Boston – Columbus 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:1 (kon.)
Chicago – Arizona 5:4 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Colorado 7:3 (kon.) | Calgary – Dallas 3:7 (kon.)
Vancouver – San Jose 1:2 (po pr.)
konec
New York Islanders
2:3 (0:0, 2:0, 0:3)
Los Angeles Kings
Pátek 15.11.2013, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Začíná poslední minuta, domácí v šesti.
     
    58:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tak to je rána do zubů. Domácí na chvíli ucítili šanci a hosté krutě trestají. TYLER TOFFOLI skvěle tečoval nahození Muzzina a hosté během jedné třetiny otáčejí vývoj zápasu. Asistence: Jake Muzzin, Linden Vey.
     
    52:15
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    To bylo hodně těsné, ale videorozhodčí branku potvrdil. TANNER PEARSON vystřelil mezi nohy Poulina a puk se těsně došoural za brankovou čáru, takže je vyrovnáno. Asistence: Vjačeslav Vojnov, Linden Vey.
     
    50:50
    Tohle ale mohou být krušné chvilky pro domácí. Colin McDonald (NYI) dostává dvě minuty za úder na hlavu.
     
    45:34
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tohle musí mrzet. Poulin pochytal obrovské šance, ale teď mu propadl na přední tyči pokus obránce VJAČESLAVA VOJNOVA a Kings jsou znovu ve hře. Asistence: Anže Kopitar, Justin Williams.
     
    41:06
    Neskutečné. Kopitar našel Muzzina v další gólové šanci, ale Kevin Poulin natáhl svou dlouhou ruku a lapačkou tento pokus zastavil. Teď si užívá ovací publika.
     
    40:27
    Jenže udělali chybu a Richards jel sám na Poulina. Ten ale jeho záměr, bekhendové zakončení mezi nohy, přečetl.
     
    38:49
    Tak teď už není o čem. Tady nešlo o smůlu, jako v případě Kinga. Anže Kopitar (LOA) doslova naletěl do Poulina a dostává dvě minuty. Snažil se sice brzdit, ale už bylo pozdě.
     
    38:36
    Složitou nahrávku zamýšlel na útočné modré Richards. Domácí se vydali do přečíslení, které vzal Grabner na sebe. Scrivens ale puk za svá záda nepustil.
     
    34:53
    A také hosté si zahrají přesilovou hru. Cal Clutterbuck (NYI) dostává dvě minuty za napadení.
     
    32:33
    Dwight King (LOA) dostává dvě minuty za nedovolené bránění brankáře, i když podle mě je v tom nevinně. Poulina zasáhla do masky hokejka, ale ta pravděpodobně patřila Hickeymu.
     
    24:58
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je hodně zajímavý zvrat. Tavares perfektní přihrávkou našel obránce AARONA NESSE, který si sjel na kruh pro svou první branku v NHL. Scrivens byl bez šance, aby střelu do protipohybu chytil. Asistence: John Tavares.
     
    22:44
    Islanders právě vstřelili branku!
    Blesk z čistého nebe, tak bych popsal první branku dnešního utkání. Od mantinelu se puk odrazil před branku. Scrivens nic neviděl a kotouč jen instinktivně vyrazil před brankoviště, kde ho se štěstím zametl do branky CASEY CIZIKAS. Asistence: Cal Clutterbuck, Matt Martin.
     
    19:06
    Willie Mitchell (LOA) dostává dvě minuty za držení hokejky.
     
    10:33
    Justin Williams (LOA) dostává dvě minuty za nedovolené bránění, když se snažil udělat prostor spoluhráčům.
     
    09:05
    Casey Cizikas (NYI) dostává dvě minuty za hrubost.
     
    01:47
    Matt Carkner (NYI) a Jordan Nolan (LOA) se pustili do křížku. Skončilo to zápasnickým chvatem domácího obránce. Na trestnou lavici však míří oba dva.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 23. Cizikas (Clutterbuck, Martin), 25. Ness (Tavares) – 46. Vojnov (Kopitar, Williams), 53. Pearson (Vojnov, Vey), 59. Toffoli (Muzzin, Vey)


    New York Islanders: Poulin (Nabokov) – MacDonald, Hamonic, Hickey, Donovan, Ness, Carkner – Nelson, Tavares, Okposo – Bouchard, Nielsen, Bailey – Grabner, Regin, McDonald – Martin, Cizikas, Clutterbuck.
    Los Angeles Kings: Scrivens (Jones) – Muzzin, Doughty, Vojnov, Regehr, Mitchell, Martinez – Brown, Kopitar, Williams – King, Richards, Toffoli – Nolan, Vey, Lewis – Pearson, Fraser, Frattin.

    Rozhodčí: Joannette, Walsh – Barton, Kovachik
    bahis siteleri