Zlín – Vsetín 3:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 4:5 (0:1 po s.n.) | Sparta – Ústí n/L 2:0 (kon.)
Olomouc – Poruba 2011 6:5 (2:1 po s.n.) | Kladno – Chomutov 5:4 (kon.) | Liberec – Hr. Králové 11:1 (kon.)
HC Litvínov – Letňany 2:4 (kon.) | K. Vary – HC Plzeň 2:6 (kon.) | Pardubice – Jihlava 2:3 (po pr.)
Slavia – Č. Budějovice 1:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Písek 4:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
11:1 (2:1, 6:0, 3:0)
Královští lvi Hradec Králové
Pátek 15.11.2013, 17:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:07
    Ještě je vyloučen Samuel Solenský (LIB) – odsedí trest za hráčskou lavici – nesportovní chování.
     
    56:07
    Vyloučení: Jakub Husa (LIB) 5 + OK za hrubost, Tomáš Hofman (HKR) 2+2 za vysokou hůl.
     
    56:07
    Tak tohle už je vskutku boxerský večer! Husa vyzal za libereckou klecí Hofmana a budou padat trestné minuty.
     
    55:37
    Zápas se začíná vyhrocovat! Král se strkal s Hronkem, což rozhodčí ještě nechali být, ale Michael Gecko (LIB) v roli ochránce sundal jednoho z Hradeckých! Vyfasoval tak desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    54:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tři jedničky svítí na světelné tabuli, Liberec už vede 11:1. Babec střílel na branku, Petricovi puk vyklouzl a k dorážce si přijel DOMINIK LAKATOŠ, jenž zavěsil do odkryté svatyně. Asistence: Jiří Babec.
     
    53:35
    Radek Šír (LIB) si půjde sednout na trestnou lavici, vyfasoval desetiminutový trest za sportovní chování.
     
    47:09
    Prudce od modré pálil Šeda a trefil poslední centimetr betonu gólmana domácích!
     
    45:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se dočkali dvojciferného čísla! Solenský stihl dohnat puk, který mířil do volného útočného pásma, poté poslal na dojíždějícího ALBERTA JANELEHO, který přidal svůj druhý gól v zápase. Asistence: Samuel Solenský.
     
    40:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec pokračuje v krasojídzě! Ordoš s MATOUŠEM BĚLOHORSKÝM se vydali na útočnou akci, vyměnili si puk a druhý jmenovaný přidává již devátou branku svého týmu. Asistence: Jan Ordoš, Dominik Lakatoš.
     
    36:55
    Na Hofmana zírala odkrytá klec, ale z nulového úhlu trefil pouze boční síťku!
     
    34:05
    Suchý od modré poslal prudkou střelu na Petrice a trefil se mu do lapačky. Chvíli to vypadalo, že se puk odrazí do branky, ale gólman to zvládl a puk vyklepal za svou klec.
     
    32:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Blížíme se k dvojcifernému číslu! Kačírek si položil obránce a po zhodnocení situace poslal puk za sebe na ZDEŇKA KRÁLE. Ten vystřelil z levého kruhu a nemýlil se, Tygři mají už sedmibrankový náskok. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    28:32
    Síly na ledě se srovnají, Adam Čech (HKR) se provnil podražení a jde na dvě minuty za katr.
     
    27:33
    Gančarčíkova střela dělala Hosnedlovi problémy, ale nakonec kotouč zkrotil a poslal za branku.
     
    27:11
    Šance pro hosty, Michael Klinger (LIB) si odsedí dvě minuty za držení protihráče. Lvi mohou zkusit snížit nepříznivý stav.
     
    26:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    DOMINIK LAKATOŠ se však branky dočkal. Po další rychlé akci se uvolnil na levé straně a z pravého kruhu zavěsil přesnou střelou za gólmana. Asistence: Jan Ordoš.
     
    24:37
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je kruté pro hostující Lvy. Běhula zakombinoval se SAMUELEM SOLENSKÝM, který z pravého kruhu zamířil přesně nad lapačku Petrice. Asistence: Tomáš Běhula.
     
    22:28
    Opět střídání gólmanů na straně hostů, Černého, který třikrát inkasoval, opět nahradí Petric.
     
    22:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kdo zastaví tenhle rozjetý liberecký vlak? Bělohorský na Černého svou střelou nevyzrál, ale před brankou se objevil JAN ORDOŠ, který dorážel za položeného gólmana. Asistence: Matouš Bělohorský.
     
    21:18
    Time-out pro Hradec Králové.
     
    21:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jsou rozjetí! Po souboji za brankou se k puku dostal ALBERT JANELE a dokázal zpoza branky kotouč dotlačit za záda Černého. Asistence: Radek Šír.
     
    20:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dobrý vstup do druhé třetiny pro Tygry! Běhula lehce nahodil puk před branku, kde chtěl tečovat MATOUŠ BĚLOHORSKÝ, teč mu však nevyšla, ovšem puk si ještě jednou zpracoval a poslal ho za bezmocného Černého. Asistence: Tomáš Běhula.
     
    16:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Chyba obrany a Lvi snižují! Miškář našel přesným pasem na modré čáře TOMÁŠE HOFMANA, který se zbavil obránce a dostal se do úniku. Naznačil střelu ke vzdálenější tyči a po přesunu gólmana skóroval do odkryté klece. Asistence: Patrik Miškář.
     
    14:16
    Hosté střídají gólmany, místo Petrice nastoupí Černý.
     
    14:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují svůj náskok na dvoubrankový rozdíl! Klinger našel za brankou MICHALA GECKA, který u sebe neměl bránícího hráče. Pouze si přejel do vhodnější pozice a zblízkosti obhodil gólmana. Asistence: Michael Klinger.
     
    11:08
    Hofman se uvolnil na pravé straně a proplul až do útočného pásma, kde si obhodil obránce. Tváří tvář Hosnedlovi však neuspěl, ten ani nemusí puk skrývat pod lapačkou.
     
    09:35
    Tohle mohla být rychlá odpověď od Hradce! Zahradník trefil Hosnedla, od nějž se puk odrazil do horní tyčky.
     
    09:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři otevírají skóre po rychlé akci po vhazování! Kačírek vyhrál buly a poslal puk na ZDEŇKA KRÁLE, který hned z první napálil puk přímou střelou za záda gólmana. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    08:55
    Petr Sviták zůstal ležet za brankou na ledě a pouze s obtížemi se zvedá. Vypadá to, že pro něj utkání skončilo, ovšem zřejmě se nejednalo o faul, jelikož rozhodčí nikoho za katr neposílá.
     
    08:30
    Sviták a Janele teď pořádně zatopili pod kotlem! Akce prvního jmenovaného nebyla dotažena do úspěšného konce, ovšem z druhé vlny se přiřítil Janele a dělovkou trefil pouze krajíček betonu Petrice.
     
    06:14
    A Liberečtí se znovu budou muset bránit. Dominik Lakatoš (LIB) srazil Drašnara a odsedí si dvě minuty za zásah do oblasti hlavy a krku a návdavkem fasuje i desetiminutový osobní trest.
     
    02:30
    První vyloučení na straně Tygrů, Zdeněk Král (LIB) se chtěl zmocnit puku, ale místo toho postrčil protihráče a jde na trestnou za podražení.
     
    01:50
    Chyba obrany domácích! Šeda se ocitnul sám před Hosnedlem a měl spoustu času na střelu, nakonec mu ale klička před gólmanem Tygrů nevyšla.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 10. Král (Kačírek), 15. Gecko (Klinger), 21. Bělohorský (Běhula), 22. Janele (R. Šír), 23. Ordoš (Bělohorský), 25. Solenský (Běhula), 27. Lakatoš (Ordoš), 33. Král (Kačírek), 41. Bělohorský (Ordoš, Lakatoš), 46. Janele (Solenský), 55. Lakatoš (Babec) – 17. Hofman (Miškář)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) – Běhula, Klinger, Tržický, Suchý, Husa, Mečíř, Divila – Babec, Janele, R. Šír, Sviták, Král, Gecko, Solenský, Lakatoš, Ordoš, Zachar, Kačírek, Bělohorský
    Královští lvi Hradec Králové: Petric (15. – 23. Černý) – Havránek, Čech, Faltýnek, Luštinec, Veselý – Exner, Šeda, Zahradník, Hofman, Malík, Hronek, Gančarčík, Chalupa, Voříšek, Malinský, Miškář, Drašnar

    Rozhodčí: Horinek – Kajínek, Bosák
    bahis siteleri