Martin – Žilina 4:1 (kon.) | Nitra – Banská Bystrica 5:3 (kon.) | Poprad – Piešťany 6:4 (kon.)
Košice – Trenčín 2:1 (kon.) | Zvolen – Skalica 2:4 (kon.)
konec
HC Košice
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HK DUKLA Trenčín
sk Pátek 25.10.2013, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    40:20
    Trenčín dal gól!

    Rýchle góly na začiatku tretiny sú dnes snáď pravidlom! RÓBERT PETROVICKÝ s pukom na hokejke v útočnom pásme sám vypálil, no jeho ranu pravdepodobne zrazil do brány nešťastne jeden z domácich hráčov. Bez asistencií.
     
    20:39
    Košice dali gól!

    Úvodné buly druhej tretiny získali domáci a okamžite začali zakladať útočnú akciu spoza vlastného gólmana. Dostali sa až do zakočnenia a puk pretol bránkovú čiaru. Dlho sa diskutovalo, či tento zásah bude platiť, ale popravde ani netuším prečo. Napokon bol gól uznaný a Košice sú v dvojgólovom vedení. Zaslúžil sa o to opäť JIŘÍ BICEK. Asistencia patrí znovu Petrovi Sojčíkovi.
     
    01:27
    Košice dali gól!

    Lenže domáci sa do pásma vzápätí vrátili a veľmi skoro otvárajú skóre tohto duelu! Hosťujúca obrana situáciu nezvládla, pred bránou nechala dostatok voľného priestoru a do zakončenia z hranice pravého kruhu sa dostal JIŘÍ BICEK, ktorý svižnou ranou prepálil Lašáka. Asistenciu si pripisuje Peter Sojčík.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 2. Bicek (Sojčík), 21. Bicek (Sojčík) – 41. Petrovický


    HC Košice: Hylák – Macejko, Kolba, Štrbák (C), Martin Chovan, Šeda, Cebák, Takáč – Nagy (A), Jenčík, Spilar – Sojčík, Marcinko, Bicek (A) – Jokeľ, Bartoš, Slovák – Konečný, Češík, Hrnka
    HK DUKLA Trenčín: Lašák – Lintner, Nemčík, Novajovský, Čerešňák, Pozník (C), Ďurčo, Bagin – Mikula, Pavlikovský, Petrovický – Troliga, O. Rusnák, Šimíček – Kútny, T. Klíma (A), Komínek – Vaculin, Nemček, L. Klíma

    Rozhodčí: J. Konc – Bednár, Gavalier

    Diváci: 4054
    bahis siteleri