Pittsburgh – NY Islanders 4:3 (kon.) | Washington – Montreal 2:3 (kon.) | Calgary – Florida 4:3 (3:2 po s.n.)
Vancouver – Columbus 6:2 (kon.) | Anaheim – Tampa 1:0 (po pr.) | Boston – Carolina 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Minnesota 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:3 (2:0, 1:3, 1:0)
New York Islanders
Sobota 23.11.2013, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:44
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    76 sekund před koncem se Penguins ujímají vedení! Po souboji mezi Martínkem a Kunitzem se kotouč za brankou dostal k Dupuisovi, který nahrávkou přes brankoviště našel SIDNEYHO CROSBYHO a domácí kapitán se trefil do poloodkryté branky i přesto, že při zakončení zlomil hůl! 250. gól Crosbyho v kariéře. Asistence: Pascal Dupuis a Chris Kunitz.
     
    32:54
    Islanders právě vstřelili branku!
    Neskutečné! Martin v obranném pásmu namazal kotouč Vanekovi, který nahrával na druhou stranu Tavaresovi. Ten Zatkoffa sice nepřekonal, ale brankář Pens už zůstal ležet mimo hru, zadáci Tučňáků nedokázali puk uklidit a dvojice Kyle Okposo – THOMAS VANEK ho nakonec dotlačila do sítě. Autor gólu Vanek, je vyrovnáno – 3:3. Asistence: Kyle Okposo a John Tavares.
     
    31:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš. Domácí si připravili další velkou šanci, když Gibbons nedokázal zblízka zasunout puk do odkryté branky. Hned z následného kontru však udeřilo, když se po pravé straně protáhl do útočného pásma COLIN MACDONALD a ranou pod vyrážečku překonal Zatkoffa. Asistence: Casey Cizikas.
     
    26:25
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MALKIN se po patnácti zápasech raduje z gólu! Ruský útočník nahrál před branku Nealovi, který byl už sám v gólové šanci. Neal však kotouč Malkinovi nesobecky vrátil a ten ho zblízka uklidil za záda ležícího Poulina – 3:1. Asistence: James Neal a Jussi Jokinen.
     
    21:46
    Islanders právě vstřelili branku!
    Superšanci MacDonalda domácí ještě přestáli, ale střelu THOMASE VANKA, který se z pravého kruhu trefil z voleje přesně ke vzdálenější tyči, už ne. Je sníženo – 2:1! Asistence: Kyle Okposo a Radek Martínek.
     
    07:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Druhá využitá přesilovka a 2:0 pro Penguins. Dva útočníci hostí vystartovali dopředu, ale domácí vybojovali kotouč a z rychlé akce udeřili. CHRIS KUNITZ dostal nabito na pravý kruh od Jamese Neala a Poulin na puk nedosáhl. Asistence: James Neal a Paul Martin.
     
    04:04
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Přesilovková formace Pens soupeře sevřela a udeřila. Crosby z pravého kruhu nahrál před branku na CHRISE KUNITZE, kterému jen stačilo dobře nastavit hůl a usměrnit kotouč za záda bezmocného Poulina. Asistence: Sidney Crosby a Jevgenij Malkin.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. Kunitz (Crosby, Malkin), 8. Kunitz (Neal, Martin), 27. Malkin (Neal, Jokinen), 59. Crosby (Dupuis, Kunitz) – 22. Vanek (Okposo, Martínek), 32. MacDonald (Cizikas), 33. Vanek (Okposo, Tavares)


    Pittsburgh Penguins: Zatkoff (Fleury) – Orpik, P. Martin, Letang, Määttä, Engelland, Niskanen – Bennett, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Dupuis – Gibbons, Sutter, Jokinen – Adams, Vitale, Glass. Trenér: Dan Bylsma
    New York Islanders: Poulin (Nilsson) – Hamonic, MacDonald, Hickey, Martínek, Carkner, Donovan – Okposo, Tavares, Vanek – Grabner, Nielsen, Bailey – Clutterbuck, Regin, Bouchard – M. Martin, Cizikas, McDonald. Trenér: Jack Capuano

    Rozhodčí: Kimmerly, St. Laurent – Murphy, Heyer

    Diváci: 18515
    bahis siteleri