Winnipeg – Ottawa 3:5 (kon.) | Tampa – Boston 3:4 (0:1 po s.n.) | New Jersey – Carolina 5:4 (kon.)
Washington – Arizona 3:2 (kon.) | Toronto – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Nashville – Columbus 0:1 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:3 (kon.) | Vancouver – Calgary 2:1 (kon.) | San Jose – Montreal 4:0 (kon.)
NY Rangers – Detroit 3:0 (kon.) | Florida – Boston 2:5 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
5:2 (2:1, 0:1, 3:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Neděle 09.03.2014, 17:00 • Meo Aréna • Play-off 2. ligy, skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:54
    Přerov právě vstřelil branku!
    PETR SAKRAJDA střelou z ostrého úhlu trefuje horní růžek opuštěné klece a pečetí výhru Zubrů. Asistence: Marek Haloda.
     
    57:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají přesilovou hru čtyři na tři a zvyšují své vedení o dvě branky! TOMÁŠ VLČEK napřáhl na modré čáře a jeho dělovka málem protrhla síťku za klečícím Tihlářem. Asistence: Richard Brančík.
     
    50:52
    Přerov právě vstřelil branku!
    MAREK HALODA pláchl po levém křídle ostravské obraně a přesnou dělovkou nad beton propálil Tihláře. Asistence: Jan Kolář.
     
    39:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba proměnuje svůj tlak v útočném pásmu vyrovnávací trefou. JAKUB VRÁNA byl důrazný na brankovišti a rychlou dorážkou dopravil kotouč do sítě. Bez asistence.
     
    18:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí se usadili v útočném pásmu, vytvořili si drtivý tlak a následně se dostávají do těsného vedení. LUBOMÍR KOVAŘÍK využil přihrávky od Jiřího Goiše a přesnou střelou do šibenice překonává Tihláře. Asistence: Jiří Goiš.
     
    16:12
    Přerov právě vstřelil branku!
    Máme srovnáno! JIŘÍ GOIŠ oslavuje návrat do sestavy tím nejlepším možným způsobem. Parádní souhru po ose, Sedlák, Osina, Goiš zakončil přerovský útočník přesnou střelou do horní části branky. Asistence: Jiří Osina, Zdeněk Sedlák.
     
    3:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hosté zaskočili domácí defenzívu i brankáře Vojtka a ujímají se vedení! Sedlář našel na brankovišti volného LUKÁŠE VRÁNU, který lehčí střelou prostřelil Vojtka mezi betony. Asistence: Marek Sedlář.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 17. Goiš (Osina, Sedlák), 19. Kovařík (Goiš), 51. Haloda (Kolář), 58. Vlček (Brančík), 59. Sakrajda (Haloda) – 4. Vrána (Sedlář), 40. Vrána


    HC ZUBR Přerov: Vojtek (10. Sklenář) – Pala, Osina, Janota, Vlček, Kudělka, Běhal, Haloda, Kundrátek – Goiš, Sedlák, Kovařík – Sakrajda, Brančík, Ditrich – D. Šťastný, Kolář, Blinka – Školoud, M. Kratochvíl, Málek.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Gleich) – Vajda, Šindelář, Hruzík, Peslar, Wolf, Slavík, Prokop, Javín, Graca – Sedlář, Krayzel, Kilnar – Zachar, Vrána, Pechanec – Pavlačka, Chaloupka, Vaněk – Buček.

    Rozhodčí: Dědek, Slavka – Matěj, Vožda
    bahis siteleri