Žilina – Zvolen 4:3 (1:0 po s.n.) | Skalica – Poprad 5:3 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:4 (kon.)
Banská Bystrica – Martin 1:2 (2:3 po s.n.) | Piešťany – Košice 0:1 (kon.)
konec
HK Skalica
5:3 (1:3, 0:0, 4:0)
HK Poprad
sk Pátek 28.02.2014, 17:00 • HANT aréna Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Skalica dala gól!
    MIROSLAV LAŽO definitívne ukončuje šance na víťazstvo hostí strelou do prázdnej brány! Asistovali mu Miroslav Preisinger a Martin Vyrúbalík.
     
    46:43
    Skalica dala gól!
    Fantázia! Neuveriteľné, čo sa dnes deje na skalickom štadióne. RENÉ ŠKOLIAK nedal žiadnu šancu svojou delovkou Masalskisovi! Asistovali mu Petr Obdržálek a Miroslav Lažo.
     
    44:34
    Skalica dala gól!
    A je vyrovnané! Delovka od PETRA OBDRŽÁLEKA sa odrazila od tyčky a skončila za chrbtom Masalskisa! Asistovali mu Martin Vyrúbalík a René Školiak.
     
    43:10
    Skalica dala gól!
    Domáci znižujú, a tak sa máme ešte na čo tešiť! Peknou strelou švihom upravuje stav stretnutia na 2:3 MARTIN VYRÚBALÍK. Asistencie Miroslav Preisinger a Miroslav Lažo.
     
    19:25
    Skalica dala gól!
    Domácim sa predsa podarilo aspoň znížiť na 1:3. Po pekných prihrávkach od Vyrúbalíka a Školiaka bez problémov zakončil MIROSLAV LAŽO. Asistovali mu René Školiak a Martin Vyrúbalík.
     
    19:10
    Poprad dal gól!
    Opäť obrovská chyba domácich v obrannej činnosti po tom, ako si TOMÁŠ SÝKORA obohral všetkých skalických hokejistov a bez problémov zakončil do prázdnej brány. Asistovali mu Adam Lapšanský a Juris Stals.
     
    11:54
    Poprad dal gól!
    Domáca obrana v tomto momente úplne zaspala a nechala voľného ADAMA LAPŠANSKÉHO, ktorý si pekne vychutnal Lipovského a zakončil do prázdnej brány. Asistovali mu Juris Stals a Tomáš Sýkora.
     
    09:36
    Poprad dal gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia 1:0 zásluhou SAMUELA MLYNAROVIČA po tom, ako dorazil do prázdnej brány strelu od Krotáka, ktorá vypadla Lipovskému z lapačky. Asistovali mu Arne Kroták a Jaroslav Jabrocký.

    Michal Štetina

    Branky a nahrávky: 20. Lažo (Vyrúbalík, Školiak), 44. Vyrúbalík (Preisinger, Lažo), 45. Obdržálek (Vyrúbalík, Školiak), 47. Školiak (Obdržálek, Lažo), 60. Lažo (Vyrúbalík, Preisinger) – 10. Mlynarovič (Kroták, Jabrocký), 12. Lapšanský (Stals, Sýkora), 20. Sýkora (Lapšanský, Stals)


    HK Skalica: Lipovský – Sloboda, Vyrúbalík, Srnec, Trška, Krejčiřík, Staňo, Mikéska – Lažo, Obdržálek, Školiak – Kutálek, Preisinger, Šátek – Jankovič, Kropáč, Stieler – Dvonč, Novák, Romančík
    HK Poprad: Masalskis – D. Brejčák, Malina, Makovský, Látal, Kurali, Fabian ("A"), Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C")– Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – M. Nagy, Belluš, Drábek

    Rozhodčí: Bundil, Müllner – Šefčík, Junek

    Diváci: 1260
    bahis siteleri