Granada – Rayo Vallecano 0:3 (kon.) | Getafe – Malaga 1:0 (kon.) | Real Madrid – Osasuna 4:0 (kon.)
Real Betis – Real Sociedad 0:1 (kon.)
konec
Real Madrid
4:0 (1:0)
CA Osasuna
Sobota 26.04.2014, 20:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    84
    Real právě vstřelil branku!
    Hřebíček do rakve hostující branky přidává DANIEL CARVAJAL. Ten si sběhl za obranu Osasuny na krásný centr Isca a ačkoliv stál zády k brance, tak i přes to dokázal hlavičkou přelobovat marně stojícího Fernandéze.
     
    60
    Real právě vstřelil branku!
    Další gól do sítě hostů přidává SERGIO RÁMOS. ten si naběhl ke středu pokutového území na centr a pohotovou hlavičkou usměrnil míč k bližší tyči.
     
    53
    Real právě vstřelil branku!
    Dámy a pánové. Tady musí smeknout každý fotbalový fanoušek. To co znovu předvedl CRISTIAN RONALDO patří mezi skvostné fotbalové momenty, které se určitě zařadí do historie. Zmiňovaný hráč se na hranici vápna opřel do balónu a opět ho usměrnil ke vzdálenější tyči pod horní konstrukci. Fernandéz byl naprosto bez šance.
     
    7
    Real právě vstřelil branku!
    Domácí jdou brzy do vedení. CRISTIAN RONALDO si sběhl k velkému vápnu, kde poté ze strany vyprodukoval nádhernou stočenou ránu díky které balón zaplul nechytatelně pod pravý horní roh hostující svatyně.

    Martin Doležal

    Branky: 7. Ronaldo (di María), 53. Ronaldo (Isco), 60. Ramos (di María), 84. Carvajal (Isco)


    Real Madrid: Diego López – Varane, Ramos (C), Marcelo, Nacho – Modrić (68. Alonso), di María (75. Carvajal), Isco – Illarramendi, Ronaldo (63. Casemiro), Morata.
    Náhradníci: Casillas – Pepe, Coentrão, Carvajal, Alonso, Casemiro, Benzema.

    CA Osasuna: Andrés Fernández – Oriol, Flaño, Arribas, Damià – de las Cuevas, Puñal (C), Loé (57. Oier), Armenteros (79. C. Lobato), Cejudo – Riera (65. Acuña).
    Náhradníci: Riesgo – Bertrán, Oier, Lotiès, C. Lobato, Acuña, Onwu.

    Rozhodčí: Teixera Vitienes – Ferando,
    bahis siteleri