Boston – Columbus 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:1 (kon.)
Chicago – Arizona 5:4 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Colorado 7:3 (kon.) | Calgary – Dallas 3:7 (kon.)
Vancouver – San Jose 1:2 (po pr.)
konec
Tampa Bay Lightning
5:1 (2:0, 2:1, 1:0)
Anaheim Ducks
Pátek 15.11.2013, 01:30 • Tampa Bay Times Forum, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    42:05
    Tampa právě vstřelila branku!
    Asi už s jistotou můžeme konstatovat, že se dnes žádné drama konat nebude. Richard Pánik předložil kotouč VICTORU HEDMANOVI, který vymetl levý horní růžek Hillerovy branky. Asistence: Richard Pánik a Tyler Johnson.
     
    36:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Cam Fowler rozjel ve středním pásmu EMERSONA ETEMA, který prošel až do prostoru levého kruhu a svou střelu umístil mezi tělo a lapačku Bishopa. Asistence: Cam Fowler a Francois Beauchemin.
     
    30:51
    Tampa právě vstřelila branku!
    Bleskům se dnes opravdu daří. Střelu ALEXE KILLORNA z levého kruhu ještě Hiller stačil vyrazit, ale sám Killorn odražený kotouč dobruslil a na druhý pokus ho zblízka uklidil za záda brankáře – 4:0! Asistence: Martin St. Louis a Mark Barberio.
     
    23:16
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají i svou druhou přesilovku! Z pravého kruhu vypálil VALTERI FILPULLA a na střelu ke vzdálenější tyči Hiller nedosáhl – 3:0. Asistence: Victor Hedman a Martin St. Louis.
     
    16:25
    Tampa právě vstřelila branku!
    Využítá přesilovka a Blesky vedou 2:0! Domácí předvedli rychlou kombinaci, na jejímž konci nahrál Purcell Brownovi, jehož rána prošla Hillerovi pod betony a volný kotouč dorazil do branky MARTIN ST. LOUIS. Asistence: J.T. Brown a Valteri Filppula.
     
    11:52
    Tampa právě vstřelila branku!
    Lightning ze svého živějšího herního projevu vytěžili vedoucí gól! Purcell nahrál na pravý kruh VALTERIMU FILPPULOVI, který z voleje překonal Hillera, jenž se nestihl proti dráze střely včas přemístit. Hostujícímu gólmanovi navíc před brankovištěm šikovně stínil Brown. Asistence: Teddy Purcell a Matthew Carle.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 12. Filppula (Purcell, Carle), 17. St. Louis (Brown, Filppula), 24. Filppula (Hedman, St. Louis), 31. Killorn (St. Louis, Barberio), 43. Hedman (Pánik, Johnson) – 37. Etem (Fowler, Beauchemin)


    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindbäck) – Gudas, Carle, Hedman, Šustr, Barberio, Brewer – St. Louis, Killorn, Connolly – Purcell, Filppula, Brown – Pánik, Johnson, Palát – Crombeen, Thompson, Malone. Trenér: Jon Cooper
    Anaheim Ducks: Hiller (Fasth) – Lindholm, Beauchemin, Lovejoy, Fowler, Sbisa, Allen – Perry, Perreault, Penner – Selänne, Bonino, Maroon – Rakell, Palmieri, Etem – Winnik, Cogliano, Smith-Pelly. Trenér: Bruce Boudreau

    Rozhodčí: Meier, Sutherland – Devorski, Pancich
    bahis siteleri