Havlíčkův Brod – Krkonoše 6:5 (kon.) | Litoměřice – Karlovy Vary B 3:4 (po s.n.) | SHK Hodonín – Šumperk 7:1 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
6:5 (0:2, 2:0, 4:3)
HC Krkonoše
Neděle 04.11.2012, 15:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 • Liga juniorů
Partner:
     
    Neuvěřitelný zápas jsme viděli v Kotlině, který se musel fanouškům určitě líbit. Méně už pochopitelně trenérům obou týmů. Nakonec se radují z výhry 6:5 domácí Rebelové, pro které mají tři body vzhledem k průběhu zápasu cenu zlata. To je pro dnešek z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a těším se na vás u dalších online přenosů z Havlíčkova Brodu. Na shledanou. (17:13:22)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Vhazovat se bude před brankářem Hlávkou, který po pátém gólu hostů nahradil mezi tyčemi svého kolegu Čeňka Nováka. hosté si berou oddechový čas a hrají v šesti bez brankáře!
     
    58:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Neuvěřitelné!!! Krkonošům se jejich pasivní přístup vymstil se vším všudy, když po vyhraném vhazování Lukáše Žemličky dostal puk na hůl MARTIN JELÍNEK, který si vybruslil do strany mimo obránce a pohotovou a přesnou ranou z mezikruží trefil volnou půlku Krejčího brány! Asistence: Lukáš Žemlička.
     
    58:46
    Krkonoše budou zřejmě rády za bod. Dvakrát v krátkém časovém sledu teď místo založení útočné akce vyhodily jen na zakázané uvolnění.
     
    58:30
    Havlíčkův Brod má na své straně značnou územní převahu a pokouší se znovu překlopit misky vah na svou stranu. Obrana hostů odolává s vypětím všech sil.
     
    57:57
    Nejdříve se tlačili kupředu hosté, ale jejich útočné snaze chyběla kvalitnější koncovka. ta na druhé straně naopak nechyběla Davidu Protivnému, který se rychlým pohybem zbavil svých strážců a z úhlu mířil přesně nad beton gólmana Krejčího, který však vytasil skvělý zákrok lapačkou!
     
    57:08
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A je vyrovnáno, v kotlině se nám teď tedy dějí věci! Michal Zdražil vyslal do šance Tomáše Chlubnu, který vypálil zápěstím z prostoru levého kruhu a prostřelil gólmana Krejčího, jenž na puk nedosáhl! Asistence: Michal Zdražil.
     
    57:00
    Jan Srnský nejdříve zahodil obrovskou šanci, když se se svým spoluhráčem ocitl v přečíslení 2 na 1. Vzápětí neuspěl se svou střelou z kruhu Lukáš Vencl, který ztroskotal na Hlávkově betonu.
     
    55:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je to nejlepší, co se mohlo Havlíčkovu Brodu v současné situaci stát! David Protivný vyprášil svou střelou betony gólmana krejčího, jenže kotouč se odrazil před branku na volného ONDŘEJE HLÍDKA, který už neměl problém s tím, aby trefil prázdnou bránu, z níž se při svém zákroku Jakub Krajčí dostal úplně ven! Asistence: David Protivný.
     
    54:45
    Krkonoše právě vstřelily branku!

    Hodně nepřehledná branka teď rozjásala hokejisty Krkonoš a tohle už budou mít domácí hodně těžké! Po nepovedené střele se kotouč odrazil do plexiskla za Novákovou bránou a nakonec se překvapivě dostal až za brankovou čáru! Šťastným střelcem se stal LUKÁŠ JUNEK! Gólman Novák odjíždí na střídačku a do brány se vrací Milan Hlávka. Asistence: Radek Krsek.
     
    53:50
    Až ze středního pásma nahazoval Martin Kozák a gólman Čeněk Novák si teď velmi dobře pohlídal situaci, aby nedopadl jako při čtvrtém krkonošském gólu.
     
    53:14
    Jan Kubát si obešel hned několik protihráčů v útočném pásmu, uvolnil se na modré čáře a ještě nebezpečně vypálil od modré čáry. Gólman Krejčí neměl kotouč úplně pod kontrolou a musel řešit dvě další dorážky Michala Zdražila.
     
    52:49
    David Protivný se nemazal s kotoučem na holi a pokusil se o zaskočení gólmana Krejčího, který se však s jeho nepříliš povedeným projektilem dokázal vypořádat.
     
    52:00
    Další útočný postup Horalů zastavilo postavení mimo hru. Vhazování ve středním pásmu.
     
    51:45
    Lukáš Vencl s Janem Srnským předvedli pěknou akci. Prvně jmenovaný sice prohrál sprinterský souboj za nahozeným pukem, ale následně z rohu pásma přihrál do předbrankového prostoru na svého spoluhráče, který v tísní pálil vysoko nad!
     
    51:31
    A opět sledujeme podobný obrázek hry jako ve druhé třetině. Krkonoše se snaží svědomitě bránit svůj hubený náskok, nyní vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    51:03
    Gólman Krejčí se teď dvakrát vyznamenal, když si poradil se dvěma střelami z bezprostřední blízkosti! Kotouč udržel ve své výstroji, což bylo důležité, protože zamezil případným dorážkám.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 33. Szilva (Zdražil), 35. Chlubna (Hošek), 42. Brebera, 56. Hlídek (Protivný), 58. Chlubna (Zdražil), 59. Jelínek (Žemlička) - 8. Havelka (Lukášek), 16. Srnský (Vencl), 48. Havelka (Junek), 49. Junek, 55. Junek (Krsek )


    BK Havlíčkův Brod: Hlávka (21. - 54. Č. Novák) - D. Vala, Hošek, Kubát, Kříž, Křesťan, O. Doležal - Zdražil, Szilva "C", Žemlička, Hlídek, Chlubna, Brebera, Protivný, Jelínek
    HC Krkonoše: Krejčí (Abrahám) - Junek, Havel, Kolek - Vencl, Srnský, Krsek, Kozák, Vacek, Smékal, Tatar, Janoušek, Kocián, Havelka, Lukášek

    Rozhodčí: Oldřich Hejduk - Václav Guth, David Rittich
    bahis siteleri