Skalica – Trenčín 3:2 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Nitra – Košice 4:0 (kon.)
Piešťany – Žilina 7:2 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 8:0 (kon.)
konec
ŠHK 37 Piešťany
7:2 (3:1, 3:0, 1:1)
MsHK Žilina
sk Pátek 15.11.2013, 18:00 • Easton Aréna Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    45:50
    Piešťany dali gól!
    Šikovnosť domáceho hráča a smola či nepozornosť brankára hostí. VÁCLAV STUPKA nahodil z nulového uhla do bránkoviska a Johanesovi prešiel puk pomedzi nohy do bránky.
    Asistencia: Holovič, Brňák.
     
    41:32
    Žilina dala gól!
    Svoj zámok napokon hostia využili, keď sa pred bránou najlepšie zorientoval TIBOR VARGA a znížil. Diváci častujú hlavného.
    Asistencia: Kalla, Tomas.
     
    34:59
    Piešťany dali gól!
    Domáci hráči si teraz spravili so Žilinčanmi čo len chceli, tí im absolútne nestíhali a po viacerých príležitostiach sa presadil napokon PATRIK LUŠŇÁK. Gól si ale pýtal už krásne Drgoňove sólo. Diváci si pýtajú 10.
    Asistencia: Stupka, Drgoň.
     
    32:27
    Piešťany dali gól!
    Štvrtý útok Piešťan dnes exceluje. Románek výborne napádal, prinútil k chybnej rozohrávke Dlouhého, ktorý namazal na pravý kruh JOZEFOVI HARINGOVI, ktorý potiahol na ľavú stranu, bol dostatočne trpezlivý, položil si brankára a do prázdnej brány skóroval. Vôbec prvý krát v sezóne a je len málo hráčov, ak vôbec, ktorým domáci divák viac prial gól ako práve Haringovi.
    Bez asistencie.
     
    27:58
    Piešťany dali gól!
    Smolná chvíľa inak do zápasu dobre naskočeného Johanesa. Ním nie najlepšie vyrazený puk sa dostal na hokejku JÁNA ROMÁNKA, ktorý si sám pred brankárom poradil poľahky.
    Asistencia: Cuník
     
    17:17
    Žilina dala gól!
    Dočkali sa aj Žilinčania. Strelou z prvej spoza pravého kruhu tak trochu zaskočil Tomeka MATEJ VALÁŠEK. A zrazu je o čo hrať.
    Asistencia: Drevenák, Hriňa.
     
    13:00
    Piešťany dali gól!
    Štvrtý domáci útok hrá zatiaľ výborne. Teraz zase potočili Vlkov, až do poloprázdnej bránky dostal puk MATEJ MIŠURA. Žilina strieda brankára. Ale nie je to Marek Laco, kto môže za to, že je aktuálne 0:3. Hosťom sa akosi nedarí brániť vlastnú tretinu.
    Asistencia: Haring, Románek.
     
    11:04
    Piešťany dali gól!
    Šterbákovi zatiaľ moc nejde rozohrávka. Možno si nevie zvyknúť na sieťku, ktorú ma na prilbe. Teraz ale jeho prihrávku zachytil MARCEL HOLOVIČ a svoj nájazd premenil pekným forhendovým blafákom.
    Bez asistencie.
     
    00:57
    Piešťany dali gól!
    Prvá príležitosť a hneď gól. Na pravej strane sa cez obrancu natlačil pred Laca PATRIK LUŠŇÁK a pomedzi nohy otvára skóre. Pekná prihrávka Stupku zadovkou.
    Asistencia: Stupka.

    Vlado Zimányi

    Branky a nahrávky: 1. Lušňák (Stupka), 12. Holovič, 13. Mišura (Haring, Románek), 28. Románek (Cuník), 33. Haring, 35. Lušňák, 46. Stupka (Holovič, Brňák) – 18. Valášek (Drevenák, Hriňa), 42. Varga (Kalla, Tomas)


    ŠHK 37 Piešťany: Tomek – Cuník, Bučka, Valábik, Brňák, Filip (C), Drgoň, Biro, Hruška – Nemec, Melichárek, Saliji – Stupka, Holovič, Lušňák – Bartánus, Peško, Ručkay – Románek, Mišura, Haring
    Tréner: M. Klement

    MsHK Žilina: Laco (13. Johanes) – Ostrčil, Šterbák, Dlouhý, Leško, Rúfus, Niník, Jarab, Hriňa – Tomas, Klouda, Macejka – Varga, Kalla , Buc – Čavrk, Valášek, Drevenák (C) – Schroner, Linet, Lipovský
    Tréner: J. Neliba

    Rozhodčí: Jura – Korba, Smrek

    Diváci: 1119
    bahis siteleri