SHK Mustangové – Č.Budějovice 3:1 (kon.) | Zlín sledge – Karlovy Vary 3:9 (kon.) | Studénka Sledge – HC Sparta Praha Sledge 1:5 (kon.)
konec
SHK LAPP Zlín
3:9 (1:2, 1:1, 1:6)
SKV Sharks Karlovy Vary
Neděle 18.11.2012, 11:15 • PSG aréna, Zlín. Kapacita: 529 diváků. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    43:11
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Už tak špatnou náladu domácích ještě zhoršil JIŘÍ BERGER, který využil nedůrazného bránění. První střelu Matoušek vyrazil, karlovarský kapitán dostal ale hodně prostoru pro repete a nad padajícího gólmana přidal devátou trefu. Bez asistence.
     
    40:14
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hráč kola? JIŘÍ FORGO zamířil nad Matouškovu ruku a zdecimovaným domácím vstřelil už osmou branku, z toho o rovnou polovinu se postaral sám. Asistence: Michal Geier.
     
    39:46
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Radost Zlínu ze snížení ihned bere JIŘÍ FORGO, který využil asi ne úplně chtěné nahrávky Zdeňka Šafránka přes zlínskou brankou. Bez asistence.
     
    39:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Po vyhraném vhazování vystřelil od modré čáry Šafránek a PAVLEM JULINOU tečovaný kotouč skončil za Machovými zády. Asistence: Zdeněk Šafránek.
     
    33:33
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Matouška přivítal v brance přesnou střelou z prostoru mezi kruhy JIŘÍ BERGER a je to už 2:6. Geier dojel puk těsně před zakázaným uvolněním a po okružní jízdě kolem branky předložil úspěšnému střelci. Asistence: Michal Geier, Miroslav Hrbek.
     
    32:55
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Ovšem Karlovy Vary jdou do trháku a zásluhu na tom mají dva chybující hráči Zlína. Za vlastní brankou ztratil kotouč Hábl, JIŘÍ FORGO si nerušeně vyjel před ní a po ledě vsítil za Molka další laciný gól. Asistence: Jiří Berger.
     
    32:08
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hosté poprvé vedou o dvě branky! Po rychlém přenesení hry se z hranice brankoviště prosadil JIŘÍ BERGER. Asistence: Michal Geier.
     
    24:04
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Tak i domácí pykají za chybu svého hráče. Štít mohl v klidu dojet v obranném pásmu dlouhé karlovarské vyhození, ale nechal se přebruslit MICHALEM GEIEREM, který si objel Molkovu branku a po ledě znovu poslal hosty do vedení. Brankář se nestihl včas přemístit. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    20:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nakonec domácí přesilovku využili, i když se dlouho nemohli vůbec dostat do útočného pásma. Až se to podařilo ZDEŇKU ŠAFRÁNKOVI, který zakončil svůj nájezd po levém křídle přesným zakončením nad Machovo rameno. Asistence: Zdeněk Hábl.
     
    14:39
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Ale hosté si okamžitě berou vedení zpět! JIŘÍ FORGO napravil svou předchozí chybu a z levé strany překvapil Molka. Laciný gól propadl brankáři pod sáněmi, po všech předchozích obrovských šancích je to poměrně překvapivé pro všechny na stadionu. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    14:22
    Zlín právě vstřelil branku!
    Forgova chyba nabídla hostům zůstat v útočném pásmu a ti toho využili k vyrovnání! Mach nejprve zasáhl maskou, ale puk vyhlavičkoval přímo před ZDEŇKA HÁBLA, který ho přes ležícího brankáře došťouchl do sítě. Asistence: David Palát.
     
    00:58
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Bleskový začátek v podání hostů! Forgo obral ve středním pásmu o puk Štíta, vyslal dopředu Geiera a ten si zajel až za brankovou čáru, odkud našel ze druhé vlny najíždějícího JIŘÍHO BERGERA. Ten první střelou na zlínskou branku otevřel skóre. Asistence: Michal Geier, Jiří Forgo.

    Jan Chlubna

    Branky a nahrávky: 15. Hábl (Palát), 21. Šafránek (Hábl), 40. Julina (Šafránek) - 1. J. Berger (M. Geier, Forgo), 15. Forgo (Hrbek), 25. M. Geier (Hrbek), 33. J. Berger (M. Geier), 33. Forgo (J. Berger), 34. J. Berger (M. Geier, Hrbek), 40. Forgo, 41. Forgo (M. Geier), 44. J. Berger


    SHK LAPP Zlín: Molek (Matoušek) - Julina ,Štít - Hábl, Stodůlka, Palát, Šafránek, Šnajdar
    SKV Sharks Karlovy Vary: B. Mach - , J. Berger, Hrbek, Nejedlý - M. Geier, Forgo, Janko, Očenášek, J. Švec

    Rozhodčí: Pelant, Knap

    Diváci: 18
    bahis siteleri