Třinec – Kladno 2:3 (kon.) | Zlín – Sparta 4:5 (0:1 po s.n.) | Vsetín – Slavia 5:4 (kon.)
Vítkovice – HC Plzeň 3:1 (kon.) | Olomouc – Liberec 3:0 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:4 (2:1, 2:1, 1:2)
HC Slavia Praha
Pátek 15.11.2013, 16:30 • Zimní stadion na Lapači, Vsetín (5400 míst) • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    59:02
    Slavia to zkouší v šesti!
     
    58:54
    Slavia se stále nemůže prokousat do útočného pásma.
     
    53:00
    Ve vlastním oslabení se osamocen před Bačou octl Saňa, vsetínský brankář naštěstí pohotově zasáhl!
     
    52:28
    Trest pro Slavii, Vsetín znovu v přesilové hře.
     
    51:15
    Vsetínští se nyní dostali do přečíslení dva na jednoho Pokornému najížděl Neuwirth, ale prvně jmenovaný to vzal na sebe, ovšem na připraveného Edera nevyzrál!
     
    48:49
    Síly na ledě se srovnají, nebezpečná hra vysokou holí, tak ocenil rozhodčí Jeřábek počínání Mašína.
     
    48:24
    Slavie teď trochu lacino dostává možnost přesilové hry, vsetínský Neuwirth vyhodil kotouč mimo ledovou plochu a rozhodčí se nejprve nemohli shodnout, zda byl kotouč tečován, nakonec však vsetínský útočník míří na trestnou lavici.
     
    46:29
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Oddechový čas Vsetínu prospěl! Zpoza branky teď směřoval kotouč Zvonek, Pokorný v předbrankovém prostoru ještě vylepšil pozici ROBERTU NEUWIRTHOVI a ten jej procedil do branky. Asistence: Dominik Pokorný, Dalimil Zvonek.
     
    45:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Tomek zavezl kotouč do útočného pásma a zpoza branky jej nasměroval na hůl FILIPA HLINKY a ten zamířil přesně mezi nohy Bačy. Asistence: Václav Tomek.
     
    44:16
    Slavia dostane možnost přesilové hry, nedovoleným zákrokem se provinil Hajda a dostává dvě minuty za držení.
     
    43:34
    Jedlička to zkoušel na Baču mezi nohy, ale vsetínský brankář včas sklepl betony a drží jednobrankové vedení Vsetínských.
     
    43:34
    Bylo nařízeno trestné střílení. Průnik hostujícího Jedličky nedovoleně zastavil vsetínský obránce.
     
    42:08
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se natlačili do útočného pásma Vsetína, nejprve branku obkroužil Růžička, nabídl kotouč MARTINU PATZELTOVI, ten nadvakrát překonal vsetínského brankáře a střílí kontaktní branku Pražanů. Asistence: Antonín Růžička, Luboš Brzák.
     
    38:38
    A Slávia se bude znovu bránit početní výhodě Valachů, svůj tým oslabí Ječný – držení.
     
    38:02
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Tak Vsetínští se přeci jen prosazují v přesilové hře. Unavené obránce Slávie dokázali zelenožlutí ještě dlouho motat a od modré čáry vypálil Hruška a jeho projektil dokázal do branky usměrnit ROBERT NEUWIRTH. Asistence: Jakub Hruška.
     
    36:42
    Další vyloučení na straně Slavie Praha, Dominik Mašín za podražení.
     
    33:03
    Oproti první třetině se s vyloučeními roztrhl pytel, tentokrát míří na trestnou hráč Slávistů, konkrétně Marek Novák za podražení.
     
    32:08
    Brankář Slávistů je evidentně otřesen po ráně domácího útočníka a v jeho tváři je dokonce krvavý šrám, proto jeho místo zaujal Kryštof Eder.
     
    32:07
    Kotouč se nyní svezl po mantinelu až do středního pásma, kde jej převzal domácí Zvonek do přečíslení mu ještě najížděl Žabčík, ale prvně jmenovaný volil zakončení, při němž trefil Nováka do masky, rozhodčí pro jistotu hru přerušuje.
     
    30:10
    Jako přes kopírák se opakuje situace z předchozí početní výhody Pražanů, i tentokrát je předčasně ukončena, na vině je hostující Ječný, jenž se provinil proti pravidlům.
     
    29:56
    Je zde další vyloučení a přesilovou hru si zahrají sešívaní. Žabčík se tentokrát provinil držením.
     
    27:28
    Slávisté motali hlavu vsetínským obráncům, ale dopustili se při tom faulu. Dvě minuty za sekání odsedí Navrátil.
     
    26:41
    Kombinace Slávistu v přesilové hře, kotouč se dostal na modrou čáru k Saňovi, který jedovatou střelou orazítkoval tyč!
     
    25:59
    Krušné chvíle pro Vsetín, za nedovolené bránění míří na trestnou lavici Žabčík, Slávii se naskýtá možnost k srovnání.
     
    24:54
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši nalezli bleskurychlou odpověď, o pořádného závaru před Novákovou brankou využil MIROSLAV JIRUŠEK a vrací zelenožlutým vedení. Asistence: Dominik Tobola, Lukáš Stodůlka.
     
    24:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je znovu srovnáno! Růžička nyní vyslal do protiútoku TOMÁŠE TÖROKA, ten se uvolnil po levém křídle a střelou k tyči nedal Bačovi šanci. Asistence: Antonín Růžička.
     
    19:35
    Tak to byla nádherná přihrávka v podání Tomka, ten z vlastní obranné třetiny našel rozjetého Jedličku, v tváří v tvář vsetínskému brankáři však slávistický útočník neuspěl!
     
    18:00
    Novák nyní zavezl kotouč do útočného pásma, nabídl jej Jedličkovi, ten se na okamžik octl zcela osamocen před Bačou a zkoušel to kličkou do bekhendu, na poslední chvíli mu však kotouč sjel z hole a skóre se zatím nemění.
     
    15:18
    Hlinka se nyní parádně prosmýkl skrz vsetínské obranné řady, k dokonalosti pražského útočníka chyběla přesná trefa.
     
    10:40
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští se vymanili z mírného tlaku sešívaných, Neuwirth zatáhl kotouč do útočného pásma, ten se přes Pokorného dostal na hůl DALIMILA ZVONKA a ten svou druhou trefou v utkání vrací Vsetín do vedení. Asistence: Dominik Pokorný, Petr Neuwirth.
     
    07:29
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané srovnávají, hned první vážnější příležitost sešívaných končí v síti. Do přečíslení dva na jednoho ujeli Patzelt s Jedličkou, prvně jmenovaný nejprve na Baču nevyzrál, ale z následné dorážky už JAKUB JEDLIČKA uspěl. Asistence: Martin Patzelt.
     
    05:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši se prosazují po vyhraném bully, to obstaral Pokorný a skvělou přihrávkou uvolnil DALIMILA ZVONKA, pro nějž nebyl problém uklidit kotouč do branky. Asistence: Dominik Pokorný.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 6. Zvonek (Pokorný), 11. Zvonek (Pokorný, Neuwirth), 25. Jirušek (Tobola, Stodůlka), 39. Hruška, 47. Neuwirth (Pokorný, Zvonek) – 8. Jedlička (Patzelt), 25. Török (Růžička), 43. Patzelt (Růžička, Brzák), 46. Hlinka (Tomek)


    VHK ROBE Vsetín: Bača (Vlach) – Žabčík, Hryciow, Hruška, Červínek, Báchor, Vašíček, Hajda – Pokorný, Klečka, Kuchařík, Forch, Pancza, Surý, Klíma, Jirušek, Stodůlka, Neuwirth, Zvonek, Tobola
    HC Slavia Praha: Novák (Eder) – Novák, Mašín, Saňa, Hochel, Růžička, Drahorád, Leština, Bureš – Červený, Kellerstein, Török, Tejral, Patzelt, Ječný, Brzák, Hlinka, Jedlička, Tomek, Andres, Navrátil

    Rozhodčí: Jeřábek – Hanzlík, Štěpán
    bahis siteleri