Chabarovsk – Kazaň 6:3 (kon.) | Vladivostok – N.Novgorod 5:0 (kon.) | Novokuzněck – Dynamo Moskva 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Viťaz 3:1 (kon.) | Čeljabinsk – Minsk 3:0 (kon.) | Magnitogorsk – Doněck 2:1 (kon.)
Ufa – Záhřeb 2:3 (kon.) | Nižněkamsk – Spartak Moskva 5:0 (kon.) | CSKA Moskva – Barys 3:0 (kon.)
Riga – Omsk 3:1 (kon.) | Lev – Chanty-Mansijsk 2:1 (kon.) | HC Slovan – Jekatěrinburg 3:1 (kon.)
konec
HC Sibir Novosibirsk
3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Pátek 15.11.2013, 13:00 • Sibir Sports Complex (7 500) • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:25
    Čechov právě vstřelil branku!
    Hosté přeci jen snižují a jsou ve hře. Přesilovku využil ALEXEJ MAKEJEV, který napřáhl z levého rohu mantinelu a překvapil nejistého Koskinena, který jeho střelu hodně podcenil. Asistence: Igor Golovkov, Ivan Ivanov.
     
    21:50
    Sibir právě vstřelil branku!
    Přesilovka je využita, dnes již podruhé. Domácí tak výrazně odskakují svému soupeři a postaral se o to JONAS ENLUND, který byl na konci celé souhry a zakončil bezpečně do Lisutinové brány. Ten se bohužel pro Viťaz nedokázal přesunout včas a musí lovit třetí puk ze své sítě. Asistence: Vjačeslav Bělov, Jori Lehtera.
     
    20:21
    Sibir právě vstřelil branku!
    To je začátek. DMITRIJ KUGRYŠEV hned po jednadvaceti vteřinách zvyšuje skóre svého týmu, když se prosadil po individuální akci. Protlačil se až před brankáře a bezpečně jej prostřelil. Asistence: Jori Lehtera, Jonas Enlund.
     
    04:31
    Sibir právě vstřelil branku!
    Přesilovka byla využita takřka okamžitě. Po vyhraném buly se dostal ke kotouči NIKOLAJ LEMŤUGOV a napřáhl z pravé strany přímo na brankáře Lisutina. Ten toho mnoho neviděl, navíc to ruský útočník trefil přesně na zadní tyč, kde se hostující gólman neměl čas přesunout. Bez asistence.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. Lemťugov, 21. Kugryšev (Lehtera, Enlund), 22. Enlund (Bělov, Lehtera) – 47. Makejev (Golovkov, Ivanov)


    HC Sibir Novosibirsk: Koskinen (Pavlov) – Bělov, Kudroč, Alexejev, Kutuzov, Lekomcev, Ožiganov, Karavajev – Lehtera, Enlund, Kugryšev – Kopejkin, Lemťugov, Koskiranta – Gubin, Sannikov, Monja – Karamnov, Krivonožkin, Ignatuškin, Šumakov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Lisutin (Ivančik) – Kafizulinn, Seleznjov, Rozin, Mezei, Golovko, Pyett, Korovkin, Kudinov – Klimenko, Šitikov, Koškajrov – Vasiljev, Afinogenov, Rybakov – Mamin, Makejev, Ivanov – Vorobjov, Zjazov, Makarenko.

    Rozhodčí: Dejev, Ravodin – Koposov, Otmachov

    Diváci: 6430
    bahis siteleri