Troyes – Saint-Étienne 2:2 (kon.) | Ajaccio – Toulouse 2:3 (kon.) | Évian TG – Remeš 2:2 (kon.)
Bordeaux – Lorient 1:1 (kon.) | Rennes – Nancy 0:2 (kon.) | Valenciennes – Bastia 3:4 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
1:1 (0:1)
FC Lorient
Sobota 30.03.2013, 20:00 • Stade Chaban Delmas, Bordeaux • Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    87
    Bordeaux právě vstřelilo branku!
    Až osmnáctá střela domácích přináší v samém závěru vyrovnání! Centr z pravé strany v podání Fauberta brankář Audard po kolizi s vlastním spoluhráčem pouze vyrazil pro LUDOVICA OBRANIAKA, který pohotově doráží do odkryté klece, 1:1!
     
    85
    Nadějný výpad hostů po levé straně zastavil Mariano ostrým faulem na Corgneta, ale hra pokračovala. Na pravém křídle míč Autret nevypálil, ale ještě vrátil do vápna, kde však Plašil odkopává. Domácí obránce Mariano vidí žlutou kartu.
     
    78
    Gregory Sertic vidí žlutou kartu.
     
    77
    Velká šance domácích! Dlouhý nákop Carrassa propadl až do vápna, kde možná fauloval Audard Fauberta, ale hra pokračovala a do odkryté branky zkoušel lobem zamířit Obraniak. Jeho plachtící projektil končí těsně vedle!
     
    73
    Girondins střídá. Julien Faubert na hřišti nahrazuje Maurice-Belaye.
     
    71
    Tentokrát už to vypadalo s domácími nadějněji! Sertic našel pěknou nahrávkou za obranou Lorientu opět Diabatého, který zkoušel Audarda přehodit, jenže z hranice pokutového vápna pálí pouze do jeho rukavic!
     
    69
    Lorient střídá. Jouffre odchází a na jeho místo přichází Mathias Autret.
     
    68
    Nakonec pálil Obraniak, jenže branku to neznamená. Míč obkroutil zeď dobře, jale Audard byl u tyče včas a skvěle tygřím skokem chytá!
     
    57
    Mariano si posunul míč kolem Maxima Barthelmeho, který jej srazil a vidí tak žlutou kartu.
     
    43
    Lorient právě vstřelil branku!
    Hosté jsou v závěru prvního poločasu do vedení. Rychlou akcí po levém křídle našel Barthelme JERÉMIEHO ALIADIÉREHO, který ukázkově bez přípravy pálí levačkou přesně! Carrasso se sice hodně snažil, ale na prudkou ránu hostujícího střelce nestačil.
     
    32
    Diabaté se sice odpoutal po centru z levé strany od Koného, ale poté ostře atakoval kopačkou hostujícího kapitána Ecuele-Mangu, a tak dostává zcela zaslouženou žlutou kartu. Na ty máme srovnáno 1:1.
     
    23
    Skvělý Audard! Další kombinace domácích po pravé straně končila stříleným centrem Mariana, kterou hostující brankář s vypětím všech sil vyrazil. K odraženému míči se cpal Diabaté, jenže důrazná obrana Lorientu mu zakončení s číslem dvě nepovolila.
     
    19
    Trémoulinas upadl na levé straně při souboji s Corgnetem, a tak se píská. Domácí bek tomu hodně přidal, ale i tak sudí Lannoy uděluje první žlutou kartu utkání. Vidí ji hostující Benjamin Corgnet.
     
    16
    První branka utkání málem přišla v 16. minutě! Z ničeho nic se po chybě Barthelmeho na pravé straně ocitl za hostující obranou Saivet, ale bohužel pro Girondins byl v moc těžkém úhlu, a tak se rozhodl nahrávat. Diabatého v pokutovém území nepustil k míči opět skvělý Ecuele-Manga.

    Martin Mišovec

    Branky: 87. Obraniak – 43. Aliadiére

    Karty:   32. Diabaté (BOR), 78. Sertic (BOR), 85. Mariano (BOR) – 19. Corgnet (LOR), 57. Barthelme (LOR)


    Girondins Bordeaux: (4-2-3-1) Carrasso – Mariano, Sané, Planus, Trémoulinas – Sertic, Plašil – Saivet, Obraniak, Maurice-Belay (73. Faubert) – Diabaté.

    Trenér: Francis Gillot

    FC Lorient: (4-4-2) Audard – Gassama, Koné, Ecuele-Manga, Barthelme – Corgnet, Bourrilon, Abu, Jouffre (69. Autret) – Monnet-Paquet, Aliadiére.

    Trenér: Christian Gourcuff

    Rozhodčí: Stéphane Lannoy – Eric Dansault, Frédéric Cano
    bahis siteleri