Boston – Arizona 2:1 (kon.) | Columbus – San Jose 3:4 (0:1 po s.n.) | Carolina – Buffalo 4:2 (kon.)
Tampa – Florida 5:4 (kon.) | St. Louis – Edmonton 6:2 (kon.) | Minnesota – NY Rangers 2:1 (kon.)
Dallas – Columbus 0:1 (pře.) | Los Angeles – Toronto 2:3 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
2:3 (2:1, 0:1, 0:1)
Toronto Maple Leafs
Pátek 14.03.2014, 03:50 • Stertaples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Pořádný závar před brankou Toronta, který by se dal nazvat skoro gulášem. James Reimer možná ani sám neví, jak teď puk chytil, protože na dvou metrech se sešlo asi osm hráčů na hromadě!
     
    59:01
    Už se tomu tak stalo, Jonathan Quick opouští klec, která zůstává prázdná!
     
    52:48
    V obrovské příležitosti Jeff Carter před gólmanem Toronta. Útočník Los Angeles byl úplně sám, ale nedokázal za Reimera puk zavěsit!
     
    45:06
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je to tady, chyba Los Angeles přeci jen přichází také v této přesilové hře. Moment, se kterým mají domácí problémy po dobu trvání celého zápasu, teď nahrává do karet Torontu Maple Leafs. Hosté totiž ještě během početní výhody soupeře vstřelili branku, když unikali v přečíslení dva na jednoho. MASON RAYMOND, zakončující u pravé tyče, nedal příliš možností Jonathanu Quickovi puk chytit. Asistence: James van Riemsdyk
     
    43:29
    Tyler Bozak (TOR) oslabuje svůj tým na dvě minuty, od rozhodčího dostává trest za hákování. Los Angeles má ideální příležitost uniknout do vedení.
     
    38:11
    Chyba v obraně Los Angeles přinesla velikou šanci v oslabení pro Maple Leafs. Až Jonathan Quick se štěstím zastavil samotně unikajícího McClementa!
     
    37:41
    Minimálně jedno vyloučení ještě uvidíme ve druhé třetině. A pramení z toho přesilovka pro Kings. Paul Ranger (TOR) dostává dvě minuty trestu za podražení soupeře.
     
    35:01
    Navíc James Reimer před chvíli hodně zariskoval, když až příliš povyjel z branky a skočil po puku v mezikruží. Nakonec ale dopadlo vše dobře pro Toronto.
     
    31:57
    Králové budou moci navázat na svůj výkon z první třetiny, protože na neoblíbené místo hokejistů odjíždí David Clarkson (TOR). Inkasuje dvě minuty za nedovolené bránění a jeho tým čeká oslabení.
     
    23:46
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Okamžitě po začátku druhé třetiny se znovu mění skóre na kostce v hale Staples Center. Můžeme říct, že tenhle gól byl pro klub s javorovým listem v logu hodně zasloužený, protože Toronto od začátku druhé dvacetiminutovky Los Angeles téměř k ničemu nepustilo. CARL GUNNARSSON měl ideální příležitost vystřelit na levém křídle, opřel se do puku a pořádnou peckou propálil Jonathana Quicka. Ten se pak za pukem jen ohlédl. Asistence: Cody Franson, Nazem Kadri.
     
    20:52
    Nutno připomenout, že od začátku druhé třetiny je v brance právě druhý gólman Toronta James Reimer, jenž vystřídal svého kolegu.
     
    18:13
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Možná dnes budou hodně rozhodovat využité a nevyužité početní výhody, protože celkově třetí přesilová hra Toronta v tomto zápase už gólem končí. Jednalo se o krásnou a hokejovou individuální akci DIONA PHANEUFA, jenž pronikl až před samotného Jonathana Quicka a proti gólmanovi Los Angeles Kings v tu chvíli nezaváhal zakončením do bekhendu. Asistence: Nazem Kadri, Morgan Rielly.
     
    17:42
    Hned vzápětí je tu další vyloučení, tentokrát ale pro domácí mužstvo. Dvě minuty míří odsedět Jake Muzzin (LAK) za hákování.
     
    16:05
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jedna jediná přesilovka, kterou dostali Kings k dispozici a hned končí gólem v síti Berniera. Ani to netrvalo příliš dlouho. Nejdříve sice hosté z Toronta vyhodili přes všechny čáry, jenže následně se Los Angeles vrátilo do útočného pásma, ANŽE KOPITAR dostal nádhernou přihrávku přímo na hokejku a trefil prostor v síti opravdu náramně. Domácí vedou už 2:0. Asistence: Drew Doughty, Marián Gáborík.
     
    15:38
    Přesilovou hru maí možnost využít dnes poprvé také muži Los Angeles. Na dvě minuty za nedovolené bránění odjíždí na trestnou lavici Tim Gleason (TOR).
     
    12:17
    Toronto Maple Leafs budou hrát už druhou přesilovou hru, protože dvě minuty za podražení dostává od hlavního rozhodčího Alec Martinez (LAK).
     
    09:48
    Nyní zase dostal možnost vyniknout Jonathan Quick, když pravým betonem vyrazil do rohu střelu Kadriho ze vzdálenosti asi dvou metrů.
     
    05:23
    Maple Leafs ovšem mohou otupit tlak soupeře, mají totiž k dispozici přesilovou hru. Marián Gáborík (LAK) míří za katr odsedět dvě minuty kvůli podražení.
     
    04:50
    Důležitý a hlavně povedený zákrok Jonathana Berniera, který vykopl dorážku na brankovišti skoro z brankové čáry!
     
    01:57
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Větší aktivita Králů na začátku utkání je nakonec proměněna ve sladký úspěch domácího celku. Toronto už nezvládlo další situaci před vlastním brankářem a vzápětí inkasuje. Rychlá akce napříč celým kluzištěm nabrala směr na brankoviště, kde už stál připravený slovenský hokejista MARIÁN GÁBORÍK. Ten tak dává svou první branku za Los Angeles Kings a způsobuje radost v hale. Asistence: Drew Doughty, Justin Williams.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 2. Gáborík (Doughty, Williams), 17. Kopitar (Doughty, Gáborík) – 19. Phaneuf (Kadri, Rielly), 24. Gunnarsson (Franson, Kadri), 46. Raymond (Riemsdyk)


    Los Angeles Kings: Quick – Doughty, Muzzin, Regehr, Vojnov, Martinez, Mitchell – Williams, Kopitar, Gáborík – Carter, Richards, Toffoli – Brown, Stoll, King – Nolan, Lewis, Clifford
    Toronto Maple Leafs: Bernier (21. Reimer) – Phaneuf, Gunnarsson, Franson, Gardiner, Rielly, Gleason – Kessel, Bozak, Riemsdyk – Clarkson, Kadri, Lupul – Bodie, Kulemin, Raymond – Orr, McClement, Ranger

    Rozhodčí: Steve Kozari, Justin St. Pierre – Jay Sharrers, Don Henderson

    Diváci: 18 319
    bahis siteleri