Litoměřice – Jihlava 1:2 (po pr.) | Šumperk – Most 4:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Motor ČB – Olomouc 0:4 (kon.) | Beroun – Havířov 2:3 (0:1 po s.n.) | Kadaň – Benátky n/J 3:4 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 0:3 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:5 (1:0, 2:2, 0:3)
BK Mladá Boleslav
Sobota 23.11.2013, 17:00 • ZS Kotlina Havlíčkův Brod Kapacita: 4000 Adresa: U stadionu Web: www.kotlina.cz Rozpis ledu: w • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    48:31
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Lídr soutěže se dokonce dostává do dvoubrankového náskoku! Radan Lenc sebral ve středním pásmu puk poté, co se hosté nedostali přes modrou čáru až před Filipa Šindeláře, a namazal jej na vrchol mezikruží DAVIDU VRBATOVI, který svou dělovkou do vinglu marně se natahujícího brankáře Havlíčkova Brodu završuje bůra. S tímhle nemohl Šindelář nic dělat... Asistence: Radan Lenc a Jan Starý.
     
    48:16
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ze středních Čech otáčejí vývoj zápasu a poprvé v utkání vedou! A o to větší to je radost, že Tomáš Jiránek si zapisuje do statistik hattrick. Tomáš Klimenta vypálil z levého kruhu, ale trefil jen hruď domácího strážce svatyně. Hrací guma mu ale vypadla přesně před již zmíněného TOMÁŠE JIRÁNKA, který neměl těžkou pozici a v klidu doklepl puk za jeho záda! Asistence: Tomáš Klimenta a Michal Broš.
     
    46:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak pozor! Mladá Boleslav svůj tlak přetavila v branku! Velký závar vznikl před hájemstvím Filipa Šindeláře. První pokus z pravého kruhu vykopl Šindelář na levý roh brankoviště, kde dorážel Michal Broš, ale tygřím skokem mu branku sebral domácí gólman. Ten ale následně nemohl dělat nic proti dorážce TOMÁŠE JIRÁNKA, který jej ležícího na brankovišti bez potíží překonal. Asistence: Michal Broš a Tomáš Klimenta.
     
    39:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tak nakonec se ale Škodováci prosazují! Ale rána to byla pěkná, to se musí nechat. Být tu studio buly, kandidovala by na zlatou helmu. Radan Lenc založil útočnou akci, na jejímž konci stál TOMÁŠ JIRÁNEK, který z levého kruhu napálil puk přímo pod horní tyčku Šindelářovy branky. Vítkovická posila v kase Havlíčkova Brodu neměla šanci na zásah! Asistence: Radan Lenc a Ctirad Ovčačík.
     
    32:26
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové vrací na své hole dvoubrankové vedení! Parádní zámek předvedla první lajna a její nápor byl korunován brankou! Lukáš Havel se nejprve dostal na levém kruhu ke střele, ale jeho rána byla zablokovaná Romanem Němečkem nad Valentovu klec. Následně sebral za bránou puk Petr Polodna, objel ji a z protilehlého kruhu zakončil. Trefil však jen klečícího Michala Valenta, od nějž se odrazil touš před LUKÁŠE HAVLA, jemuž nezbývalo, než přijmout dar v podobě zakončení do odkryté sítě! Asistence: Petr Polodna, Karel Plášil.
     
    28:34
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují tak na rozdíl jediného gólu! Milan Mikulík si vyměnil několikrát puk s Borisem Žabkou. První jmenovaný pak poslal hrací gumu ta kasu, kde ji rychle poslal na modrou čáru Pavel Musil. Tam se do touše opřel TOMÁŠ PROTIVNÝ a svou dělovku před Šindelářem ještě otřel o protihráče a puk zapadl až za záda domácího muže s maskou! Asistence: Pavel Musil.
     
    23:30
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie nyní probíhá v Kotlině! Rebelové totiž vedou zásluhou mladých pušek v sestavě již 2:0! Jan Milfait projel po levém křídle do útočného pásma, na kruhu se zbavil dotírajícího obránce a vypálil. Jeho ránu na zadní tyč vyrazil mladoboleslavský gólman jen mezi kruhy, kde se do dorážky opřel TOMÁŠ CHLUBNA a parádní ranou nedal Valentovi šanci a rozjásal tak svůj tým podruhé! Asistence: Jan Milfait a David Kozlík.
     
    18:42
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak to je, drazí přátelé, šok pro celou výpravu Mladé Boleslavi! i přesto, že byli Středočeši lepší, se prosazují Rebelové. Třetí lajna domácího výběru se dostala do rychlého brejku a po ose David Dvořáček – David Stach se dostal puk až na levé křídlo, kde se do něj opřel TOMÁŠ SEMRÁD a pod betony mladoboleslavského muže s maskou jej poslal do sítě! Asistence: David Stach a David Dvořáček.
    Marken.cz

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 19. Semrád (Stach, Dvořáček), 24. Chlubna (Milfait, Kozlík), 33. Havel (Polodna, Plášil) – 29. Protivný (Musil), 40. Jiránek (Lenc, Ovčačík), 47. Jiránek (Broš, Klimenta), 49. Jiránek (Klimenta, Broš), 49. Vrbata (Lenc, Starý)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Šindelář (Opršal) – Kolafa "A", Plášil, Jank, Vágner "A", Semrád, Korím, Zítka – Havel, Polodna "C", Číp – Petruška, Stehlík, Říha – Dvořáček, Stach, Maliník – Chlubna, Kozlík, Milfait.
    Trenér: Jiří Mička.

    BK Mladá Boleslav: Valent (Will) – Němeček, Ovčačík, Protivný, Žabka, Toman, Jindra, Pojkar – Nouza "A", Výborný "C", Broš – Vrbata "A", Klimenta, Starý – Lenc, Loskot, Mikulík – Jiránek, Musil.
    Trenér: František Výborný.

    Rozhodčí: Jaromír Vampola – Jan Čížek, Petr Křivohlavý

    Diváci: 1537
    bahis siteleri