Carolina – Toronto 6:1 (kon.) | Buffalo – Florida 1:2 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Dallas 1:0 (kon.)
Tampa – Washington 3:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 3:4 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:5 (kon.)
Arizona – Minnesota 1:4 (kon.) | San Jose – Detroit 4:1 (kon.) | Los Angeles – Boston 4:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
6:1 (3:1, 1:0, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 10.01.2014, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:49
    Carolina právě vstřelila branku!
    Prudká rána Lilese zpoza mezikruží se odrazila od zadního mantinelu přímo na hůl ELIASE LINDHOLMA, který už měl lehkou pozici a poslal puk do odkryté klece hostů! Asistence: Jeff Skinner, Jordan Staal.
     
    40:25
    Carolina právě vstřelila branku!
    Parádní vstup domácích do třetí třetiny, Phaneuf ztatil puk na modré, o který ho připravil JORDAN STAAL, jenž si to v přečíslení hnal k hostující brance, ve které prudkým švihem překonal Reimera! Asistence: Justin Faulk.
     
    23:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí v úvodu třetiny byli pod tlakem, ale jsou to oni, kdo skórují! Hurricanes se dostali do přečíslení tří proti jednomu, zodpovědnost vzal na sebe JOHN-MICHAEL LILES a přesným švihem poslal puk k pravé tyči hostující branky! Asistence: Zach Boychuk.
     
    17:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí si berou dvougólové vedení zpět, s pukem na holi dlouho kouzlil Sekera, od zadního hrazení vyslal pas před branku, kde puk dobře netrefili dva domácí hráči, až ten třetí, PATRICK DWYER, se dostal k úspěšnému zakončení! Asistence: Jordan Staal, Nathan Gerbe.
     
    14:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Kadri nejprve pálil od modré mimo domácí klec, za brankou vybojoval puk Raymond, jenž vybídl ke skórování mezi kruhy najetého JOFFREY LUPULA, jenž snižuje stav zápasu! Asistence: Mason Raymond, Nazem Kadri.
     
    08:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Staal nejprve po přihrávce z rohu pásma střílel z první z levého kruhu, proti jeho ráně ještě pohotově zasáhl Reimer, kotouč však vyrazil pouze do míst, ke stál nikým nehlídán JEFF SKINNER, který již kotouč do branky dostal! Asistence: Jordan Staal, Elias Lindholm.
     
    02:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím vychází úvod utkání na výbornou, když se puk odrazil mezi kruhy, kam si sjel ZACH BOYCHUK, jenž backhandem poslal puk za Reimerova záda! Asistence: Brett Sutter, Elias Lindholm.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 3. Boychuk (Sutter, Lindholm), 9. Skinner (J. Staal, Lindholm), 18. Dwyer (J. Staal, Gerbe), 24. Liles (Boychuk), 41. J. Staal (Faulk), 59. Lindholm (Skinner, J. Staal) – 15. Lupul (Raymond, Kadri)


    Carolina Hurricanes: Chudobin (Peters) – Sekera, Faulk (A), Bellemore, Hainsey, Murphy, Liles – Sjomin, Skinner, Ruutu – Dwyer, Staal J. (A), Gerbe – Lindholm, Sutter, Boychuk – Dvořák, Malhotra (A), Bowman.
    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf (C), Gleason, Fraser, Gunnarsson, Franson, Rielly – Kessel, Bozak, van Riemsdyk – Lupul (A), Kadri, Raymond – Kuljomin, McClement (A), D'Amigo – Orr, Ashton, Clarkson.

    Rozhodčí: Hanson, Sutherland – Amell, Barton

    Diváci: 16.583
    bahis siteleri