Kometa Brno – Chomutov 3:4 (kon.) | Vítkovice – Slavia 3:2 (po pr.) | K. Vary – Havířov 3:4 (0:2 po s.n.)
Letňany – Poruba 2011 2:5 (kon.) | Zlín – Kladno 1:5 (kon.) | HC Litvínov – Pardubice 1:4 (kon.)
Písek – Vsetín 4:5 (kon.) | Ústí n/L – Hr. Králové 4:5 (kon.) | Jihlava – HC Plzeň 3:5 (kon.)
Č. Budějovice – Sparta 3:4 (1:2 po s.n.) | Třinec – Liberec 3:4 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 1:2 (0:2 po s.n.)
po s.n. (1:2)
HC Motor České Budějovice
3:4 (2:0, 0:0, 1:3 - 0:0)
HC Sparta Praha
Pátek 10.01.2014, 18:00 • Budvar aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rozhodující nájezd proměnil MARTIN SVOBODA.
     
    56:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Záhy je srovnáno, díky nedůslednosti domácí obrany se puk šťastně odrazil k JIŘÍMU HOZÁKOVI, který jej pohotově posílá do sítě. I proti této střele neměl strážce branky nárok. Asistence: Lukáš Lojka.
     
    55:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Vedení vrací na stranu Jihočechů v přesilové hře JOSEF MATOUŠEK. Českobudějovický bek napřáhl na modré čáře a trefil se přesně k tyči, Pírs se za projektilem jen ohlédl. Asistence: Jakub Doktor.
     
    47:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ledabylost domácích hráčů v úvodu třetí třetiny má za následek srovnání stavu skóre na 2:2. Přesnou ranou se po Hozákově nahrávce prezentuje LUKÁŠ LOJKA. Asistence: Jiří Hozák.
     
    42:17
    Sparta právě vstřelila branku!
    A hosté přece snižují! Po střele z pravé strany se dostal k odraženému puku před brankou MARTIN SVOBODA a dokázal jej propasírovat do sítě – 2:1. Asistence: Martin Jandus.
     
    19:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Těsně před pauzou se domácí dočkávají druhého gólu. Před brankou se dostal k puku JAN BÁRTA a prudkou ranou jej pohotově poslal pod břevno, to byla velká chyba hostující obrany! Asistence: Ondřej Šulek.
     
    06:06
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí podnikli rychlý útok středem hřiště a nakonec se radujeme z úvodní branky dnešního duelu. Po Stehlíkově střele od modré čáry vyrazil Pírs puk jen k JAKUBU JIŘINCOVI, který jej poměrně snadno zdvihl nad brankářovu lapačku a Budějovice vedou. Asistence: Lukáš Stehlík.

    Martin Pešek

    Branky a nahrávky: 7. Jiřinec (Stehlík), 20. Bárta (Šulek), 56. Matoušek (Doktor) – 43. Svoboda (Jandus), 48. Lojka (Hozák), 57. Hozák (Lojka), 65. Svoboda


    HC Motor České Budějovice: Kadlec (Kváča) – Farka, Matoušek, Vavřík, Benda, Klinecký, Kachyňa, Stehlík, Křikava – Brož, Fencl, Vráblík, Schwarz, Doktor, Jiřinec, Šulek, Kubeš, Mašek, Šafář, Bárta, Panáček
    HC Sparta Praha: Pírs (Chour) – Hrdlička, Kalina, Duben, Knobloch, Kadeřávek, Kazda, Bureš – M. Jandus, Zídek, Svoboda, Zářecký, Lojka, Havel, Seniov, Györi, T. Jandus, Černoch, Hrala, Polesný, Hozák

    Rozhodčí: Mertl – Kreuzer, Polonyi

    Diváci: 87
    bahis siteleri