New Jersey – Columbus 5:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 5:4 (po pr.) | Philadelphia – San Jose 3:7 (kon.)
Pittsburgh – Montreal 5:6 (0:1 po s.n.) | NY Rangers – Chicago 2:1 (kon.) | Florida – Washington 4:5 (kon.)
Ottawa – Detroit 1:6 (kon.) | Nashville – Tampa 3:2 (kon.) | Winnipeg – Arizona 3:2 (2:1 po s.n.)
Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Edmonton – Minnesota 0:3 (kon.) | Calgary – Los Angeles 0:2 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Minnesota Wild
Pátek 28.02.2014, 03:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:10
    Bělovovi přeskočil puk na modré čáře hokejku a domácí měli ve vlastní přesilovce problémy, k odraženému puku se mezi kruhy dostal Parise a Scrivens zachránil situaci včasným povyjetím proti jeho střele!
     
    52:52
    A vynutila si faul. Ballard dostává dvě minuty za hákování. Jestli se dá ještě něco dělat z pohledu domácích s tímto zápasem, je k tomu teď asi poslední šance.
     
    49:45
    Stoner se v rohu kluziště pustil do Hendrickse a oba inkasují dvouminutový trest za hrubost. Ovšem Hendricks ještě posedí další dvě minuty za vražení na hrazení. Přesilovka Minnesoty.
     
    49:29
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pěkná akce hostů, kterou zřejmě zasazují domácím rozhodující úder. Coyle se obtočil na úrovni brankové čáry kolem bránícího hráče, z otočky našel před brankou najetého DANYHO HEATLEYHO a ten z první poslal puk pod gólmanem Scrivensem do branky. Asistence: Charlie Coyle a Nino Niederreiter.
     
    45:56
    Heatley dostal přesnou přihrávku od Coyla zpoza branky, ale z první trefil jen boční síťku!
     
    38:40
    Zdálo se, že budou potrestáni domácí po faulu na Haulu, ale pykat bude naopak Haula, který dopravil v obranném pásmu puk mimo ledovou plochu. Přesilovka Edmontonu.
     
    30:22
    Tentokrát už plnohodnotná bitka, pustili se do sebe domácí Gazdic a hostující Stoner a souboj vyzněl jasně pro domácího borce, který svého soupeře přesnou ranou srazil k ledu. Pykat budou samozřejmě oba, každý po pěti minutách.
     
    29:37
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce jdou hosté do dvougólového vedení. Za brankou nabral rychlost Haula, bekhendem předložil puk na kruzích nepokrytému STEPHANU VEILLEUXOVI a ten z první trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Erik Haula a Nate Prosser.
     
    27:12
    Až těsně po návratu Niederreitera si domácí vypracovali šanci. Jakupov našel u pravé tyčky Eberleho, tomu stačilo doklepnout puk do branky, ale Kuemper se skvěle přesunul!
     
    25:09
    Niederreiter hákoval a Edmonton si zahraje přesilovou hru.
     
    18:58
    Jakupov unikal s Hallem v akci dva na dva, nakonec zvolil individuální zakončení bekhendem po vyjetí mezi kruhy, ale netrefil branku!
     
    13:38
    Před brankou se po akci na jeden dotek dostal do zakončení Gagner, ale prudkou střílenou přihrávku nedokázal doklepnout za Kumpera! Zatím největší šance domácích...
     
    12:58
    Pominville kombinoval za brankou, nakonec se odhodlal vyjet do střelecké pozice a z pravé strany málem zaskočil Scrivense. Ten puk jen vyrazil...
     
    10:01
    A teď se budou muset bránit, menší trest dostává útočník Brodziak za sekání Bělova.
     
    07:00
    Trestá se na obou stranách, jenže zatímco Ballard dostává jen trest za hrubost, Nugent-Hopkins má navíc k tomuto trestu ještě dvě minuty za krosček. Přesilovka Minnesoty.
     
    03:15
    Po ospalejší chvilce teď hosté dobře zakombinovali, mezi kruhy naznačil Fontaine střelu, našel u tyče ještě lépe postaveného Heatleyho, ale ten z první z úhlu místo ve Scrivensově postoji nenašel!
     
    02:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Hosté skvěle zakombinovali, Parise naznačil postup na branku, ale příčnou přihrávkou od mantinelu našel na druhé straně MIKAELA GRANLUNDA a ten nedal do odkryté klece Scrivensovi šanci. Asistence: Zach Parise a Jared Spurgeon.
     
    00:54
    Hendricks v rohu kluziště pišpendlil tvrdě k mantinelu Prossera, jeho čest se pak jal zachraňovat Brodziak, který se vrhl na Hendrickse a oba borci skončili na ledě. Výsledkem jsou dvě minuty za hrubost pro Brodziaka a Hendrickse. Hraje se 4 na 4.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 3. Granlund (Parise, Spurgeon), 30. Veilleux (Haula, Prosser), 50. Heatley (Coyle, Niederreiter)


    Edmonton Oilers: Scrivens – N. Schultz, J. Schultz, Ference, Marinčin, Bělov, Petry – Hall, Nugent-Hopkins, Jakupov – Perron, Gagner, Eberle – Hendricks, Gordon, Hemský – Gazdic, Smyth, Jones
    Minnesota Wild: Kuemper – Suter, Spurgeon, Brodin, Prosser, Ballard, Stoner – Parise, Granlund, Pominville – Heatley, Coyle, Fontaine – Cooke, Brodziak, Niederreiter – Mitchell, Haula, Veilleux.

    Rozhodčí: Devorski, L'Ecuyer – Brisebois, Wheler

    Diváci: 16 839
    bahis siteleri