Kometa Brno – Chomutov 3:4 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:2 (po pr.) | K. Vary – Havířov 3:4 (0:2 po s.n.)
Letňany – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Zlín – Kladno 1:5 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 1:4 (kon.)
Písek – Vsetín 4:5 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 4:5 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 3:4 (1:2 po s.n.) | Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 1:2 (0:2 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
3:4 (0:1, 3:2, 0:1)
Piráti Chomutov
Pátek 10.01.2014, 12:30 • KAJOT ARENA • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    52:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovská aktivita přináší své ovoce a Piráti jdou opět do vedení. Přitom tentokrát se nejednalo o velký tlak. TOM POLÁK vjel do pásma a z levého kruhu svižnou střelou propálil Slavíčka, který skrze vlastní beky asi moc neviděl. Asistence: Martin Strunz.
     
    39:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Domácí spustili palbu a přineslo to své ovoce. Hájek od modré sice netrefil branku, od zadního mantinelu se ale puk odrazil na hůl ROSTISLAVA ŠNAJNARA, který dokázal z poměrně složitého úhlu trefit odkrytou část branky Chomutova. Asistence: Libor Hájek.
     
    38:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    V závěru druhé třetiny se Brnu daří v přesilovce vstřelit kontaktní gól. Šnajnarovu ránu od modré Lukeš jenom vyrazil před sebe a k dorážce se dostal RADIM ZOHORNA, který dotlačil puk do branky Pirátů. Asistence: Rostislav Šnajnar, Roman Dymáček.
     
    30:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí využívají svou převahu a snižují v polovině utkání stav zápasu. Při přečíslení dva na jednoho na sebe Hasoň natáhl beka a přihrál mezi kruhy volnému ROBERTU HAVLÁTOVI, který nasměroval puk do chomutovské sítě. Asistence: Jan Hasoň, Rostislav Šnajnar.
     
    24:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov využil po dvojnásobné přesilovce i tu běžnou. Petru Macháčkovi úplně nesedla rána od modré, puk se ale dostal na hůl ADAMA LYSZCZARCZYKA, který provedl bleskovou kličku a po ledu poslal puk do branky. Asistence: Petr Macháček, Josef Toman.
     
    23:34
    Piráti právě vstřelili branku!
    Zrovna, když jsem chtěl napsat, že Chomutovu chybí střelba, dokázali hosté přesilovku pěti proti třem využít. Na levém kruhu mocně napřáhl JAKUB DIMITROV a doslova propálil Slavíčka, který si na puk sice sáhl, ale nedokázal ho zastavit. Asistence: Tom Polák, Martin Strunz.
     
    16:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    V oslabení se Chomutov ujímá vedení. Obránce JAKUB HIERMAN vybojoval puk v obranném pásmu a vydal se na sprint přes celé kluziště. Stíhán domácími beky pak zakončoval v tísni, ale podařilo se mu přesně po ledě trefit skulinku mezi betony Slavíčka. Bez asistence.

    David Nekvinda

    Branky a nahrávky: 31. Havlát (Hasoň, Šnajnar), 39. Zohorna (Šnajnar, Dymáček), 40. Šnajnar (Hájek) – 17. Hierman, 24. Dimitrov (Polák, Strunz), 25. Lyszczarczyk (P. Macháček, Toman), 53. Polák (Strunz)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Švejda (C), Hájek, Zukal, Šnajnar, Sedláček, Kubeš, Marcello, Kratochvíl – Garčic, Dymáček, R. Zohorna, Horký, Dvořák, Dufek, Mlynář, Havlát, Hasoň, Denk, Biolek, Nohel.
    Trenér: Jan Konečný.

    Piráti Chomutov: Lukeš (Danylec) – Páleník (C), Hlaváček, Hierman, Novák, Kozák – Polák, Lyszczarczyk, A. Macháček, Kašpar, Dimitrov, P. Macháček, Rohla, Toman, Wágner, Strunz.
    Trenér: Kamil Koláček.

    Rozhodčí: Jeřábek – Klein, Toman
    bahis siteleri