L. Mikuláš – Dubnica 1:0 (kon.) | Podbrezová – Michalovce 2:0 (kon.) | Prešov – Šamorín 4:0 (kon.)
konec
MFK Tatran Liptovský Mikuláš
1:0 (1:0)
FK Dubnica
sk Sobota 26.04.2014, 16:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Stretnutie 28. kola druhej futbalovej ligy proti sebe postavilo tímy MFK Tatran Liptovský Mikuláš a MFK Dubnica nad Váhom.

    Pôjde o duel aktuálne jedenásteho a ôsmeho celku tabuľky. Hráči Tatrana ťahajú sympatickú sériu. Doma zdolali 2:1 Bardejov, najtesnejším rozdielom prekvapujúco vyhrali v Michalovciach, na domácej tráve vyhrali so Šamorínom 3:1.

    V uplynulom kole sa predstavili v Šali, v tomto zápase diváci gól nevideli. „V defenzíve hrali všetci naši hráči vzorne, súper nemal jedinú čistú šancu. Smerom dopredu sme zlyhali v koncovke,“ hodnotil duel tréner MFK Tatran Vladimír Goffa.

    Dubnica v minulom kole hrala pred domácim publikom. Rimavskej Sobote podľahla 1:2. Predtým vyhrala 2:1 na pôde trnavskej rezervy a najtesnejšie zdolala Šaľu na jej štadióne.

    V Liptovskom Mikuláši by to mohol byť celkom vyrovnaný duel. Uvidíme, ktorý mančaft sa bude tešiť po záverečnom hvizde rozhodcu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík (K), Latiak, Staš, Matić, Hoferica, Pastva, Moravčík, Jánošík, Hanzeľ. Tréner: V. Goffa.
    Náhradníci: Šimun – Hubočan, Lišivka, Balluch, Asanović, Chomistek, Macík.

    MFK Dubnica nad Váhom: Urminský – Zahranychnyy, Števček, Vaško, Popović, Jastráb, Múdry, Svorada (K), Jánošík, Mejíć, Čiernik. Tréner: P. Gergely
    Náhradníci: Takáč – Janco, Švec, Slávik L., Púpala, Slávik M.

    Rozhodca: Weiss – Brendza, Budáč.
     
    21
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči otvárajú gólovo stretnutie 28. kola po rýchlej akcii v strede ihriska. Liptáci sa dostali do brejku troch hráčov. Prihrávka Hofericu z pravej strany našla voľného TOMÁŠA STAŠA, ktorý na dvakrát prekonal Urminského.
     
    35
    Domáci hráči sú častejšie pri lopte. Dá sa povedať, že na ťažko a mokrom teréne dokážu, ako tak kombinovať a vytvoriť si nejakú tú akciu. Pokus Hofericu po pravej strane nebol úspešný. Pri lopte hostia z Dubnice nad Váhom.
     
    36
    Mejić to skúšal v útoku, ale neuspel a tým pádom ani nevyrovnal skóre 28. kola zápasu medzi Liptovským Mikulášom a Dubnicou nad Váhom. Priblížme si však predošlú akciu. Spomínaný hráč hostí sa dostal do úniku po ľavej strane, avšak pri rohovej zástavke vybojoval pre svoj tím loptu Kubena.
     
    38
    V závere prvého polčasu sa hra prelieva zo strany na stranu. Do útoku sa dostali aj hráči Liptovského Mikuláša, ktorí tak ťažili zo štandardnej situácie Latiaka. Jeho center z polovice ihriska poslal hlavou do náručia brankára Kucharčík.
     
    42
    Pomaly sa blížime k polčasu. Liptovský Mikuláš postupuje do útoku po ľavej strane, takže uvidíme či sa podarí zverencom Vladimíra Goffu v závere prvého polčasu niečo vymyslieť.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Skončil sa nám prvý polčas zápasu 28. kola, v ktorom Liptovský Mikuláš privítal na domácom ihrisku Dubnicu nad Váhom.

    V úvodnej časti sme videli jeden gól a to v 21. minúte po presnom zásahu Staša.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Koniec zápasu. (17:52:30)

    Tomáš Batiz

    Branky: 21. Staš


    MFK Tatran Liptovský Mikuláš: Šavol – Kubena, Kucharčík (K), Latiak, Staš, Matić, Hoferica, Pastva, Moravčík, Jánošík, Hanzeľ. Tréner: V. Goffa.
    Náhradníci: Šimun – Hubočan, Lišivka, Balluch, Asanović, Chomistek, Macík.

    FK Dubnica: Urminský – Zahranychnyy, Števček, Vaško, Popović, Jastráb, Múdry, Svorada (K), Jánošík, Mejíć, Čiernik. Tréner: P. Gergely
    Náhradníci: Takáč – Janco, Švec, Slávik L., Púpala, Slávik M.

    Rozhodčí: Weiss – Brendza, Budáč
    bahis siteleri