Havlíčkův Brod – Kolín 8:2 (kon.) | Hr. Králové – Krkonoše 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
8:2 (3:0, 4:2, 1:0)
SC Marimex Kolín
Pátek 14.03.2014, 15:30 • ZS Kotlina (Kapacita: 4000) • Liga juniorů
Partner:
     
    56:11
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové ale nemají po střelecké stránce pořád dost, i když, objektivně přiznáno snad všemi, co jsou nyní v Kotlině, Kolín by si za svůj výkon z této třetiny zasloužil gól spíš, než-li skvadra Havlíčkova Brodu. Ta udeřila po rychlé akci, kdy hrdina večera Martin Hynek našel MARTINA JELÍNKA, který tvrdou ranou nedal kolínské opoře mezi tyčemi jedinou šanci na zásah! Asistence: Martin Hynek.
     
    38:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Jenže Rebelové kontrují bleskovým úderem a berou si náskok o pět gólů zpět na své hokejky! Domácí skvadra se dostala po chybě soupeře ke kotouči a profitoval z toho MARTIN KŘÍŽ, jenž parádní ranou z mezikruží mířenou na zadní tyč pokořil bezmocně se natahujícího Denise Hermanna a posedmé tak potěšil havlíčkobrodské fanoušky a sličné fanynky v ochozech. Bez asistence.
     
    38:28
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Hosté nakonec přeci jen využívají přesilovou hru. Štiplavou ránu áčkaře Tomáše Marvánka Čeněk Novák dokázal svou hrudí na poslední moment vyrazit před sebe, ale tam stál všudypřítomný DOMINIK SKÁLA, který si sjel nikým neatakován z kruhu až na brankoviště, kde přehodil betony dezorientovaného brankáře! Asistence: Tomáš Marvánek.
     
    37:09
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A v početní nevýhodě dokonce parta z Kotliny udeřila! Z pohledu střelce MARTINA HYNKA to bylo provedeno naprosto luxusně! Domácí štírek se dostal ke kotouči, přebruslil přes půl kluziště a z levého kruhu se přes obránce natlačil na osu ledové plochy, načež stál sám před Denisem Hermannem, jejž se snažil rozhýbat, což se mu povedlo, a zasunul mu puk mezi betony! Čtvrtá trefa v dnešním zápase. Bude to doublehattrick? Bez asistence.
     
    29:10
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Je to tady, domácí dovršují bůra! Vypadá to tedy, že se parta z Kotliny dostane místo Kolína na druhé místo! Rebelům se tato akce povedla opravdu náramně! Václav Motl z pravého kruhu v nájezdu dvou proti jednomu našel před brankou křižným pasem zcela volného MARTINA HYNKA, který jen nastavil hůl a vychutnal si oslavu hattricku! Asistence: Václav Motl.
     
    26:12
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak za tenhle gól určitě Denis Hermann bonboniéru jako odměnu nedostane. Leda tak od domácího mužstva jako poděkování za usnadnění cesty ke gólu. Lehké nahození z levého kruhu totiž dnes jinak výtečně chytající Hermann pouze sklepl před sebe, kde se jali domácí dorážet. Snad čtyřikrát trefili jen brankáře, jenž ale byl natolik zmatený, že puk nedokázal přikrýt. Marná pak byla jeho snaha dostat beton proti dorážce VÍTA KŘESŤANA do zcela odkryté klece. Bez asistence.
     
    23:38
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Ale napodruhé už to Kolínským vyšlo! Kozlové se procpali přes modrou čáru do pásma a hned se prosadili! Marek Kočí ihned po buly vyslal do šance MARKA POSPÍŠILA, jenž se opřel do puku a jeho střela si to naštrádovala přesně do míst, kde bylo všechno jiné, jen ne cokoliv, čím by mohl Čeněk Novák dosáhnout na letící touš. Asistence: Marek Kočí.
     
    13:05
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak toto vypadá pro domácí velmi slibně, naopak s hosty to vypadá zle. Rebelové se tlačili před klec svého soupeře a jejich pohledná kombinace skončila po pasu Martina Hynka dorážkou ONDŘEJE HLÍDKA do volného prostoru Hermannovy branky! Kolínský strážce tyčí byl znovu bezmocný.
     
    10:54
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Za tento gól se musí kolínská obrana hodně stydět! Nechala totiž volného Martina Kříže na modré čáře, ten se opřel bez rozpaků do puku a ten ještě před Denisem Hermannem tečoval absolutně nikým neatakovaný MARTIN HYNEK. Brankář Středočechů byl naprosto bez šance! Asistence: Martin Kříž.
     
    09:16
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Lety prověřené pravidlo opět nabylo své účinnosti! Martin Jelínek vysunul do brejku MARTINA HYNKA, který se na pravém kruhu dokázal uvolnit ke střele, jež si to namířila přesně nad rameno kolínského muže s maskou! Asistence: Martin Jelínek.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 10. Hynek (M. Jelínek), 11. Hynek (Kříž), 14. Hlídek (Hynek, M. Jelínek), 27. Křesťan, 30. Hynek (Motl), 38. Hynek, 39. Kříž, 57. M. Jelínek (Hynek) – 24. Pospíšil (M. Kočí), 39. Skála (Marvánek)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Novák (Adam) – Semrád, Kříž '"A", Křesťan, Mendl, Krajcigr – M. Jelínek, Hynek "C", Hlídek, Krajhanzl, Ludvík, Chlubna, Skotar, Kittler, Motl, Polák.
    SC Marimex Kolín: Hermann (Kučera) – Fiala, Serbus "A", Barták, Skála, Chmelař – M. Kočí, Marvánek, Spitzer "A", Bašus, Pospíšil, Kadlec, Fedurco, A. Jelínek "C", Krumpholc.

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík – Jen Jeletz, Petr Kotlík
    bahis siteleri