Litoměřice – Jihlava 1:2 (po pr.) | Šumperk – Most 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Motor ČB – Olomouc 0:4 (kon.) | Beroun – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.) | Kadaň – Benátky n/J 3:4 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 0:3 (kon.)
konec
DRACI PARS ŠUMPERK
4:1 (0:0, 2:1, 2:0)
HC Most
Sobota 23.11.2013, 17:00 • Zimní stadion Šumperk • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Šumperk přesilovku pět na tři využívá! TOMÁŠ SEDLÁK prostřelil vše, co mu stálo v cestě a zvyšuje stav utkání na 4:1. Asistence: Martn Dudáš a Patrik Moskal.
     
    43:54
    Draci právě vstřelili branku!
    Jan Tesařík se od modré čáry napřáhl a kotouč tečoval za záda Volkeho JIŘÍ PŮHONÝ. Domácí zvyšují na 3:1. Asistence: Jan Tesařík a Marek Haas.
     
    38:58
    Most právě vstřelil branku!
    TOMÁŠ APVELKA prostřelil Štůralu mezi betony a je z toho branka, která znamená snížení na 1:2 z pohledu hostů. Asistence: Marek Zavřel.
     
    28:23
    Draci právě vstřelili branku!
    Nyní se prosadila čtvrtá formace Šumperka. TOMÁŠ LANGR vyslal nečekanou střelu, která překvapila i samotného Volkeho a mladíček v dresu Draků střílí druhou branku domácích. Asistence: Marek Haas a Petr Gewiese.
     
    27:34
    Draci právě vstřelili branku!
    Špatné vyjetí gólmana Volkeho. Brankář hostů si vyjel proti kotouči, ale dřív byl u něj Žalčík, který puk v klidu zpracoval a poslal na nikým neobsazeného PATRIKA MOSKALA. Ten měl práci jednoduchou, protože než se gólman Volke zorientoval a máchl lapačkou, tak puk byl dávno v síti. Asistence: Lukáš Žalčík a Aleš Staněk.
    Marken.cz

    Dominik Mihailescu

    Branky a nahrávky: 28. Moskal (Žalčík, Staněk), 29. Langr (Haas, Gewiese), 44. Půhoný (Tesařík, Haas), 57. Sedlák (Dudáš, Moskal) – 39. Pavelka (Zavřel)


    DRACI PARS ŠUMPERK: Štůrala (Vajner) – Novotný, Holík (''C''), Dudáš, Sedlák, Starý, Tesařík, Pastor, Gewiese – Půhoný, Plášek, Haas – Žalčík, Moskal, Staněk – Červenka, Skoumal, Brunec – Langr, Cink
    HC Most: Volke (Horák) – Charousek, Šimon, Čížek, Pavelka, Tůma, Chaloupka, Kasal – Písařík, Slavíček, Tauš – Zavřel, Smolka, Bojer – Kafan, Gerhát, Nedrda – Marek, Palščák, Sedláček

    Rozhodčí: Mrkva, Šír – Klein, Toman
    bahis siteleri