Havířov – Prostějov 4:3 (2:1 po s.n.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 2:3 (0:1 po s.n.) | SHK Hodonín – Přerov 3:5 (kon.)
Frýdek-M. – Opava 1:6 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
3:5 (2:4, 0:0, 1:1)
HC ZUBR Přerov
Pátek 15.11.2013, 18:30 • ZS TEZA • Liga juniorů
Partner:
     
    58:08
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Necelé dvě minuty před koncem Drtiči snižují stav dnešního utkání na dvoubrankový rozdíl. Po Černohousově akci se na brankovišti nejlépe zorientoval JAKUB TOMI, který procedil kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Černohous.
     
    52:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    KAREL KEBZA pravděpodobně pohřbil veškeré hodonínské naděje na obrat. Šikovný přerovský útočník vyřešil spolu s duem Řezáč-Gazda ukázkově situaci tři na dva a parádně se téměř bez přípravy opřel do puku, který zaplachtil přesně do levé šibenice Šlapákovy klece. Asistence: Řezáč, Gazda.
     
    18:20
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Vzápětí přichází veledůležitá branka z pohledu domácích, o kterou se postaral MAREK VÝMOLA. Ten využil Kučerův puk k tomu, aby z bezprostřední blízkosti překonal bezmocného Grigárka v brance hostí. Asistence: Kučera.
     
    10:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jen o několik málo vteřin poté přidávají hosté další zářez, který vyhání Zollpriestera z branky. Akce to byla ovšem ukázková; Spěvák zpoza branky našel přesně hůl PETRA ŠKOLOUDA, kterému střela bez přípravy náramně sedla a zapadla do horního růžku. Asistence: Spěvák, Kundrátek.
     
    10:12
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Hodonínští hokejisté proměnili zhruba minutový útočný tlak v jejich premiérovou branku, proti jejíž regulérnosti ovšem protestuje hostující kapitán Mašíček. Na brankovišti se spustila obrovská mela, nakonec však předvedl svůj nadhled LUKÁŠ VRBA, který i trochu se štěstím protlačil kotouč za Grigárkova záda. Asistence: Sedlák.
     
    07:37
    Přerov právě vstřelil branku!
    Třetí branka Zubrů znamená ledovou sprchu pro domácí borce, kteří během necelých čtyřech minut unikají do tříbrankového náskoku. KAREL KEBZA se v přesilové hře prosazuje z velice ostrého úhlu pro gólové zakončení. Asistence: Řezáč.
     
    05:57
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tohle byla opravdu povedená střela z hole přerovského kapitána. Po spolupráci Adámka s Kebzou se opřel do puku právě DOMINIK MAŠÍČEK a z výborného postavení na vrcholku pravého kruhu poslal kotouč přesně pod horní tyčku. Asistence: Adámek, Kebza.
     
    03:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jako kdybych celou situaci ohledně útočných snah zakřiknul, hosté se po zdařilé akci ujímají vedení na hodonínském ledě. Běhal našel přesným pasem kanonýra PATRIKA ŘEZÁČE, který poslal kotouč zcela mimo dosah domácího strážce svatyně. Asistence: Běhal.

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 11. Vrba (Sedlák), 19. Výmola (Kučera), 59. Tomi (Černohous) – 4. Řezáč (Běhal), 6. Mašíček (Adámek, Kebza), 8. Kebza (Řezáč), 11. Školoud (Spěvák, Kundrátek), 53. Kebza (Řezáč, Gazda)


    SHK Drtiči Hodonín: Zollpriester (11. Šlapák) – Sedlák, Polesný, Vanek, Kukliš, Frolek, Prčík, Strapina, Výmola – Buřič, Flora, Vrba, Šála, Janota, Kučera, Křivánek, Tomi, Černohous
    HC ZUBR Přerov: Grigárek (Loučka) – Běhal, Mašíček, Šťastný, Kundrátek, Adámek, Duda, Gazda, Řezáč, Kebza, Spěvák, Snirc, Školoud, Siegel, Kubal, Nohál, Němec

    Rozhodčí: Humpolíček – Klein, Toman
    bahis siteleri