Kometa Brno – Sparta 7:6 (kon.) | Zlín – HC Plzeň 1:3 (kon.) | K. Vary – Olomouc 5:2 (kon.)
Hr. Králové – Havířov 1:4 (kon.) | Liberec – Chomutov 2:4 (kon.) | Vítkovice – Jihlava 4:2 (kon.)
Letňany – Vsetín 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Písek 3:5 (kon.) | Pardubice – Poruba 2011 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Ústí n/L 1:2 (kon.) | Slavia – Kladno 3:8 (kon.) | Třinec – Č. Budějovice 5:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:6 (3:2, 2:1, 2:3)
HC Sparta Praha
Pátek 28.02.2014, 12:30Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:41
    Havránek (KOM) je vyloučen za zdržování hry vystřelením puku mimo hřiště.
     
    59:29
    A už z ní zase peláší ven! Hosté znovu v šesti'
     
    59:08
    Další rána Kadeřávka od modré, puk poskakoval nebezpečně po brankovišti Slavíčka, domácí brankář ho ale nakonec s pomocí svých obránců dokázal ztlumit.
     
    58:10
    Hosté to zkusí bez brankáře v šesti, Brízgala je již venku z brány!
     
    55:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    To je zápas jako hrom! Kometa se čtyři minuty před koncem znovu vrací do vedení. Z rychlého protiútoku se na hranici brankoviště prosadil důrazný RICHARD GARČIC a puk zaplul přesně pod břevno Brízgalovy brány. Podaří se Kometě tentokrát vedení udržet? Asistence: Roman Dymáček.
     
    52:59
    Hosté mohli jít rázem do vedení, jen díky fantastickému zákroku Slavíčka se však skóre nemění! Hozák byl zcela sám na pravém kruhu a stačilo mu jen lépe zamířit, Slavíček se však proti jeho ráně vrhl a vrtulníkem vyrazil puk mimo! Hozák jen udiveně stojí a nechápe, že tohle nedal!
     
    51:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta z dalšího útoku srovnává! Tříbrankovou ztrátu umazala za dvě minuty! Györi našel na pravém kruhu volného MARTINA SVOBODU, který se štěstím propálil brněnského brankáře. Ten si na puk sice sáhl, nakonec mu ale zaplul za brankovou čáru. Asistence: Marek Györi.
     
    51:02
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po sedmi vteřinách přesilové hry ji hosté využívají a snižují na rozdíl jediné branky! Po vyhraném buly nastřelil z mezikruží Jandus Slavíčka, od kterého se vyražený puk dostal přesně na hůl JIŘÍHO HOZÁKA a ten měl již snadnou práci.
    Asistence: Martin Jandus, Ondřej Procházka.
     
    50:55
    Dymáček (KOM) je vyloučen za hákování. Přesilovka pro Spartu a její tlak bude ještě narůstat.
     
    50:55
    Havel mohl snížit na rozdíl jedné branky! Sám u pravé tyčky brněnské brány však nedokázal trefit volnou část brněnské brány.
     
    49:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté snižují brněnský náskok na rozdíl dvou branek. ONDŘEJ PROCHÁZKA dostal pěkný pas před bránu od Hozáka, který na sebe natáhl dva brněnské obránce a tudíž měl sparťanský útočník dostatek času a klidu na zakončení. Slavíček na jeho střelu do prázdné brány neměl nejmenší nárok. Asistence: Jiří Hozák.
     
    47:18
    Horký byl blízko hattricku, na levém křídle ale nedokázal zamést puk do sparťanské brány a přestřelil!
     
    45:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa využívá přesilovou hru a navyšuje své vedení na rozdíl již tří branek! Mezi kruhy si sjel TOMÁŠ HAVRÁNEK, dostal přesnou přihrávku na hůl a následně zamířil přesně k pravé tyči domácí brány. Druhá branka pro mladého brněnského útočníka v dnešním duelu. Asistence: Richard Garčic.
     
    44:31
    Za hákování je vyloučen hostující Duben. Přesilovka pro Kometu.
     
    39:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dvě vteřiny před koncem druhé třetiny navyšuje Kometa svůj náskok na dvě branky! TOMÁŠ HAVRÁNEK v situaci jeden na jednoho dokázal vystřelit, jeho pokus však gólman Brízgala ještě vykryl. Talentovaný forvard Komety se však k vyraženému puku následně dostal znovu a z úhlu ho dokázal navrátit do pražské brány. Asistence: Rostislav Šnajnar.
     
    36:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí se vrací do vedení! Po zmatcích v brankovišti hostí se k vyraženému puku dostal LUBOŠ HORKÝ a nekompromisně ho napálil do pražské brány. Asistence: Jan Dufek, Filip Dvořák.
     
    34:49
    Havránek si narazil s Garčicem, jeho střela z první z mezikruží však trefila jen betony hostujícího brankáře.
     
    33:04
    Přesilovka pro Kometu. Svoboda (SPA) je vyloučen za krosček.
     
    29:23
    Registrujeme problém s reklamou na mantinelu, která po jedné střele upadla. Na ledě je tak technická údržba haly a snaží se celý problém dát do kupy. Hráči obou týmů jsou na ledě a snaží se bruslením udržet v pohybu.
     
    26:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta srovnává ve druhé třetině skóre! Do útočného pásma vletěl jako blesk MARTIN SVOBODA a přesně umístěnou ránou ze středu útočného pásma propálil brněnského brankáře Slavíčka pod vyrážečkou. Asistence: Marek Györi.
     
    17:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnská Kometa se vrací vzápětí do vedení! Od pravého mantinelu nahodil puk na bránu LUBOŠ HORKÝ a ten se štěstím propadl Brízgalovi do brány. Vyrovnaný stav tak netrval ani dvě minuty. Asistence: Jan Dufek, Filip Dvořák.
     
    16:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá přesilovou hru a srovnává stav utkání! Na modré čáře znovu napřáhl MATĚJ KOLÁŘ a i tentokrát dokázal propálit vše, co mu stálo v cestě. Druhá branka v dnešním utkání pro sparťanského obránce. Asistence: Jiří Hozák, Lukáš Lojka.
     
    16:12
    Další přesilová hra pro Spartu. Za sekání je vyloučen Štancl.
     
    12:02
    Hosté budou hrát přesilovou hru. Domácí Dvořák je vyloučen za podražení.
     
    10:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují i nadále! Na modré čáře napřáhl sparťanský obránce MATĚJ KOLÁŘ a puk poslal přesně do levého horního rohu Slavíčkovy brány. Brněnský gólman měl navíc zakrytý výhled a máchl lapačkou do prázdná. Sparta tak snižuje náskok soupeře na rozdíl jediné branky. Asistence: Martin Jandus, Jiří Hozák.
     
    10:12
    Ve velké šanci domácí Kratochvíl. Po přihrávce mezi kruhy však z první mířil jen do betonů dobře postaveného Brízgaly. Hostující brankář raději přeruší hru.
     
    09:01
    Sparťané znovu v další nebezpečné akci před Slavíčkem, domácí gólman ale ze závaru udržel puk před svoji brankovou čárou.
     
    08:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa navyšuje své vedení již na rozdíl dvou branek! Z rychlého přečíslení dva na jednoho se z levého křídla prosadil DANIEL HROUDNÝ, který nedal přesouvajícímu se Brízgalovi žádnou šanci. Asistence: Michal Nohel, Roman Dymáček.
     
    07:53
    Sparťané jsou hned nastěhovaní v útočném pásmu a na svých holích měli velkou šanci ke srovnání stavu. Györi dobře postavený pravé tyče ale nedokázal puk usměrnit nad beton Slavíčka do poloprázdné brány domácích.
     
    07:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí Kometa využívá přesilovou hru a jde do vedení. Dobrou práci odvedl Dymáček, který překazil rozehrávku hostí, zmocnil se puku a vydal se do rychlého kontru. Natlačil se před bránu, ale zakončit se mu nepodařilo. Na puk se však dostal RICHARD GARČIC a bez problémů doklepl touš do poloprázdné brány. Asistence: Roman Dymáček.
     
    06:13
    Přesilovka pro Kometu. Za podražení je vyloučen Kalina.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 8. Garčic (Dymáček), 9. Hroudný (Nohel, Dymáček), 18. Horký (Dufek, Dvořák), 37. Horký (Dufek, Dvořák), 40. Havránek (Šnajnar), 46. Havránek (Garčic), 56. Garčic (Dymáček) – 11. Kolář (Jandus, Hozák), 17. Kolář (Hozák, Lojka), 27. Svoboda (Györi), 50. Procházka (Hozák), 52. Hozák (Jandus, Procházka), 52. Svoboda (Györi)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Krček) – Trnka, Štancl, Sedláček, Marcello, Švejda (C), Kratochvíl, Šnajnar, Kubeš – Nohel, Dvořák, Havránek, Denk, Biolek, Horký, Dymáček, Garčic, Dufek, Hroudný.
    HC Sparta Praha: Brízgala (Pírs) – Hrdlička, Kalina, Duben, Kadeřávek, Kazda, Kolář, Bureš – Jandus, Zídek, Svoboda, Zářecký, Lojka (C), Havel, Seniov, Györi, Jandus, Hrala, Polesný, Hozák, Procházka.
    bahis siteleri