Olomouc – Třinec 2:4 (kon.) | Warriors Brno – SHK Hodonín 1:2 (po s.n.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 3:4 (po s.n.)
HC Plzeň – Písek 6:2 (kon.) | Havířov – Opava 2:4 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:4 (1:1, 1:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 06.01.2013, 10:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (12:00:22)
     
    58:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Do prázdné branky se trefil ROBIN ŠVAŇA. Asistence: Jakub Tůma.
     
    58:32
    Mora zkouší hru bez gólmana.
     
    55:10
    Oddechový čas pro domácí.
     
    53:37
    Velké věci se dějí na obou stranách. Jan Hlaváč musel řešit skrumáž před vlastní klecí, naštěstí pro jeho tým se domácím nepodařilo skórvat. Na opačné straně trefil břevno olomoucké klece Denis Škorpík.
     
    47:18
    Ve třetí části není nouze o osobní souboje, hlavně ze strany třineckého týmu, jehož hráči pořádně přitvrdili. Následky po jednom střetu si bohužel odnesl Lukáš Spurný, který zamířil za doprovodu lékaře do šatny. Tento zákrok se stal několik vteřin před vedoucí brankou Ocelářů, hra však nijak přerušena nebyla.
     
    45:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pár vteřin po skončení oslabení se na levém kruhu dostal ke střele MATĚJ MURÍN, na jehož bombu neměl Michal Šoustal nárok. Asistence: Robin Švaňa.
     
    43:04
    Denis Škorpík (TRI) si počínal nedovoleným způsobem u domácí střídačky, sudí jej odměňuje dvěma minutami za nedovolené bránění.
     
    41:18
    Nejprve se za domácí mohl prosadil Vojtěch Krejčiřík, jemuž střelu i dorážku zlikvidoval Jan Hlaváč. Na druhé straně pak měl možnost Lukáš Kaukič, avšak domácí brankář předvedl skvělý zákrok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 11:29.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:51
    Hanáci početní výhodu nikterak nevyužili, soupeř je kompletní.
     
    37:51
    Matěj Murín (TRI) poslal v souboji u mantinelu domácího protivníka k zemi loktem. Menší dvouminutový trest pro třineckého hráče.
     
    32:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům stačilo jen pár vteřin k využití početní výhody. JAN PORUBA s kotoučem vybruslil zpoza brány až mezi kruhy, odkud přesou trefou k pravé tyči nedal gólmanovi šanci. Asistence: Lukáš Jašek.
     
    32:31
    Dvouminutový trest za zásah do oblasti hlavy a krku obdržel Jindřich Kolovrátník (OLO). Jelikož se však jedná o takto závažné provinění, inkasoval domácí hráč také osobní desetiminutový trest.
     
    30:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se podruhé v utkání ujímají vedení. V přesilové hře dokázala domácí pětice vytvořit před hostující brankou závar, ve kterém se nejlépe zorientoval JAKUB HEŽA, který poslal puk se štěstím za brankovou čáru. Asistence: Miroslav Kuba, Jan Štefka.
     
    30:02
    Jan Bartko se zapojil do hry ještě dříve, než jeho spoluhráč vstoupil na střídačku. Hosté inkasují trest za příliš mnoho hráč na ledě, který odpyká Dominik Krása (TRI).

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 5. Štefka, 31. Heža (Kuba, Štefka) - 20. Jašek (Poruba, Janiczek), 33. Poruba (Jašek), 46. Murín (Švaňa), 59. Švaňa (Tůma)


    HC Olomouc: Šoustal M. (Pospíšil) – Galvas, Škoda, Spurný, Piska, Klvaňa (C), Müller, Kolovrátník, Beutl – Heža J., Malý, Krejčiřík – Štefka, Kuba, Zabloudil M. – Šoustal T., Stryk, Zabloudil Z. – Husták, Abrahám, Holiš.
    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (Ovčaři) – Radzienciak, Imrich, Janiczek, Adámek (C), Bartko, Krása – Jašek, Mach, Kaukič, Švaňa, Kofroň, Poruba, Zogata, Tůma, Murín, Škorpík.

    Rozhodčí: Novotný – Doleček, Vožda
    bahis siteleri