Boston – Columbus 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:1 (kon.)
Chicago – Arizona 5:4 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Colorado 7:3 (kon.) | Calgary – Dallas 3:7 (kon.)
Vancouver – San Jose 1:2 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
7:3 (1:1, 4:0, 2:2)
Colorado Avalanche
Pátek 15.11.2013, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:06
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Vteřinu po konci přesilové hry se hosté nakonec dočkávají dalšího snížení. Halák střelu McGinna z pravého křídla vyrazil jen před sebe, kde číhal pohotový RYAN O'REILLY a ihned vrátil puk do domácí brány. Jedná se tak o desátou branku v dnešním velmi zajímavém zápase. Asistence: Jamie McGinn, Nick Holden.
     
    48:55
    Domácí Berglund je vyloučen za hákování, Colorado si tak ještě bude moci vyzkoušet přesilovou hru.
     
    48:36
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Další branka domácího celku. Tarasenko zavezl puk do útočného pásma, natlačil se na střed pásma a přenechal puk obránci JAYI BOUWMEESTEROVI, který napřáhl a trefil přesně k tyči hostující brány, Giguere byl tentokrát bez šance. Asistence: Vladimír Tarasenko, Alex Pietrangelo.
     
    45:31
    Bude se znovu vylučovat. Na trestnou již míří Sobotka za podražení.
     
    44:36
    Hostující Bordleau vidí desetiminutový osobní trest. Což se mu moc nelíbí a i nadále diskutuje s rozhodčím.
     
    44:36
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté alespoň snižují hrozivě vypadající stav utkání. MATT DUCHENE unikl domácí obraně, natlačil se před Haláka, kterého střelou nad pravým betonem překonal. Asistence: Nate Guenin, Ryan O'Reilly.
     
    42:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Šestá branka v hostující síti, šestnáctá branka pro ALEXANDRA STEENA v letošní sezoně a obrovská chyba hostujícího Giguera. Ten vzduchem plachtící puk nechytil laxním máchnutím do lapačky, puk mu spadl před betony na led, kde ho pohotově dopravil do brány právě domácí forvard. Asistence: David Backes, T.J. Oshie.
     
    39:28
    Máme zde tak další dva pětiminutové tresty. Aby vůbec ještě měli trenéři s kým zápas dohrát.
     
    39:28
    Již třetí bijící se dvojice hlava nehlava. Hostující McLeod a domácí Reaves se do sebe pustili ihned po buly, opět byl v souboji úspěšnější domácí hráč. Ten hostující se nakonec moc ani bít nechtěl, když zjistil, že nemá šanci. To ale již bylo pozdě.
     
    37:25
    Máme zde tak další pětiminutové tresty za souboj. Pro domácího Sobotku a hostujícího Duchena.
     
    37:25
    Další bitka, tentokrát s českým podtextem. Sobotka se chytil s Duchenem a z bitky odchází znovu vítězně domácí bijec. Oba hráči byli bez helmy a rukavic a tak také míří předčasně do kabin.
     
    36:46
    Zároveň byl ale vyloučen domácí Reaves za nesportovní chování. Hosté tak budou hrát přesilovou hru.
     
    36:46
    Oba hráči vidí trest 5 + do konce utkání.
     
    36:46
    Pozor, první pěstní duel je zde! Domácí Stewart a hostující Sarich se do sebe pustili ve středním pásmu, z bitky odchází jako jednoznačný vítěz domácí bijec. Ten si také následně užil ovace publika a zamířil do šaten.
     
    34:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Destrukce Colorada ve druhé třetině pokračuje i dále, domácí přidávají pátou branku v duelu a využívají další přesilovou hru. CHRIS STEWART dobře clonil Varlamovi ve výhledu a vyražený puk jednoduše a rychle vrátil bekhendem do poloprázdné hostující brány. Asistence: Kevin Shattenkirk, Derek Ro
     
    33:18
    Bylo to ale s faulem. Duchene je vyloučen za hákování, hosté se budou bránit ve třech proti čtyřem.
     
    32:52
    Domácí Morrow a hostující Talbot jsou vyloučeni za drobnou strkanici kolem domácí brány.
     
    32:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Varlamov poprvé v zápase inkasuje, postaral se o to jeho krajan – mladičký rus VLADIMÍR TARASENKO. Ten se do střelecké příležitosti natlačil z levého křídla a puk poslal přesně ke vzdálenější tyči hostující brány. Letošní šestá branka pro rodáka z ruského Novosibirsku, domácí tak odskakují na tříbrankový rozdíl. Asistence: Patrik Berglund.
     
    27:16
    Hosté střídají brankáře. Místo Giguera nastoupí v bráně Colorada Rus Varlamov.
     
    27:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí přidávají třetí branku v duelu a odskakují do dvoubrankového rozdílu. Backes se z rohu vymotal před Giguera do střelecké pozice, puk však přenechal ALEXANDRU STEENOVI, který se z levého kruhu trefil přesně k tyči. Domácí střelec tak svým letošním patnáctým gólem v sezóně přeskakuje Ovečkina na prvním místě mezi top střelci letošního ročníku. Asistence: David Backes, T.J. Oshie.
     
    22:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají znovu bleskově přesilovou hru a navrací se do vedení. Po vyhraném buly našel z levého křídla Roy před bránou volného Oshieho, který místo střely přenechal puk ještě svému spoluhráči DAVIDU BACKESOVI a ten již neměl z levého křídla problém dostat puk do volné části hostující brány. Branky tak dnes padají zatím jen v početních výhodách. Asistence: T.J. Oshie, Derek Roy.
     
    22:41
    Domácí si svým dobrým pohybem v útočném pásmu vysloužili faul soupeře. Za držení putuje na trestnou lavici Johnson.
     
    18:02
    Za fauly na Sobotku je vyloučen hostující MItchell. Za krosček. Třetí přesilová hra v zápase, dočkáme si třetí přesilovkové trefy?
     
    13:33
    Po akci Duchena se před Halákem zjevil sám O'Reilly, z první ale poslal puk jen do betonů domácího brankáře.
     
    10:34
    Na druhé straně se však do dobré situace dostal domácí Morrow. Ten se vymotal zpoza brány před Giguera, kde byl zcela sám a snažil se jen oklamat hostujícího brankáře a najít volnou skulinku v jeho výstroji. Giguere s domácím útočníkem ale stihl stále bruslit a znemožnil mu tak střelecký úhel společně s následující dorážkou.
     
    05:30
    Colorado právě vstřelilo branku!
    I hostující celek využívá poměrně rychle přesilovou hru. NATHAN MACKINNON se na pravém kruhu dostal ke střele, která překvapivě propadla Halákovi mezi betony přímo do brány. Domácí brankář toho příliš mnoho neviděl a proto ho tento nepříliš důrazný pokus překvapil. Asistence: Paul Stastny, Gabriel Landeskog.
     
    04:56
    Přesilovku si vyzkouší i Colorado. Morrow je vyloučen za hrubost.
     
    01:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesilovka bleskově využita a domácí se z první střely v zápase ujímají vedení. Od modré nahodil puk na hostující bránu Oshie, před Giguerem puk šikovně tečoval bekhendem DEREK ROY za záda bezmocného brankáře Colorada. Asistence: T.J. Oshie, Alex Pietrangelo.
     
    01:49
    Dobrý vstup hostí do zápasu však přináší i první přesilovku. Talbot je vyloučen za sekání.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 2. Roy (Oshie, Pietrangelo), 23. Backes (Oshie, Roy), 28. Steen (Backes, Oshie), 33. Tarasenko (Berglund), 35. Stewart (Shattenkirk, Roy), 43. Steen (Backes, Oshie), 49. Bouwmeester (Tarasenko, Pietrangelo) – 6. MacKinnon (Stastny, Landeskog), 45. Duchene (Guenin, O'Reilly), 52. O’Reilly (McGinn, Holden)


    St. Louis Blues: Halák – Bouwmeester, Pietrangelo, Shattenkirk, Jackman, Polák, Cole – Oshie, Backes, Steen – Stewart, Sobotka, Morrow – Tarasenko, Berglund, Schwartz – Reaves, Lapierre, Roy.
    Colorado Avalanche: Giguere (od 28. do 40. Varlamov) – Johnson, Hejda, Sarich, Benoit, Holden, Guenin – MacKinnon, Stastny, Landeskog – Parenteau, Duchene, O’Reilly – Talbot, Mitchell, McGinn – Bordelau, Cliche, McLeod.

    Rozhodčí: Rooney, St. Laurent – Nansen, Sharrers
    bahis siteleri