Bayern – Augsburg 3:0 (kon.) | Schalke – Stuttgart 1:2 (kon.) | Leverkusen – Hannover 3:1 (kon.)
Wolfsburg – Dortmund 3:3 (kon.) | W. Brémy – Frankfurt 1:1 (kon.) | Hoffenheim – Hamburg 1:4 (kon.)
Mohuč – Mönchengladbach 2:4 (kon.) | Fürth – Freiburg 1:2 (kon.) | Düsseldorf – Norimberk 1:2 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:1 (1:0)
Eintracht Frankfurt
Sobota 11.05.2013, 15:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    88
    Poslední střídání v týmu Eintrachtu. Dobojoval Aigner, místo něj si zahraje Celozzi.
     
    85
    Podruhé střídá i kouč Veh. Hřiště opustil Matmour a jeho místo zaujme Stendera.
     
    82
    Střídají také hosté. Dohrál výborně hrající Inui, do posledních minut se zapojí Djakpa.
     
    81
    Druhé střídání v týmu Brém. Ze hry odešel Yildirim, po zbytek utkání uvidíme Akpalu.
     
    73
    Málem má předešlá slova potvrdil Lakič. Ten si naběhl na standardku Rodeho a po hlavičce se míč zatřepetal v síti. Hostující radost je bohužel předčasná, byl odpískán ofsajd. I tak to byla pěkná pohledná akce, ten nacvičený signál byl odehrán naprosto perfektně. Jen ta ofsajdová past už tolik radosti hráčům Eintrachtu neudělala.
     
    64
    Frankfurt znovu nebezpečně zahrozil. Zmatků v domácí obraně využil úprkem po pravé straně Russ, neukvapil se a přihrál na puntík Lakičovi. Ten ale z výhode pozice netrefil prostor mezi třemi tyčemi. To byla obrovská šance, kterou hosté nevyužili. Mohli jít do potřebného vedení, nestalo se tak.
     
    62
    Reakce trenéra Schaafa přichází právě teď. Domácím se vůbec nedaří, jsou jako mátohy a něco se změnit prostě musí. Z placu odešel Kroos, na jeho místo jde oživit hru Januzovič.
     
    55
    Sebastian Rode to přehnal zřejmě s motivací a je potrestán za zbytečný útočný faul.
     
    51
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno a pokud se nepletu, byla to vůbec první přímá střela hostů na bránu v tomto zápase. Z pravé strany odcentroval Matmour a po sérii odrazů se míč dostal na kopačky SRDJANA LAKIČE, který i přes těžkou pozici zakončil do Mielitzovy sítě. Chorvatský útočník byl ve vápně jednoznačně potažen za dres, souboj ale ustál a Frankfurt je zpět ve hře. Rozhodčí nechali výhodu, jinak by se asi pískala penalta. Tak nebo tak, 1:1.
     
    46
    Domácí hned v úvodu vybojovali roh a po něm přišla obrovská šance Papastathopoulos, kterého našel Petersen. Hlavičku řeckého internacionála však Nikolov vytěsnil nad svou branku.
     
    40
    Teď už to bude za žlutou. Ve středu hřiště fauloval Bargfrede hostujícího Aignera a rozhodčí tentokrát benevolentní nezůstal.
     
    22
    Werder právě vstřelil branku!
    Diváci vybuchli poprvé v zápase nadšením. KEVIN DE BRUYNE dostal pocukrovanou přihrávku za obranu soupeře, prchl po levé straně a dostal se až před bránu Nikolova. Belgický fotbalista se podíval, oči měl nahoře a dobře si rozmyslel co udělá. Ačkoliv gólman proti němu vyběhl, Bruyne poslal míč po zemi a ta prudká rána nalezla svůj cíl. Brankář si sice na míč lehce sáhl, ale byl bez šance a Werder tak jde do vedení. Asi zaslouženě, je aktivnější a soupeř je prozatím poměrně pasivní.

    Roman Zajíček

    Branky: 22. Bruyne – 51. Lakič

    Karty:   40. Bargfrede (BRM) – 55. Rode (FRN)


    Werder Brémy: Mielitz – Fritz, Prödl, Papastathopoulos, Ignjovski – Bargfrede, Kroos (62. Januzovič), Bruyne, Hant, Yildirim (81. Akpala) – Petersen. Trenér: Thomas Schaaf.
    Eintracht Frankfurt: Nikolov – Jung, Zambrano, Anderson, Oczipka – Rode, Russ, Aigner (88. Celozzi), Inui (82: Djakpa), Matmour (85. Stendera) – Lakič. Trenér: Armin Veh.

    Rozhodčí: Gräfe – Salver, Bandurski.

    Diváci: 42 100
    bahis siteleri