New Jersey – Columbus 5:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:4 (po pr.) | Philadelphia – San Jose 3:7 (kon.)
Pittsburgh – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Chicago 2:1 (kon.) | Florida – Washington 4:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 1:6 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.)
Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 0:3 (kon.) | Calgary – Los Angeles 0:2 (kon.)
po prodl.
New York Islanders
5:4 (2:1, 0:0, 2:3 - 1:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 28.02.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    61:55
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nelson poslal puk před branku, kde ho Van Riemsdyk jen posunul k LUBOMÍRU VIŠŇOVSKÉMU a alternující kapitán Islanders zajistil přesnou ranou Ostrovanům výhru. Bez asistence.
     
    60:46
    Vanek měl na hokejce rozhodnutí. Puk už ležel před prázdnou brankou, ale Lupul zablokoval Rakušanovi hokejku a touš tak skončil pod Bernierem.
     
    58:58
    Kadri měl před sebou odkrytou branku, ale trefil jen před sebou stojícího MacDonalda.
     
    57:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak tohle je zajímavé. Strome poslal puk před branku, kde ho ANDERS LEE usměrnil do brankáře. Sudí poté přerušil hru a puk se zjevil v brance. Bez váhání ukázal rozhodčí do branky. Kotouč se převalil Bernierovi přes výzbroj. Asistence: Ryan Strome, Travis Hamonic.
     
    53:54
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu blázinec. JOFFREY LUPUL si vyměnil puk s Kadrim a zakončil pěknou střelou bekhendem nad lapačku. Asistence: Nazem Kadri, Carl Gunnarsson.
     
    52:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tady se rozjede gólový koncert ještě. Bailey obdržel nahrávku od de Haana a ještě posouval na spoluhráče před brankou. Bernier sice puk vyrazil, ale jen do kalhot ANDERSE LEE, který uklidil do prázdné branky. Asistence: Josh Bailey, Calvin de Haan.
     
    52:08
    Carl Gunnarsson (TOR) dostává dvě minuty za podražení.
     
    51:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A ten trest, o kterém jsem psal, se dostavil vzápětí. Hamonic ztratil puk v obranném pásmu a od Riemsdyka s Bozakem se dostal puk k DIONU PHANEUFOVI a kapitán Leafs trefil přesně pod břevno. Asistence: Tyler Bozak, James Van Riemsdyk.
     
    48:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Riemsdyk dostal puk k přední tyči a chtěl překvapit Nabokova. Trefil jen tyč, ale PAUL RANGER výborně sledoval odražený kotouč a protlačil ho za Nabokova. Asistence: James Van Riemsdyk, Phil Kessel.
     
    48:03
    Halmo vrátil zadovkou kotouč odražený od mantinelu před branku a Cizikas se natáhl "na dlouhou hokejku" pro dorážku. Trefil jen beton Berniera.
     
    37:13
    MacDonald měl před sebou prázdnou branku, ale jakýmsi záhadným způsobem jí minul.
     
    35:37
    Dion Phaneuf (TOR) zlomil hokejku a aby zabránil úniku Grabnera, musel s ní pokračovat ve hře. To se samozřejmě nesmí a Toronto jde do čtyř.
     
    34:33
    Casey Cizikas (NYI) dostává dvě minuty za hákování.
     
    31:06
    Jake Gardiner (TOR) ještě hasil co se dalo a dostává dvě minuty za držení.
     
    31:06
    Grabner si jel pro hattrick. Jeho střelu pod horní tyč ovšem s ledovým klidem zastavil Bernier.
     
    30:04
    Fanouškům tak zpříjemnili zážitek Eric Boulton (NYI) a Tim Gleason (TOR) svou bitkou. Domácí útočník nakonec dobře mířenou ranou poslal hostujícího beka nejprve na led a hned poté na ošetřovnu (stehy). Oba kohouti pochopitelně obdrželi 5 minut.
     
    28:41
    Domácí propadli v útočném pásmu a obávaná dvojka Kessel – Van Riemsdyk se vydala do přečíslení. Zakončoval druhý jmenovaný, ale svým bekhendem si na Nabokova nepřišel.
     
    23:57
    Josh Bailey (NYI) dostává dvě minuty za hákování.
     
    23:57
    Toronto mělo výhodu, když Gardiner našel Bodieho. Hostující forvard měl spoustu místa na kruhu, ale Nabokov předvedl výborný zákrok.
     
    18:56
    Travis Hamonic (NYI) dostává dvě minuty za hákování.
     
    16:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je neskutečné! Druhá trefa během jednoho oslabení a opět ten stejný hráč. Bernier udělal neuvěřitelnou hrubku před vlastní brankou, nedomluvil se s Riellym a MICHAEL GRABNER dával v podstatě do prázdné branky. Bez asistence.
     
    15:52
    Islanders právě vstřelili branku!
    A tak trestají domácí. MICHAEL GRABNER dvakrát vystihl váhavou rozehrávku Leafs. Podruhé mu kotouč připravil Cizikas a rakouský útočník potvrzuje svou skvělou formu z olympijských her. Asistence: Casey Cizikas.
     
    15:37
    Gleason našel před brankou hokejku Bozaka a od té se kotouč odrazil do tyče.
     
    14:41
    Eric Boulton (NYI) dostává dvě minuty za držení.
     
    12:46
    Hloupé vyloučení Diona Phaneufa (TOR). Clutterbuck dojel k Bernierovi a chtěl si vynutit přerušení. Jenže Phaneuf ho rukavicí přetáhl přes obličej a dostal dvě minuty za hrubost.
     
    11:25
    Halmo se do dnešního zápasu pustil s vervou. Sráží soupeře a připravuje šance. Teď našel před brankou Boultona a Bernier musel rychle na zem.
     
    07:27
    To mohla být rychlá odpověď, Grabner si sjel na nahrávku McDonalda a trefil tyč.
     
    06:53
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Phaneuf zachytil nepřesnou střelu Vaneka a hosté vyrazili do přečíslení. PHIL KESSEL si udělal větší oblouk, dostal na vrcholu kruhu chvilku času a zamířil přesně na vzdálenější tyč, od které se kotouč dostal do branky. Asistence: Tyler Bozak, James Van Riemsdyk.
     
    02:32
    Bernier neudržel střelu ze středního pásma a Boulton byl rychle u dorážky. Branku ale z vyložené pozice minul.

    Michal Sobotka

    Branky a nahrávky: 16. Grabner (Cizikas), 17. Grabner, 53. Lee (Bailey, de Haan), 58. Lee (Strome, Hamonic), 62. Višňovský – 7. Kessel (Bozak, Van Riemsdyk), 49. Ranger (Riemsdyk, Kessel), 52. Phaneuf (Bozak, Van Riemsdyk), 54. Lupul (Kadri, Gunnarsson)


    New York Islanders: Nabokov – de Haan, Hamonic, Strait, MacDonald, Hickey, Višňovský – Vanek, Nelson, Okposo – Grabner, Bailey, Clutterbuck – Lee, Strome, McDonald – Boulton, Cizikas, Halmo.
    Toronto Maple Leafs: Bernier – Gunnarsson, Phaneuf, Gardiner, Franson, Gleason, Rielly – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Clarkson – Raymond, Kuljomin, Bodie – McLaren, McClement, Smith.

    Rozhodčí: LaRue, Rehman – Kovachik, Murray

    Diváci: 13 922
    bahis siteleri