Vítkovice – Liberec 8:4 (kon.) | Chomutov – Mountfield HK 0:2 (kon.) | Zlín – Plzeň 2:4 (kon.)
Pardubice – K. Vary 1:4 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:4 (kon.) | Kladno – Litvínov 2:0 (kon.)
Sparta – Slavia 4:2 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
1:4 (0:0, 0:2, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 10.01.2014, 18:00 • ČEZ Arena Pardubice. • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    PETR POHL si najel na oblouček od Gulašiho a dovezl kotouč pohodlně do prázdné branky! Pro kanonýra Energie to je druhý hattrick ve druhém utkání za sebou! Asistence: Michal Gulaši.
     
    49:55
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Domácí výběr snižuje deset minut před koncem třetí třetiny na rozdíl dvou branek. Lukáš Nahodil našel z levého rohu útočného pásma přesně hokejku RADOVANA SOMÍKA, který ji sice netrefil ideálně, ale účel splnil, když trefil volný prostor za přesouvajícím se Závorkou. Slovenský hráč při zakončení zlomil hůl, a tak je z trefy na 1:3 hodně rád. Asistence: Lukáš Nahodil a Lukáš Endál.
     
    44:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Chyba domácích v rozehrávce znamená třetí branku v jejich síti. Hudáček zkoušel uspíšit hru nahrávkou na svého spoluhráče, jenže bohužel pro něj byl rychlejší Kytnár, ten posunul na MARTINA ZAŤOVIČ, který se zbavil kličkou protihráče a střelou do horního rohu branky dává v oslabení na 3:0 z pohledu Energie. Asistence: Milan Kytnár.
     
    34:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    PETR POHL dostal puk za útočnou modrou, posunul si ho a dělovkou zvyšuje na 2:0! Skvělá rána hostujícího útočníka se ještě otřela o pravou tyč a posléze se již vlní v síti. Pohl se tak prosadil za posledních necelých sto minut již pětkrát, dočká se i dnes hattricku? Asistence: Michal Gulaši a Stanislav Balán.
     
    20:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energii se dobře povedl i start do druhé třetiny, a tak jde do vedení 1:0! Domácím útočníkům se nepovedlo dostat puk do útočné třetiny, ten vletěl zpátky do obranného pásma, kde se po kostrbaté nahrávce od Zaťoviče dostal k puku na pravé straně osamocený PETR POHL, který našel místečko v Hudáčkově výstroji a otevírá gólový účet zápasu. Pro útočníka Karlových Varů to je již čtvrtá trefa ve druhém zápase. Asistence: Milan Zaťovič a Stanislav Balán.
    Marken.cz

    Jan Hrabal

    Branky a nahrávky: 50. Somík (Nahodil, Endál) – 21. Pohl (Zaťovič, Balán), 35. Pohl (Gulaši, Balán), 45. Zaťovič (Kytnár), 60. Pohl (Gulaši)


    HC Dynamo Pardubice: Hudáček (Salfický) – Ďaloga, Benák, Zdráhal, Píša, Vašíček, Gregorc – Radil, Nosek, Zohorna – Kolář, Somík, Sýkora – Tybor, Cetkovský, Endál – Semorád, Nahodil, Moučka.

    Trenéři: Zdeněk Venera a Miloš Říha ml.

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Rýgl, Bičánek, Kubka, Drtina, Dresler, Gulaši, Schusser – Pohl, Balán, Zaťovič – Hovorka, Vachovec, Dlouhý – Látal, Hruška, Kytnár – Tomeček, Koblasa, Micka.

    Trenéři: Karel Mlejnek a Jaromír Kverka st.

    Rozhodčí: Minář, Šír – Bryška, Lučan

    Diváci: 7503
    bahis siteleri