Havlíčkův Brod – Pardubice 5:4 (kon.) | Jihlava – Hr. Králové 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Liberec 5:2 (kon.)
Zlín – Vítkovice 5:3 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 5:1 (kon.) | Ústí n/L – Sparta 2:5 (kon.)
Havířov – Opava 1:2 (kon.) | Žďár n/S – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
5:4 (1:0, 4:2, 0:2)
HC Dynamo Pardubice
Neděle 22.09.2013, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    50:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Radost Rebelům z přečkané těžké chvíle dlouho nevydržela, perníkáři se dostávají na dostřel! Po Michalu Žouželkovi se dostal ke kotouči DANIEL KRÁLÍČEK a dokázal zblízka propálit gólmana Marka! Asistence: Michal Žouželka.
     
    42:28
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Rebelům se vymstila pasivita z úvodu závěrečného dějství, hosté snižují na dvoubrankový rozdíl! Dominik Kubišta vypálil z bezprostřední blízkosti a gólman Marek vyrazil puk betonem, ale na následnou dorážku DAVIDA SYROVCE už neměl šanci! Asistence: Dominik Kubišta, Daniel Králíček.
     
    39:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Máme tu branku do šatny, kterou mají na svědomí Pardubice! Kotouč putoval po ose Michal Machač – Dominik Kubišta – DOMINIK BUREŠ, přičemž posledně jmenovaný zakončil svůj samostatný únik střelou podél brankáře Marka! Asistence: Dominik Kubišta, Michal Machač.
     
    35:49
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A máme tu "bůra", kterého završili Rebelové! Po Michalu Němcovi se dostal ke kotouči v útočném pásmu VIKTOR MICHALIČKA, který vykouzlil hokejovou parádu, když se zbavil dotírajícího beka tím, že předvedl bleskurychlou otočku kolem vlastní osy, po níž se ocitl sám před gólmanem Grohem, a pohotovou ranou pod horní tyčku rozjásal svůj tým! Asistence: Michal Němec.
     
    33:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Smutná chvíle pro hosty, opět musejí dotahovat tříbrankové manko! Hokejový osud k nim byl hodně krutý, protože když už vycítili šanci, tak se v nepřehledné skrumáži před brankou protlačil k puku VIKTOR MICHALIČKA, jehož bekhendový pokus po ledě pomalu doklouzal mezi Grohovými betony za brankovou čáru! Asistence: David Michálek.
     
    31:36
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté se vracejí zpět do hry o body, prolomili střelecké trápení a snížili na dvoubrankový rozdíl! Roman Bor posunul kotouč na MICHALA MACHAČE, který si udělal prostor tím, že si vybruslil od mantinelu k modré čáře a přesně mířenou střelou procedil kus černé gumy za záda Davida Marka, který měl zřejmě i trochu zakrytý výhled! Asistence: Roman Bor.
     
    22:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tohle už budou mít Východočeši asi hodně těžké, domácí je srážejí do kolen dalším zásahem! Vojtěch Veverka našel svým pasem hůl LUKÁŠE BERANA, který z předbrankového prostoru chladnokrevně propálil Dominika Groha! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    21:50
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Kotlina se raduje podruhé, mladí Rebelové navyšují svůj náskok! A byla to velká hokejová paráda, když DAVID MICHÁLEK vybojoval kotouč, najel si s ním do prostoru kruhu, kde využil toho, že mu obránce nedokázal vypíchnout puk, najel si až před brankáře, kterého si položil kličkou na led a po ledě skóroval! Asistence: Tomáš Lachman.
     
    12:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Mohutný gejzír radosti teď vybuchl v táboře Rebelů, kteří jdou do vedení! Pardubická obrana teď nechala brankáře Groha, který se oprávněně zlobí, na holičkách, když maskovaný muž nejdříve vyrazil ránu Patrika Hrabaně, ale na dorážku JIŘÍHO VLACHA už byl krátký! Asistence: Patrik Hrabaň.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 13. Vlach (Hrabaň), 22. Michálek (Lachman), 23. Beran (Veverka), 33. Michalička (Michálek), 36. Michalička (Němec) – 32. Machač (Bor), 40. Bureš (Kubišta, Machač), 43. Syrovec (Kubišta, Králíček), 51. Králíček (Žouželka)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Marek (Hanák) – Rubner, Benák, M. Němec, Kopic, Lachman, Hrabaň – Fixa, Pilný, Veverka, Petržílek, Vlach, Beran, Michalička, Přibyl, Michálek (C), Chymo, Jílek, Kadleček, Donda, Holenda.
    HC Dynamo Pardubice: Groh (od 41. Vlk) – Rudy (C), Boček, Leder, Žouželka – Cach, Polák, Machač, Petrus, Syrovec, Králíček, Blümel, Kubišta, Bor, Hlaváček, Bureš.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Arnošt Ryšavý, Vlastimil Ryšavý
    bahis siteleri