Boston – Columbus 3:2 (po pr.) | NY Islanders – Los Angeles 2:3 (kon.) | Tampa – Anaheim 5:1 (kon.)
Chicago – Arizona 5:4 (2:1 po s.n.) | St. Louis – Colorado 7:3 (kon.) | Calgary – Dallas 3:7 (kon.)
Vancouver – San Jose 1:2 (po pr.)
konec
Calgary Flames
3:7 (0:1, 1:4, 2:2)
Dallas Stars
Pátek 15.11.2013, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:21
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jako by se nic nestalo, to lze nyní vyčíst z výrazu TYLERA SEGUINA, který zaznamenává čtvrtý gól v zápase! Rämö čekal místo střely přihrávku, ale Seguin překvapil všechny pohotovou střelou zápěstím z pravé strany a puk končí pod "víkem"! Desátý gól utkání, sedmý gól Dallasu, čtvrtý gól Seguina a šestý bod přihrávajícího Jamie Benna. Asistence: Jamie Benn a Sergej Gončar.
     
    55:23
    A znovu se vylučuje a znovu půjde na trestnou lavici někdo z domácích – Dennis Wideman se provinil proti pravidlům, druhá přesilová hra Dallasu v dnešním utkání.
     
    52:53
    Oddechový čas pro hosty.
     
    52:16
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Obrana Stars nechala MATTA STAJANA před Lehtonenem dorážet a důrazný centr prvního útoku Flames nakonec přece jenom "došťoural" puk do branky, gól při vlastním oslabení! Asistence: T.J. Galiardi.
     
    50:06
    Sven Baertschi hraje nebezpečně vysokou holí, vylučuje se, první přesilovou hru v utkání si zahrají hosté. A pozor, domácí se budou bránit čtyři minuty, Baertschi dostává trest 2 + 2!
     
    44:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hraje se klasická přesilovka pět na čtyři, na levé straně napřahuje DAVID JONES, jehož střelu Lehtonen neviděl a puk prolétl těsně nad jeho levým betonem do branky. Využitá přesilová hra Flames. Asistence: Kris Russell a Sven Baertschi.
     
    44:37
    Domácí Stempniak a Cammalleri usedají na trestnou lavici. Za hosty pak Dillon a Roussel, který si již dnes jeden pětiminutový trest za rvačku odpykal.
     
    44:37
    Ani Stempniak z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat Lehtonena a je z toho hromadná šarvátka za brankou Stars.
     
    43:42
    Bude se vylučovat, Trevor Daley hákuje za vlastní brankou a Flames si zahrají druhou dnešní přesilovou hru.
     
    40:30
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN si nabruslil na levou stranu, kde si počkal na přesnou přihrávku od Ničuškina, která "přišla" a hattrick je na světě! Asistence: Valerij Ničuškin a Jamie Benn.
     
    36:57
    Po přihrávce Monahana trefuje Jiří Hudler z pravé strany pouze brankovou konstrukci!
     
    36:00
    Rämö nyní zázračně zasáhl proti pokusu Chiassona, který ještě v pádu stihl z pravé strany zakončit, ale domácí gólman pohotově holí vyráží puk z brankoviště.
     
    35:34
    První bitka v utkání, domácí O´Brien s Rousselem, oba "borci" dostávají pětiminutové tresty.
     
    35:01
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Jones prodloužil do útočného pásma na MATTA STAJANA, který si z levé strany nabruslil ještě blíže k brance soupeře a neskutečnou dělovkou prostřeluje Lehtonena. Asistence: David Jones a Dennis Wideman.
     
    31:56
    Dallas právě vstřelil branku!
    A jaj... kde se "to" dnes až zastaví? Domácí inkasují z hole RYANA GARBUTTA již pátý gól poté, co naprosto propadli ve středním pásmu, po přihrávce Rousella se z pravé strany dostal sám před Rämöho právě Garbutt, který střelou zápěstím zamířil přesně. Asistence: Antoine Roussel a Alex Goligoski.
     
    30:28
    Rämö se nyní předvedl proti střele Peverleyho z mezikruží, skvělý zákrok!
     
    28:32
    Flames střídají gólmany, Berra odchází z branky, nahradil ho Rämö.
     
    28:32
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže hokej se hraje na góly, ne na "hity"! Po pohotové a hlavně přesné přihrávce Jamie Benna se z pravé strany trefuje TYLER SEGUIN, Berra se nestihl přemístit a hosté vedou již 4:0. Asistence: Jamie Benn a Alex Goligoski.
     
    25:57
    A právě Chiasson je nyní vyloučen na dvě minuty za podražení, domácí mají výhodu přesilové hry, vůbec první vyloučení v utkání.
     
    24:25
    Oddechový čas pro domácí.
     
    24:25
    Dallas právě vstřelil branku!
    Velmi pohotový bekhend JAMIE BENNA končí gólem, parádní kombinace Dallasu – rychlá, překvapivá a přesně zakončená, tak se hraje moderní hokej. Asistence: Tyler Seguin a Alex Goligoski.
     
    21:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Lepší vstup do druhé třetiny se hosté přát nemohli. Před brankou Flames zůstává nepokrytý TYLER SEGUIN, který "zametl" vyražený puk za záda domácího gólmana a hosté vedou již o dva góly! Asistence: Jamie Benn a Valerij Ničuškin.
     
    06:27
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dobrý práce hostů v útočném pásmu, puk se dostává na modrou, odkud nápřahem vypálil STEPHANE ROBIDAS, který překonává přesouvajícího Berru v brance Flames, hosté vedou. Asistence: Brenden Dillon, Jamie Benn.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 36. Stajan (Jones, Wideman), 45. Jones (Russell, Baertschi), 53. Stajan (Galiardi) – 7. Robidas (Dillon, Jamie Benn), 22. Seguin (Jamie Benn, Ničuškin), 25. Jamie Benn (Seguin, Goligoski), 29. Seguin (Jamie Benn, Goligoski), 32. Garbutt (Roussel, Goligoski), 41. Seguin (Ničuškin, Jamie Benn), 57. Seguin (Jamie Benn, Gončar)


    Calgary Flames: Berra (29. Rämö) – Butler, Brodie, Wideman, Russell, O´Brien, Šmíd – Cammalleri, Stajan, Jones – Galiardi, Colborne, Stempniak – Baertschi, Monahan, Hudler – Jackman, Backlund, McGrattan
    Dallas Stars: Lehtonen (Ellis) – Dillon, Robidas, Goligoski, Daley, Jordie Benn, Gončar – Jamie Benn, Seguin, Ničuškin – Horcoff, Fiddler, Peverley – Chiasson, Eakin, Cole – Roussel, Morin, Garbutt

    Rozhodčí: Kowal, Martell – Henderson, Wheler

    Diváci: 19 289
    bahis siteleri