Jihlava – Hr. Králové 2:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 3:2 (2:0 po s.n.) | Sparta – HC Litvínov 8:1 (kon.)
Ústí n/L – HC Plzeň 2:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 4:1 (kon.) | Kladno – K. Vary 3:0 (kon.)
Písek – Č. Budějovice 4:2 (kon.) | Letňany – Chomutov 3:5 (kon.) | Olomouc – Zlín 4:3 (kon.)
Liberec – Slavia 8:2 (kon.) | Kometa Brno – Poruba 2011 0:6 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
8:2 (2:1, 1:1, 5:0)
HC Slavia Praha
Sobota 23.11.2013, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    47:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAN ORDOŠ opět využil svých kliček a trestné střílení bez problémů proměnil. Zkompletoval si tak hattrick.
     
    45:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Sedm! Domácí se rozjeli a využili nerozchytanosti Staška. Po vhazování proběhla rychlá výměna puku mezi všemi útočníky a SAMUEL SOLENSKÝ dokázal kotouč protlačit až za záda gólmana. Asistence: Albert Janele, Radek Šír.
     
    44:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    Že by přicházela liberecká forma z posledních zápasů? Gecko zpracoval puk před brankou a oslovil ZDEŇKA KRÁLE, který nabídku využil a střílí šestý gól Tygrů. Asistence: Michal Gecko.
     
    43:55
    Liberec právě vstřelil branku!
    Už se to tam sype! Lakatoš nedosáhl na vysoký puk nad brankou, ten se ale pak odrazil k JANU ORDOŠOVI, který opět kličkou překonal Stochůrka a připisuje si druhý gól. Asistence: Dominik Lakatoš.
     
    41:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři opět skórují v úvodu třetiny! Bělohorský ujížděl na branku, stáhl si bránícího hráče a poslal puk na volného JANA ORDOŠE, který tváří v tvář Stochůrkovi dokázal kličkou zakončit. Asistence: Matouš Bělohorský.
     
    23:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní rychle využívají nabídnutou přesilovku! Ihned po buly poslal Vyskočil puk na MARTINA SUDU, který se svou přesnou střelou nemýlil. Asistence: David Vyskočil.
     
    21:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí si upevňují svůj náskok! Lakatoš operoval před brankou hostů, klička mu však nevyšla a brankář pouze vyrazil. To ale dojel RADEK ŠÍR a skóroval do poloodkryté klece. Asistence: Dominik Lakatoš.
     
    16:29
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři už vedou o jednu branku! RADEK ŠÍR ukázal svou sílu na puku, obkroužil celou branku a dokázal z nulového úhlu zavěsit. Asistence: Jakub Husa.
     
    13:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Ordoš našel MATOUŠE BĚLOHORSKÉHO, který se vydal do samostatného úniku. Napoprvé Stochůrka nepřekonal, ale zmocnil se puku za brankou a dokázal napodruhé dorazit. Asistence: Jan Ordoš.
     
    11:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia otevírá skóre! Po rychlém prokombinování do útočného pásma se k puku dostal Nestrašil, který si na Hosnedla nepřišel, ale dojíždějící TOMÁŠ ŠMERHA z druhé vlny dokázal vymést horní růžek branky. Asistence: Viktor Nestrašil, Aleš Furch.

    Tomáš Dolejš

    Branky a nahrávky: 14. Bělohorský (Ordoš), 17. R. Šír (Husa), 22. R. Šír (Lakatoš), 42. Ordoš (Bělohorský), 44. Ordoš (Lakatoš), 45. Král (Gecko), 46. Solenský (Janele, R. Šír), 48. Ordoš (TS) – 12. Šmerha (Nestrašil, Furch), 24. Suda (Vyskočil)


    Bílí Tygři Liberec: Hosnedl (Stezka) – Běhula, Klinger, Tržický, Suchý, Husa, Mečíř, Divila – Babec, Janele, R. Šír, Král, Gecko, Solenský, Lakatoš, Ordoš, Zachar, Kačírek, Hylena, Bělohorský
    HC Slavia Praha: Sochůrek (45. Stašek) – Zderadička, Weinhold, Kottek, Hejda, Příkop, Krejčí – Nestrašil, Heldák, Hyršl, Mušo, Vyskočil, Kolář, Josefus, Suda, Mareček, Furch, Šmehra, Maňas

    Rozhodčí: Kareš – Plch, Holeček
    bahis siteleri