Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 4:1 (kon.) | Prievidza – Spišská N. Ves 3:4 (po pr.) | Trebišov – Trnava 2:3 (kon.)
Bardejov – Prešov 7:3 (kon.) | Topoľčany – Michalovce 4:3 (po pr.) | Senica – Detva 5:2 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
HK 95 Považská Bystrica
sk Neděle 06.01.2013, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • 1. liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:42:52)
     
    40:01
    Začala tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina skončila.
     
    35:47
    Považská Bystrica dala gól!
    Prvý gól zaznamenali aj hostia, ktorí tak znižujú rozdielom troch gólov, po prihrávke vystrelil z prvej MARIÁN KOLEDA, ktorý poslal puk do porti pohybu brankára. Asistencia: Tomáš Lipták, Ivan Slávik.
     
    28:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Dnes je to v podstate iba o jednom tíme, po prihrávke z pravej strany zakončuje z prvej PETER BARTÍK, ktorý sa nemýli. Asistencia: Michal Mravec.
     
    24:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci zvyšujú už na 3:0, po tom ako sa presadil tvrdou strelou JAKUB BAČA. Asistenciu si pripisujú Peter Bartik a Michal Mravec.
     
    20:01
    Začala druhá tretina.
     
    Ďalšia tretina začne približne o 17:45.
     
    Práve sa nám skončila prvá tretina zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Považskou Bystricou výsledkom 2:0, v úvode sa hral taký dosť vyrovnaný hokej, domáci sa však vďaka gólom Matejku a Klepáča dostali do vedenia.
     
    20:00
    Prvá tretina skončila.
     
    18:09
    Domáci sa opäť dostali do pásma, pred bránou to skúšal mladý Poliaček, ktorý strelou z prvej iba ohrozil brankára, následne z protiútoku už musí zasahovať brankára Palko.
     
    17:10
    Pomaly sa blížime ku koncu prvej tretiny, Liptovský Mikuláš vedie nad Považskou Bystricou 2:0, v týchto chvíľach zakladá útok z vlastného pásma.
     
    15:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči sa už dostavajú do vedenia o dva góly a to nám milí priazniví diváci prebieha iba prvá tretina zápasu, opäť to bolo po rýchlom útoku prihrávke z pravej strany a finálne zakončenie PETRA KLEPÁČA, ktorý sa spomedzi kruhov nemýlil. Asistencia: Lukáš Paukovček, Juraj Kuric.
     
    14:29
    Bujdák sa celkom dobre pohral v útočnom pásme s obranou súpera, snažil sa najskôr prihrávkou nájsť spoluhráča, ale vo finálnej fáze iba zakončil, jeho pokus tesne mimo.
     
    13:21
    Liptovský Mikuláš sa vo vlastnej presilovke dostal do pásma, avšak hlavný rozhodca prerušil hru ofsajdom, fanúšikom na tribúne sa to zjavne nepáči a na hlavného rozhodcu posielajú menší piskot.
     
    12:58
    Vylúčený hráč Považskej Bystrice, na trestnú lavicu odchádza za hákovanie Ninik.
     
    12:30
    Nepríjemný nahodený puk od modrej, avšak včas úraduje obrana domácich, ktorá vyhadzuje puk o mantinel do útočného pásma, kde si Liptáci vybojovali pásmo.
     
    11:17
    Domáci hráči sa tak povediac s kľudom ubránili, viac krát sa síce hostia dostali do pásma, ale nejaké veľké bububu nespravili.
     
    10:39
    Dobrá možnosť na vyrovnanie pre Považskú Bystricu, na trestnú odchádza hráč domácich Kuric.
     
    09:58
    Považská sa usadila v útočnom pásme, vykombinovala obranu hostí a po chvíli aj zakončila strela Liptáka skončila na lapačke Palka, ten zasahoval aj po chvíli, keď zoči voči útočníkovi vytiahol perfektný zákrok betónom.

    Tomáš Batiz

    Branky a nahrávky: 7. Matejka (Poliaček), 16. Klepáč (Paukovček), 25. Bača (Bartik, Mravec), 29. Bartik (Mravec) - 36. Koleda (Lipták, Slávik)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Palko (Bruncko) - Fabo, Mezovský, Devečka, Duriš, Kuric, Kubáň, Kledrowetz, Matejka, Klepáč, Poliaček, Sajko, Pawelski, Kabáč, Piatka, Mravec, Kubovčík, Bartík, Galko, Bača, Paukovček.
    HK 95 Považská Bystrica: Dohanes - Kubiš, Adamec, Nemčík, Majerik, Sekáč, Jarab, Valach, Palák, Boško, Dohanes, Koleda, Ninik, Vereš, Kudlej, Krecháč, Slavik, Bujdák, Ftorek, Lipták, Filo.
    bahis siteleri