Omsk – Jekatěrinburg 3:0 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 3:5 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čeljabinsk 2:1 (po pr.)
N.Novgorod – HC Slovan 3:2 (po s.n.) | Čerepovec – Petrohrad 4:3 (po s.n.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 3:2 (kon.)
Mytišči – Lev 2:1 (kon.) | Spartak Moskva – Nižněkamsk 2:1 (kon.) | Minsk – Dynamo Moskva 2:3 (po pr.)
Doněck – Kazaň 3:2 (po pr.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (0:2, 3:0, 0:0)
CSKA Moskva
Neděle 18.11.2012, 14:00 • CSKA Ice-Palace (5 600) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    23:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Obrat je dokonán! Emil galimov našel před hostující brankou volného ARŤOMA ANISIMOVA, který si bekhendovou kličkou položil Staňu a zasunul do klece. Asistence: Emil Galimov.
     
    21:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A během chvíle je vyrovnáno! Alexander Černikov od modré z otočky poslal kotouč na hostující klec, avšak ještě před Staňou tečoval kotouč JURIJ PETROV, na což nemohl slovenský brankář zareagovat. Asistence: Alexander Černikov.
     
    20:17
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Aktivní napadání domácích hráčů přináší hned sedmnáct vteřin po začátku druhé části snížení na 1:2 z pohledu Lokomotivu. Emil Galimov před brankou obral jednoho z hostů o puk, vypálil ho na Staňu, který sice vyrazil ale jen k SERGEJI PLOTNIKOVOVI, pro kterého už nebyl problém snížit. Asistence: Emil Galimov.
     
    19:32
    CSKA právě vstřelilo branku!
    A to se také stává! Michail Grabovskij z pravého kruhu poslal kotouč směrem na branku Varlamova, který neměl vůbec šanci zareagovat, protože Grabovského rána byla tečována Dacjukem a těsně před Varlamovem ještě ALEXANDREM RADULOVEM, který střílí druhý gól svého týmu. Asistence: Pavel Dacjuk, Michail Grabovskij.
     
    06:47
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Špatná rozehrávka domácího týmu je potrestána. JAKOV RYLOV tuto špatnou přihrávku vystihnul najel si do pravého kruhu a střelou do tzv. teploměru mezi Varklamovovo tělo a ruku procedil kotouč do sítě! Bez asistence.

    David Jahoda

    Branky a nahrávky: 21. Plotnikov (Galimov), 22. Petrov (Černikov), 24. Anisimov (Galimov) - 7. Rylov, 20. Radulov A. (Dacjuk, Grabovskij)


    Lokomotiv Jaroslavl: Varlamov (Kolesnik) – Guskov, Kronwall, Flood, Pašnin, Lepistö, Višněvskij, Jakovlev - Ljudučin, Kaljužnyj (C), Kozlov – Averin, Petrov, Černikov – Galimov, Anisimov, Plotnikov - Kartajev, Jašin, Truňov – Kruchinin.
    CSKA Moskva: Staňa (Bryzgalov) - Rjasenskij, Rylov, Marčenko, Denisov, Gimajev, Sergejev, Kondratjev – Radulov A., Grigorenko, Radulov I. – Grabovskij, Dacjuk, Širokov (C) – Persson, Žarkov, Zubov – Ljubimov, Barbašev, Davis – Sprukts.

    Rozhodčí: Gofman, Odins – Balodis, Putilin.

    Diváci: 5600
    bahis siteleri