Jihlava – Liberec 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Sparta 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.)
Písek – HC Plzeň 0:0 (14:45)
před zápasem
IHC Králové Písek
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HC Plzeň 1929
Neděle 04.11.2012, 14:45ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Úvodní sestavy:

    IHC Písek: Petřík, Vlček - Klochko, Šubrt, Turek, Bednařík, Dvořák, Kozák, Pokorný, Vanišová, Hanuš, Pixa, Javůrek, Pecka, Hadrava, Stodolovský, Strnad, Šegl, Linhart, Klas, Polanský, Radoš.

    HC Plzeň 1929: Zeman, Holub - Bednář, Roubal, Váchal, Kaňák, Čechura, Zayml, Sysel, Muchka, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný, Rubner, Krásný, Stráský.

    Rozhodčí: Šperl - Oudes, Diviš. (14:44:18)
     
    Suma sumárum - Plzeň první s pětatřiceti body a Písek poslední s body tři. A předchozí vzájemné měření sil? Indiáni doma dokráčeli k výhře 6:1.
    Podle papírových předpokladů by se mělo jednat o jasnou záležitost pro hosty, ale nezapomeňme na otřepané, ale pravdivé fráze o tom, jak se hokej začíná hrát za stavu 0:0 a nic není jasného, než uplyne šedesát minut. A navíc; v mládežnickém hokeji jsme letos viděli už nejedno překvapení.
    Nechme tedy předpoklady předpoklady a těšme se na duel.
     
    Jak už jsem zmiňovala, jde o dokonalé protipóly v tabulce. Indiáni jsou jasně první, když na druhou Slavii mají náskok už sedmi bodů. Jak Písek jednou vyhrál, tak Plzeň jedenkrát prohrála, a to na vlastním ledě ve strhujícím duelu se sešívanými.
     
    Domácím sezóna zatím vůbec nevychází. Nachází se na dokonalém protipólu než indiáni - na posledním místě - když z dvanácti zápasů ukořistil jen 3 body, když těsně porazili na pražském ledě místní tým Hvězdy 3:2.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítáme vás u sledování toho nejdůležitějšího, co přinese utkání ELIOD extraligy mladšího dorostu, ve kterém Písek přivítá hosty z Plzně.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:45.

    Lucie Mužíková

    Branky a nahrávky:


    IHC Králové Písek: Petřík, Vlček - Klochko, Šubrt, Turek, Bednařík, Dvořák, Kozák, Pokorný, Vanišová, Hanuš, Pixa, Javůrek, Pecka, Hadrava, Stodolovský, Strnad, Šegl, Linhart, Klas, Polanský, Radoš.
    HC Plzeň 1929: Zeman, Holub - Bednář, Roubal, Váchal, Kaňák, Čechura, Zayml, Sysel, Muchka, Kučera, Krystl, Vavřička, Kantner, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Ivanič, Pokorný, Rubner, Krásný, Stráský.

    Rozhodčí: Šperl - Oudes, Diviš
    bahis siteleri