New Jersey – Columbus 5:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:4 (po pr.) | Philadelphia – San Jose 3:7 (kon.)
Pittsburgh – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Chicago 2:1 (kon.) | Florida – Washington 4:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 1:6 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.)
Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 0:3 (kon.) | Calgary – Los Angeles 0:2 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
Tampa Bay Lightning
Pátek 28.02.2014, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Predators nakonec přesilovku využívají! Chyběly 3 sekundy do konce trestu, když PATRIC HORNQVIST prokázal sílu na brankovišti a mezi betony Bishopa procpal svoji dorážku Weberovy rány od modré! Domácí v přesilovkách otočili zápas a vedou 3:2! Asistence: Mike Fisher, Shea Weber.
     
    33:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak se také stalo! Weber nabil svému parťákovi na modré, kterým byl ROMAN JOSI. Ten měl před sebou volno, tak si sjel až do kruhu, nápřahem málem udělal díru do střechy a poté téměř protrhl síť! Dosud tichá hala bouří, je vyrovnáno! Asistence: Shea Weber.
     
    32:05
    Nashville právě vstřelil branku!
    Snížení je nakonec na světě! Velmi dobře sehraná kombinace Predators. Přihrávka volnému Ellisovi na modrou, ten udělal tři kroky a napřáhl. Místo střely ale přihrál doleva až téměř k brankové čáře, kde stál MATT CULLEN a překonal přesunujícího se Bishopa! Nashville snižuje na 1:2. Asistence: Ryan Ellis, Craig Smith.
     
    09:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    MARTIN ST.LOUIS v pravém kruhu popojížděl s pukem a nevěděl, co s ním udělá. V podobných situacích se radí střílet, hostující útočník tak učinil a překvapil Huttona, který si jeho střelu srazil pod sebe a puk sotva přeskákal brankovou čáru! Tento gól si domácí brankář za rámeček nedá. Využitá přesilovka a Tampa vede 2:0! Asistence: Nikita Kučerov, Teddy Purcell.
     
    05:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    Z první pořádné akce hned máme úvodní branku zápasu! Ondřej Palát po výborné individuální akci bekhendem z pravého kruhu po ledě trefil pouze tyč, ale puk se odrazil přímo na hůl čekajícího MARTINA ST.LOUISE, pro kterého nebyl problém zamést ho do odkryté klece! Tampa Bay jde do vedení! Asistence: Ondřej Palát.

    Libor Štěpán

    Branky a nahrávky: 33. Cullen (Ellis, Smith), 34. Josi (Weber), 54. Hornqvist (Fisher, Weber) – 6. St.Louis (Palát), 10. St.Louis (Kučerov, Purcell)


    Nashville Predators: Hutton (Dubnyk) – Weber, Josi, Jones, Ekholm, Ellis, Del Zotto – Hornqvist, Fisher, Nyström – Smith, Legwand, Bourque – Moser, Wilson, Stalberg – Sissons, Gaustad, Clune.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Gudlevskis) – Salo, Hedman, Gudas, Carle, Brewer, Barberio – St.Louis, Johnson, Palát – Purcell, Pyatt, Killorn – Kučerov, Namestnikov, Brown – Crombeen, Thompson, Malone.

    Rozhodčí: Joannette, Kimmerly – Driscoll, Heyer

    Diváci: 17 113
    bahis siteleri