New Jersey – Columbus 5:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:4 (po pr.) | Philadelphia – San Jose 3:7 (kon.)
Pittsburgh – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Chicago 2:1 (kon.) | Florida – Washington 4:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 1:6 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.)
Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 0:3 (kon.) | Calgary – Los Angeles 0:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Pátek 28.02.2014, 01:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Devils právě vstřelili branku!
    Je rozhodnuto! PATRIK ELIÁŠ najížděl z pravé strany proti prázdné brance a ač chtěl gantlemansky dopřát hattrick Henriquemu, jeho přihrávku na najíždějícího spoluhráče srazil do vlastní klece Wisniewski.
     
    56:50
    Hosté už hrají bez gólmana! Henrique byl ve středním pásmu sražen a nemohl tak zamířit na prázdnou branku.
     
    56:00
    Skvělý Schneider! Folignovu nabídku tečoval těsně před domácím brankářem Anisimov, ale Schneider dokázal fantasticky zareagovat a zabránit téměř jistému gólu! Domácí fanoušci skandují "Cory! Cory!".
     
    54:03
    Henrique měl na holi hattrick, sám před Bobrovským však nedokázal trefit prostor mezi tyčemi!
     
    53:14
    Mohlo být hotovo. Jágr nahrál mezi kruhy Henriquemu a jen díky Bobrovskému hosté stále prohrávají jen o dvě branky!
     
    39:41
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí soupeři zasazují úder do šatny v podobě gólu v oslabení! Patrik Eliáš vyslal do sóla ADAMA HENRIQUA, který se trefil mezi betony Bobrovského – 4:2. Asistence: Patrik Eliáš.
     
    39:26
    Bude se vylučovat, Travis Zajac zahákoval Dubinského a dostává dvě minuty.
     
    31:42
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají do kontaktu! Johnson zavezl kotouč až do rohu a nahodil ho před brankoviště. Tam se do zakončení tlačili nejprve Foligno s Anisimovem, ale puk dorazil za brankovou čáru až MARIÁN GÁBORÍK. Asistence: Artjom Anisimov a Nick Foligno.
     
    29:09
    Zajac se Zubrusem výborně zapracovali u zadního mantinelu a druhý jmenovaný tak přihrál do šance Jágrovi. Pohotovou střelu českého forvarda zastavil se štěstím Bobrovskij.
     
    26:46
    Z mezikruží vypálil Zajac, Bobrovskij svůj tým podržel.
     
    20:01
    Za šarvátku z konce první části byl potrestán dvěma minutami domácí Salvador a hostující MacKenzie dostal dvojitý trest. V součtu si zahrají dvouminutovou přesilovku Devils.
     
    Po skončení třetiny se za domácí brankou strhla pořádná šarvátka, do které se na každé straně zapojilo hned několik hráčů. Nejaktivnějšími muži byli hostující MacKenzie a zadák New Jersey Salvador. Na začátku druhé třetiny zjistíme, jak s touto situací rozhodčí naložili.
     
    17:05
    Židlický podrazil protihráče a posílá Devils do čtyř.
     
    16:18
    Jágr si v útočném pásmu hledal pozici pro střelu, ale jeden z obránců mu kotouč vypíchl. K puku se však dostal Zajac, který obkroužil branku a byl úplně volný před Bobrovským. Hostující brankář ho však vychytal a před dojíždějícím Jágrem stačil puk zalehnout.
     
    11:36
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak Modrokabátníci opravdu dosáhli gólu! ARTJOM ANISIMOV nahodil z rohu kotouč na branku a Schneiderovi tento pokus smolně propadl za brankovou čáru – 3:1. Asistence: Jack Johnson.
     
    11:36
    Hosté se radují z gólu, ale rozhodčí si vše prohlédnou na videu!
     
    09:33
    Přesilovou hru si zahrají také hosté, vyloučen je Jaromír Jágr za hákování.
     
    08:54
    Devils právě vstřelili branku!
    Fantastický úvod zápasu v podání Devils, kteří využívají i svou druhou přesilovku. Po zmatcích před hostujícím brankovištěm nakonec uklidil kotouč za záda Bobrovského ADAM HENRIQUE. Asistence: Andy Greene a John Merrill.
     
    07:31
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí svou početní výhodu využívají a vedou již 2:0! Střelu Gelinase Bobrovskij sice vyrazil za svou branku, ale tam se kotouče ujal JAROMÍR JÁGR, který využil své dlouhé ruce, stáhl si puk až před branku a zasunul ho za záda Bobrovského, který po předchozím zákroku bezmocně ležel ve svém brankovišti. Asistence: Eric Gelinas a Patrik Eliáš.
     
    06:54
    Vyloučen hostující James Wisniewski za tvrdý atak na Berniera.
     
    06:09
    Devils právě vstřelili branku!
    Ďáblové jdou do vedení! Nedůrazné vyhození hostí zachytil na modré čáře Ryder, který následně předal kotouč Clowemu. Jeho střelu Bobrovskij vyrazil, ovšem Loktionov odražený puk sklepl zpět k RYANOVI CLOWEMU, který se napodruhé z mezikruží již trefil přesně. Asistence: Andrej Loktionov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Clowe (Loktionov), 8. Jágr (Gelinas, Eliáš), 9. Henrique (Greene, Merrill), 40. Henrique (Eliáš), 60. Eliáš – 12. Anisimov (Johnson), 32. Gáborík (Anisimov, Foligno)


    New Jersey Devils: Schneider (Brodeur) – Fayne, Greene, Gelinas, Merrill, Židlický, Salvador – Jágr, Zajac, Zubrus – Brunner, Henrique, Eliáš – Ryder, Loktionov, Clowe – Bernier, Carter, Gionta. Trenér: Peter DeBoer
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Wisniewski, Johnson, Prout, Murray, Savard, Nikitin – Horton, Johansen, Jenner – Umberger, Anisimov, Foligno – Atkinson, Dubinsky, Calvert – Gáborík, MacKenzie, Letestu. Trenér: Todd Richards

    Rozhodčí: Hasenfratz, McCauley – Murphy, MacPherson

    Diváci: 15185
    bahis siteleri