Česko – Estonsko 6:0 (kon.)
konec
Česko
6:0 (5:0)
Estonsko
Sobota 26.04.2014, 16:00 • Městský stadion (kapacita 7 758 míst) • Kvalifikace mistrovství světa - ženy
Předzápasové kurzy
     
    72
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla paráda! KATEŘINA SVITKOVÁ se opřela do míče a z více než pětatřiceti metrů parádní ranou do šibenice zvýšila na 6:0. Laarová plachtila vzduchem marně.
     
    42
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme tady búra! Výborně napadající TEREZA KREJČIŘÍKOVÁ skluzem vystihla rozehrávku estonské brankářky a míč se pomaloučku došoural až do sítě!
     
    26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky přidávají čtvrtý zásah! Po výborně zahraném rohu Kateřiny Svitkové míč na brankové čáře doklepla do sítě IRENA MARTÍNKOVÁ – 4:0!
     
    24
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po dalším rohovém kopu míč propadl až k TEREZE KREJČIŘÍKOVÉ, která i přes tři bránící Estonky na brankové čáře propálila tuto hradbu a zvyšuje na 3:0. Estonská gólmanka byla po předchozím souboji na penaltovém prostoru ze hry venku.
     
    12
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky zaslouženě přidávají druhou branku. Michaela Čulová prošla krajem šestnáctky, naservírovala míč zhruba na penaltu Tereze Krejčiříkové, ta sice ani nadvakrát nedokázala dostat míč do sítě, ale pak se balon odrazil ke KLÁRE CAHYNOVÉ, která nekompromisní ranou přidává druhý zásah českého týmu – 2:0!
     
    3
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky brzy otevírají skóre dnešního utkání. TEREZA KOŽÁROVÁ dostala do vápna ideální míč, důrazně se zbavila své strážkyně a nechytatelnou ranou pod břevno poslala český výběr do vedení!

    Jan Šimek

    Branky: 3. Kožárová, 12. Cahynová, 24. Krejčiříková, 26. I. Martínková, 42. Krejčiříková, 72. Svitková

    Karty:   74. Cahynová (CZE)


    Česko: Bednaříková – Odehnalová, Pincová, Čulová, Vyštejnová – L. Martínková (61. Bartoňová), I. Martínková (78. Chlastáková), Cahynová, Svitková – Krejčíříková, Kožárová (71. Necidová).
    Estonsko: Laarová – Jaadlaová, Emajõevá, Raadiková, Zlidnisová – Õunpuuová – Palmaruová (55. Kallasová), Trutsiová (68. Roopsová) – Kubassovová (75. Bannikovová), Aarnaová, Loová.

    Rozhodčí: Lampadariou – Koutsoumpou, Foskolou

    Diváci: 641
    bahis siteleri