Setúbal – Marítimo 2:4 (kon.) | Moreirense – Estoril 1:1 (kon.) | Beira-Mar – Olhanense 0:1 (kon.)
Coimbra – Porto 0:3 (kon.) | Benfica – Rio Ave 6:1 (kon.)
konec
Benfica Lisabon
6:1 (3:0)
Rio Ave FC
Sobota 30.03.2013, 21:30 • Estádio do Sport Lisboa e Benfica • Portugalská Primeira Liga
Předzápasové kurzy
     
    82
    Benfica právě vstřelila branku!
    Domácí dnes pokračují v kanonádě a naprosto decimují Rio Ave, které hraje devíti. Skvěle na levé straně to udělal John a obešel dva hráče, pak napálil tvrdou ranou tyčku a ENZO PÉREZ po další kličce zamířil zblízka na vzdálenější tyč.
     
    76
    Benfica právě vstřelila branku!
    Svůj hattrick dokonává LIMA, který po krásné kolmici Cardoza a následném přiklepnutí střílí přesně k pravé tyči, Oblak je znovu bez šance.
     
    51
    Rio Ave právě vstřelilo branku!
    Po jeho zahrání sice odvrací obrana Benficy na rohový kop, avšak poté pálí z dvaceti metrů Fraga a od hlavy RICARDA TARANTINIHO se odráží míč šťastně do branky, gólman Artur nestačil na změnu směru zareagovat.
     
    49
    Benfica právě vstřelila branku!
    Po krásné kolmici a následném přiťuknutí pálí z první tvrdě znovu LIMA a další střelou přímo pod břevno přidává svůj druhý gól v zápase.
     
    42
    Benfica právě vstřelila branku!
    Domácí zřejmě rozhodují o své výhře už v prvním poločase, po centru z levé strany od Peréze se nyní ve kluzu prosazuje LIMA, který před Oblakem dopravil míč přímo k tyči.
     
    15
    Benfica právě vstřelila branku!
    Po jeho zahrání se ocitl na hranici malého vápna NEMANJA MATIČ a osamocen míří hlavou přímo k pravé tyči, Oblak byl znovu bez šance.
     
    11
    Benfica právě vstřelila branku!
    Benfica se ale dostává z ničeho nic do vedení a využívá svůj tlak. Po chybě Ukry na levé straně a následné přihrávce do vápna vysílá tvrdou ránu přímo pod břevno LORENZO MELGAREJO

    Viktor Sandev

    Branky: 11. Melgarejo, 15. Matič, 42. Lima, 49. Lima, 76. Lima, 82. Pérez – 51. Tarantini

    Karty:   52. Gaitán (BNF), 62. Rodrigo (BNF), 78. Melgarejo (BNF), 84. Matič (BNF), 88. Cardozo (BNF) – 8. Wires (AVE), 18. Ukra (AVE), 41. Fraga (AVE), 44. Tarantini (AVE)   90. Melgarejo (BNF) – 60. Wires (AVE), 72. Edimar (AVE)


    Benfica Lisabon: Artur Moraes – Luisão, Garay, Pereira, Pérez – Gaitán (76. Cardozo), Matič, Salvio (46. John), Lima (83. Aimar) – Melgarejo, Rodrigo
    Na lavičce: Cardozo, Aimar, Paulo Lopes, John, Carlos Martins, Jardel, André Almeida
    Trenér: Jorge Jesus

    Rio Ave FC: Oblak – Rodríguez (63.Diego Lopes), Edimar Fraga, Nivaldo (46. Braga), Lionn – Marcelo, Wires, Tarantini, Ukra – Bebé (76. André Costa), Ahmed Koka
    Na lavičce: Braga, Diego Lopes, Del Valle, Obadeyi, André Costa, Ederson Moraes
    Trenér: Nuno Espírito Santo

    Rozhodčí: Rui Manuel Gomes Costa – Nuno Manso, Tomás Santos
    bahis siteleri