Prostějov – Orlová 3:0 (kon.) | Kroměříž – Olomouc B 0:1 (kon.) | Třebíč – Žďár n/S 0:1 (kon.)
HFK Olomouc – Mikulovice 3:3 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
3:3 (0:2)
FK Mikulovice
Sobota 26.04.2014, 16:03 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    88
    HFK právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Utkání se už zdálo být téměř rozhodnuté, opak je však pravdou. Jan Hlavica poslal z levé strany skvělý centr na hlavu LIBORA ŽONDRY, který nekompromisně vyrovnal na 3:3!
     
    86
    HFK právě vstřelil branku!
    Holice bleskurychle vrací úder a dostává se zpátky do hry! ONDŘEJ BUČEK byl na hřišti sotva pár desítek vteřin a už se dokázal prosadit! Před brankářem Karabinou zůstal Buček úplně osamocen, čímž snížil na rozdíl jedné branky.
     
    84
    Mikulovice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelná branka LUKÁŠE WOITEKA! Ten si vzal míč na svou kopačku u svého vápna a fantastickou individuální akcí se prokličkoval až před Arbeita. Toho překonal naprosto chladnokrevně dloubáčkem! O vítězi je zřejmě rozhodnuto.
     
    70
    HFK právě vstřelil branku!
    LIBOR ŽONDRA dostal výborný míč z levé strany, v pokutovém území zůstal úplně sám a neměl problém zakončit!
     
    39
    Mikulovice právě vstřelily branku!
    Lukáš Krčmařík odvedl na pravé straně u rohového praporku skvělou práci, když obešel dva hráče domácích a posléze skvěle našel ROMANA ŠVRČKA, jenž neměl problém poslal míč za Arbeita.
     
    30
    Mikulovice právě vstřelily branku!
    Krásná branka TOMÁŠE KAZÁRA, která posílá hostující tým do vedení 1:0! Rána zkušeného fotbalisty se snesla k levé tyčce, Arbeit se po míči natahoval marně. Poměrně překvapivý gól vzhledem k dosavadnímu průběhu zápasu.

    David Jahoda

    Branky: 70. Žondra, 86. Buček, 88. Žondra – 30. Kazár, 39. Švrček, 84. Woitek

    Karty:   38. Heinz (HFK), 58. Matyska (HFK) – 28. Besta (MIK)


    1. HFK Olomouc: Arbeit – Lukášek (K), Dadák (46. Hlavica), Kršák (78. Šuba), Matyska, Bernard (85. Buček), Tögel (67. Štěpánek), Hromek, Stehlík, Žondra, Heinz (46. Dupkala).
    Náhradníci: Buček, Šuba, Dupkala, Hlavica, Štěpánek, Lešňovský.

    FK Mikulovice: Karabina – Dohnálek, Pomp, Švancer (K), Eršil, Švrček, Kazár (70. Woitek), Krčmařík, Besta (90. Silveira), Kuděla, Ficek (81. Šustr).
    Náhradníci: Šustr, Woitek, Silveira, Lajili, Urbášek

    Rozhodčí: Priesol – Trávníček, Horák

    Diváci: 251
    bahis siteleri