New Jersey – Columbus 5:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:4 (po pr.) | Philadelphia – San Jose 3:7 (kon.)
Pittsburgh – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Chicago 2:1 (kon.) | Florida – Washington 4:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 1:6 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.)
Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 0:3 (kon.) | Calgary – Los Angeles 0:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
3:7 (2:1, 0:5, 1:1)
San Jose Sharks
Pátek 28.02.2014, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:12
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Přeci jen dochází ke snížení ze strany domácího mužstva. Po rychlém přechodu do útočného pásma a adresované přihrávce do předbrankového prostoru se prosadil MATT READ – 3:7! Asistence: Sean Couturier, Nicklas Grossmann.
     
    44:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak dokonce i v oslabení skórují hráči San Jose. Do rychlého protiútoku se dostal LOGAN COUTURE a po několika náhodných odrazech kotouče se nejlépe zorientoval a překvapil Emeryho – 2:7! Asistence: Tommy Wingels.
     
    39:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tohle s domácími hráči nevypadá vůbec dobře. Dvě sekundy před koncem druhé třetiny inkasují už pátou branku ve druhé třetině a znovu z prostoru před Emeryho brankou. Po pěkné přihrávce se podruhé v utkání prosadil RAFFI TORRES, který pouze přizvedl kotouč nad beton domácího brankáře – 2:6! Asistence: Mike Brown, Andrew Desjardins.
     
    34:10
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To je neuvěřitelné jakou formu si ze Soči přivezl JOE PAVELSKI! Po přesilovkové kombinaci se k němu odrazil kotouč do mezikruží a americký forvard už věděl co s ním. Vypálil z rychlé otočky a umístil kotouč k tyčce Emeryho branky – 2:5! Asistence: Matt Irwin, Joe Thornton.
     
    30:47
    San Jose právě vstřelilo branku!
    To co zvládli domácí hráči, oplácí ti hostující. Během jedné minuty odskakují na rozdíl dvou branek. Po nahození od modré čáry přehodil Masona LOGAN COUTURE a dal tak svému týmu velkou naději – 2:4! Asistence: Patrick Marleau, Jason Demers.
     
    30:12
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A San Jose jde znovu do vedení! JOE PAVELSKI nejprve nastřelil kotouč do útočné třetiny a poté nádherně tečoval Vlasicovu střelu od modré čáry. Tenhle chlapík si zaslouží obrovský obdiv za umění, které právě předvedl – 2:3! Asistence: Mark-Édouard Vlasic.
     
    24:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je znovu vyrovnáno. V přesilové hře se podařilo hostujícím hráčům prosadit. Krásnou přihrávkou na osamoceného JOA PAVELSKIHO se blýskl Marleau. Střelec branky už měl jednoduchou práci – 2:2! Asistence: Patrick Marleau, Dan Boyle.
     
    10:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je neskutečný obrat, který předvedli hráči domácího týmu. Poměrně šťastnou brankou se jim podařilo otočit skóre utkání během dvaadvaceti vteřin. Po nahození kotouče nahazoval před branku BRAYDEN SCHENN a od brusle hostujícího Demerse se kotouč odrazil za záda Stalocka. Asistence: Vincent Lecavalier, Wayne Simmonds.
     
    10:36
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Do rychlého protiútoku se dostali domácí. Po přenechání kotouče se dostal ke střele ANDREJ MESZÁROŠ, který následně dorazil svůj pokus do branky – 1:1! Asistence: Steve Downie, Matt Read.
     
    04:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je tu první branka dnešního utkání. Po rychlém přechodu do útočné třetiny a následné střele od modré se hosté prosazují. Hned první střelou v utkání tak dokázali skórovat. Po nahození Demerse dokázal změnit dráhu kotouče RAFFI TORRES – 0:1! Asistence: Andrew Desjardins, Jason Demers.

    Marek Indruch

    Branky a nahrávky: 11. Meszároš (Downie, Read), 11. Schenn B. (Lecavalier, Simmonds), 53. Read (Couturier, Grossmann) – 5. Torres (Desjardins, Demers), 25. Pavelski (Marleau, Boyle), 31. Pavelski (Vlasic), 31. Couture (Marleau, Demers), 35. Pavelski (Irwin, Thornton), 40. Torres (Brown, Desjardins), 45. Couture (Wingels)


    Philadelphia Flyers: Mason (31., 53. Emery) – Streit, Meszároš, Grossman, Coburn, Schenn L., Gustafsson – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Schenn B., Lecavalier – Read, Couturier, Downie – Rinaldo, Hall, Raffl
    San Jose Sharks: Stalock (Niemi) – Boyle, Vlasic, Braun, Demers, Hannan, Irwin – Burns, Thornton, Pavelski – Havlát, Couture, Marleau – Desjardins, Kennedy, Torres – Brown, Nieto, Burish

    Rozhodčí: O'Halloran, Rooney – Devorski, Murchison
    bahis siteleri