Ural – Tomsk 0:0 (kon.) | Zenit – Volga Novgorod 2:0 (kon.) | FK Krasnodar – Lok. Moskva 1:3 (kon.)
konec
FK Krasnodar
1:3 (1:1)
FK Lokomotiv Moskva
Sobota 26.04.2014, 17:00 • Stadion Kuban', Krasnodar • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    ALEXANDER SAMEDOV střílí svůj druhý gól a v nastaveném čase uštědřuje Krasnodaru kruté K.O.!! Samedov dostal v šestnáctce dobrou přihrávku, poté udělal Filtsovovy kličku a dorazil míč do prázdné brány.
     
    90+2
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    ALEXANDER SAMEDOV střílí zřejmě rozhodující gól dnešního zápasu a fanoušci Lokomotivu jsou v euforii. Samedov zahodil v prvním poločase penaltu, nyní ale napřáhl zpoza šestnáctky k technické přízemní střele, kterou Filtsov nedokázal udržet a míč zapadl k pravé tyči.
     
    45
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    JOAOZINHO vyrovnává na 1:1 a domácí se v závěru prvního poločasu přece jen dočkali!! Denisov si počínal v obraně až příliš ledabyle a jeho následnou chybu potrestal po Pereyrově přiťuknutí míče hlavou přesnou přízemní střelou Joãozinho, který dokázal z úhlu Abajeva propálit.
     
    6
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    ALEKSEJ MIRANČUK posílá Lokomotiv z ničeho nic do brzkého vedení!! Roman Pavlyučenko našel parádní patičkou nabíhajícího Alekseje Mirančuka, který mezi dvojici obránců pronikl do šestnáctky Krasnodaru a z úhlu krásným lobem překonal bezmocného Filtsova.

    Tomáš Reiner

    Branky: 45. Joãozinho – 6. Al. Mirančuk, 90+2. Samedov, 90+5. Samedov

    Karty:   31. Wanderson (KRS), 45+2. Kalešin (KRS), 70. Joãozinho (KRS), 88. Markov (KRS) – 42. Pavlyučenko (LMO), 75. Corluka (LMO), 90+3. Samedov (LMO)

    Neproměněná penalta: 45+3. Samedov (KRS), mimo


    FK Krasnodar: Filtsov – Markov, Sigurdsson, Martynovič, Kalešin – Pereyra (81. Petrov), Gazinskij – Wanderson, Širokov (56. Šipitsin), Joãozinho – Ari (83. Komličenko).
    Náhradníci: Andelkovič, Pomerko, Isael, Šipitsin, Marcio Abreu, Gohou, Tubič, Komličenko, Petrov, Kavlinov.

    FK Lokomotiv Moskva: Abajev – Šiškin, Corluka, Durica, Denisov – Samedov, Mykhalyk, Šešukov, Tkačev (72. Janbajev) – Al. Mirančuk (69. Ozdojev) – Pavlyučenko (63. N'Doye).
    Náhradníci: Guilherme, Širokov, Ozdojev, N'Doye, Beljaev, Makarov, Janbajev, An. Mirančuk.

    Rozhodčí: Sergej Ivanov. Asistenti: A. Vorontsov, N. Bogach. Čtvrtý rozhodčí: Mirošničenko

    Diváci: 13600
    bahis siteleri