Chabarovsk – Kazaň 6:3 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 5:0 (kon.) | Novokuzněck – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Doněck 2:1 (kon.)
Ufa – Záhřeb 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 5:0 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 3:0 (kon.)
Riga – Omsk 3:1 (kon.) | Lev – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
6:3 (3:1, 0:1, 3:1)
Ak Bars Kazaň
Pátek 15.11.2013, 09:00 • Arena Platinum • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté se rozhodli pro hru bez brankáře. To potrestal JAN MURŠAK, který se dostal před branku a puk poslal bekhendem do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Tarasov, Jevgenij Korotkov.
     
    59:24
    Burmistrov střílel z kruhů na Murygina. Ten jeho pokus zkrotil betony.
     
    54:06
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru. Ilja Nikulin vypálil od modré a po jemné teči ALEXEJE TĚREŠČENKA se ocitl puk za zády Murygina, který nestihl na změnu směru puku reagovat. Asistence: Ilja Nikulin, Konstantin Kornějev.
     
    53:47
    Stěpanov je vyloučen a Kazaň má možnost ke snížení.
     
    47:33
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak nakonec rozhodčí změnil názor a hosté vedou již o tři branky. DMITRIJ LUGIN dotlačil puk i s gólmanem za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    47:33
    Domácí jsou na koni. Nyní se jim podařilo vsítit další branku, ale rozhodčí gól neuznal. Ovšem ještě se jde radit s videorozhodčím.
     
    47:05
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chabarovsk roztočil kolotoč, JAKUB PETRUŽÁLEK dostal nádhernou nahrávku od Tarasova a český rodák neměl nejmenší problém trefit odkrytou klec. Asistence: Dmitrij Tarasov.
     
    46:45
    Další vyloučení na hostující straně. Bodrov si jde odpočinout na dvě minuty za hákování. Domácí mají další šanci ke skórování.
     
    43:24
    Za podražení je vyloučen hostující kapitán Ilja Nikulin.
     
    36:57
    Za sekání jde na trestnou lavici domácí Šiškanov. Šance Kazaně na vyrovnání.
     
    28:01
    Hosté si zahrají přesilovou hru. Na dvě minuty za hákování si jde odpočinout Artjom Sedunov.
     
    24:05
    Veliký závar před brankou hostí. Klimčuk se pokoušel všemožně procpat puk do brány, ale Barulin nenechal přejít puk za brankovou čáru.
     
    21:20
    Kazaň vstřelila branku!
    JEVGENIJ MEDVĚDĚV se rozjel z vlastního pásma, nikdo ho dlouho nenapadal, tak se hostující obránce rozhodl pro střelu a udělal dobře. Murygin byl při zásahu dost nejistý a poměrně lehký pokus pustil za svá záda. Asistence: Shaun Heshka.
     
    19:29
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Jako bych to zakřikl. Po velké chybě Svitova, který nahrál před branku na hůl Junkova se k odraženému kotouči dostal VJAČESLAV LITOVČENKO, který dostal puk za záda Barulina. Asistence: Alexandr Junkov
     
    15:10
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí byli i po skončení přesilovky v tlaku, který dokázal využít přesnou střelou TIMOFEJ ŠIŠKANOV, který z levé strany trefil přesně horní levý růžek. Asistence: Andrej Stěpanov
     
    12:35
    Bude se poprvé v dnešním utkáním vylučovat. Na dvě minuty za nedovolené bránění si jde odpočinou hostující Janne Pesonen. Šance pro domácí je tu.
     
    10:49
    Dubinin se dostal až před Barulina, který zastavil kotouč betonem. Velká šance Amuru.
     
    08:24
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí vyrovnávají. Konstantin Barulin nebude mít čisté svědomí, když pustil za svá záda spíše reklamní projektil JANA MURŠAKA od modré. Asistence: Andrej Stěpanov.
     
    06:40
    Barulin teď zastavil stoprocentní šanci Smurova, který pálil z hranice kruhů.
     
    02:22
    Kazaň vstřelila branku!
    Neštastný gól pro domácí. ALEXANDR SVITOV nahazoval a před branku domácích a tam si puk srazil za vlastního gólmana Dylan Reese. Asistence: Vasilij Tokranov.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 9. Muršak (Stěpanov), 16. Šiškanov (Stěpanov), 20. Litovčenko (Junkov), 48. Petružálek (Tarasov), 48. Lugin, 60. Muršak (Tarasov, Korotkov) – 3. Svitov (Tokranov), 22. Medvěděv (Heshka), 55. Těreščenko (Nikulin, Kornějev)


    Amur Chabarovsk: Murygin (Jerjomin) – Reese, Sedunov, Loginov V., Loginov A., Salcido, Bykov, Těrjajev – Muršak, Tarasov, Dubinin, Korotkov, Lugin, Junkov, Šiškanov, Litovčenko, Stěpanov, Smurov, Klimčuk, Petružálek
    Ak Bars Kazaň: Barulin (Jaroslavlev) – Nikulin, Kornějev, Tokranov, Heshka, Jarullin, Osipov, Medvěděv – Bodrov, Stapleton, Svitov, Varnakov, Pesonen, Těreščenko, Obuchov, Tkačjov, Burmistrov, Vincour, Lukojanov, Petrov, Fajzullin

    Rozhodčí: Odins, Romasko – Menshikh, Morozoc

    Diváci: 7100
    bahis siteleri