Brašov – Nové Zámky 5:6 (kon.)
konec
ASC Corona Brašov Wolves
5:6 (1:3, 2:1, 2:2)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pátek 14.03.2014, 18:30MOL play-off
Partner:
     
    59:45
    Brašov Wolves dal gól!
    Tak predsa len sme sa dočkali zníženia, Puk sa ihneď po buly odrážal pred Chovanom až sa dostal ku RÓBERTOVI PÉTEROVI a ten pohotovo znížil. Bez asistencie.
     
    55:47
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hattrick je zavŕšený!
    O svoj tretí gól sa postaral PETER POLČÍK, keď dorazil strelu Kowalczyka a zvyšuje tak na 4:6. Asistencia: Pavel Kowalczyk.
     
    53:18
    Tak toto je veľmi nepríjemná situácia pre hostí! Po zvyšok stretnutia im bude chýbať Hurtaj, keďže dostal osobný 10 minútový trest za nešportové správanie.
     
    51:17
    Brašov Wolves dal gól!
    Domáci využívajú presilovú hru. YEVGENIJ PYSARENKO sa oprel do puku do modrej čiary a ten prepadol Chovanovi až za bránkovú čiaru. Asistencia: Levente Zsók, Roberto Gliga.
     
    50:13
    Bude sa navyše vylučovať. Hurtaj odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    49:05
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nedáš- dostaneš!
    Polčík prihral Podstavekovi, po jeho strele z prvej Polcovi puk prepadol, zastavil sa na bránkovej čiare a sám PETER POLČÍK ho dokázal doraziť. Asistencia: Albín Podstavek.
     
    48:50
    Saluga nedokázal trafiť úplne odkrytú bránu hostí! Tak toto môže ešte hráčov Brašova mrzieť.
     
    39:50
    Saluga poslal prihrávku Gligovi, ten zoči voči brankára Zámkov neuspel!
     
    38:55
    Výborný záver druhej tretiny! Na druhej strane mohol streliť vyrovnávací gól Saluga, no nedokázal spracovať Dorničovu prihrávku.
     
    37:55
    Frolík dostal výbornú prihrávku od Hurtaja, rútil sa sám na Polca, no už mu nezostávalo veľa času na zakončenie a ležiaci Polc si pripísal ďalší úspešný zákrok.
     
    36:54
    Brašov Wolves dal gól!
    Ihneď po vhadzovaní v útočnom pásme sa k puku dostal sám center IVAN DORNIČ a presnou strelou pomedzi Chovanove betóny znižuje už iba na rozdiel jedného gólu!. Bez asistencie.
     
    33:55
    Na druhej strane prihral Kameš Frolíkovi, ten osamotený pred Polcom úspešný nie je.
     
    33:04
    Brašov Wolves dal gól!
    A opäť máme znížené! Pred Chovanom sa najlepšie zorientoval LEVENTE ZSÓK a dokázal prekonať ležiaceho brankára hostí. Asistencia: Csaba Nagy.
     
    27:52
    Frolík našiel dobrou prihrávkou pred bránou Dubca, puk sa odrazil ku Baronovi a ten ani na dvakrát nedokázal prekonať Polca.
     
    26:11
    HC Nové Zámky dali gól!
    A opäť je rozdiel už trojgólový! K odrazenému puku sa dostal obranca PAVEL KOWALCZYK a Polc nestihol zareagovať na jeho tvrdú strelu. Bez asistencia.
     
    20:59
    Je tu však ďalšie vylúčenie hostí. Na trestnú lavicu putuje Polčík za podrazenie.
     
    18:40
    Dvaja hráči Brašova sa rútili do súperovej tretiny, no sú zastavený hvizdom rozhodcu, pretože Pysarenko zbytočne fauluje a odchádza na trestnú lavicu za napadnutie.
     
    14:55
    Saluga prihral Dorničovi, ten bol úplne osamotený pred Chovanom, no brankár Nových Zámkov výborne zakročil lapačkou!
     
    13:01
    Brašov Wolves dal gól!
    Domáci znižujú! Po buly sak puku dostal Pysarenko, ten vystrelil a puk sa odrazil od tela ZSOLTA MOLNÁRA až za Chovanov chrbát. Asistencia: Yevgenij Pysarenko.
     
    12:53
    Teraz sa už ale vylučovať bude. Na trestnú lavicu putuje Polčík za nedovolené bránenie.
     
    10:08
    HC Nové Zámky dali gól!
    A ďalší puk končí v Polcovej sieti! Nádhernú akciu na jeden dotyk zakončil tak povediac do prázdnej brány obranca MICHAL ŠIŠKA. Asistencie: Erik Čaládi, Martin Uhnák.
     
    09:10
    Obrovské príležitosti domácich, po chybe Zámkov v ich vlastnej tretine! Opäť pri chuti aktívny Zsók, opäť dostal prihrávku medzi kruhy, kde bol osamotený a Chovan výborne zasiahol prvým betónom.
     
    04:26
    Výborný Ján Chovan! Najskôr vyrazil strelu Dorniča od modrej čiary a následne aj jeho strelecký pokus azda z 2 metrov!
     
    03:22
    Petres sa dostal do výbornej príležitosti, no zoči voči Chovanovi neuspel.
     
    01:48
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto je neskutočný úvod hostí! Uhnák našiel milimetrovou prihrávkou pred bránou MIROSLAVA ŠTEFANKU, ktorý iba jemným tečom zvyšuje na 0:2. Asistencia: Martin Uhnák.
     
    00:15
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je priam neuveriteľný vstup do zápasu! Kowalczyk nastrelil puk na Polca, ten ho iba vyrazil pred seba, kde stál pozorný PETER POLČÍK a otvára skóre. Asistencie: Pavek Kowalczyk, Albín Podstavek.

    Tomáš Fiala

    Branky a nahrávky: 14. Molnár (Pysarenko), 34. Zsók (Nagy), 37. Dornič, 52. Pysarenko (Zsók, Gliga), 60. Péter – 1. Polčík (Kowalczyk, Podstavek), 2. M. (Uhnák), 11. Šiška (Čaládi, Uhnák), 27. Kowalczyk, 50. Polčík (Podstavek), 56. Polčík (Kowalczyk)


    ASC Corona Brašov Wolves: Polc (Fülöp) – Wehrs, Nagy, Molnár, Dornic, Saluga – Mastaleriu, Hietamaki, Péter (A), Gliga, Zsók (A) – János, Pysarenko (C), Antal, Imecs, Petres – Dumitru, Márton, Butochnov, Oprea, Bálint.
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajčovič) – Kowalczyk, Hrudík, Podstavek, Štefanka O., Polčík – Baron, Kameš, Hurtaj, Dubec (A), Frolík – Sucharda, Šiška, Štefanka M.(C), Uhnák, Čaládi (A) – Korýtko, Král, Ružička.

    Rozhodčí: Lascar, Halassy – Butucel, Soos.
    bahis siteleri