Bologna – Fiorentina 0:3 (kon.) | Inter – Neapol 0:0 (kon.)
konec
Inter Milán
0:0 (0:0)
SSC Neapol
Sobota 26.04.2014, 20:45 • Giuseppe Meazza • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    87
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Goran Panděv.
     
    83
    Faouzi Ghoulam krátce poté obdržel žlutou kartu.
     
    82
    Štěstí se ale potom od Neapole odvrátilo na druhé straně! Inler se dostal sám před Handanoviče, přízemní střelou jej překonal, avšak místo sítě trefil levou tyč domácích.
     
    82
    Palacio předvedl skvělé vedení míče, prošel kolem dvou protihráčů a v pravý čas uvolnil Nagatoma, jenž z dobré pozice nechal vyniknout Reinu!
     
    81
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Zdravko Kuzmanović.
     
    74
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Hernanes, přichází Fredy Guarín.
     
    74
    Higuaín udělal všechno dobře až na zakončení! Krásnou kličkou zády k brance se zbavil Campagnara a potom vysoko přestřelil branku. Až do střely tomu nebylo co vyčíst.
     
    70
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Dries Mertens, přichází Marek Hamšík.
     
    68
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Danilo D'Ambrosio, přichází Javier Zanetti.
     
    61
    První žlutá na straně Interu patří Hernanesovi za zajetí do Inlera.
     
    52
    Zahřmělo i na druhé straně! Palacio šel dopředu sám s Icardim a tak zkušeně podržel míč do doby, než uviděl na levé straně Nagatoma. Ten nakonec odcentroval na malé vápno, kde Reinu předskočil Icardi a přizvedl míč, který naneštěstí pro domácí nabral směr mimo branku.
     
    50
    Dvě obrovské šance Neapole! V první pálil z voleje jen do Ranocchii Higuaín a v té druhé z velmi dobré pozice napálil Mertens D'Ambrosia, jenž míč vytěsnil na rohový kop.
     
    37
    Neapol se dožadovala velmi přísného odpískání ruky a zapomněla na bránění. Henrique nakonec zezadu stáhl unikajícího Palacia a je jako druhý v dnešním utkání oceněn žlutou kartou.
     
    30
    Teď se ale Icardi dočkal skvělé přihrávky a to měl být gól! Icardi byl již zcela sám za neapolskou obranou, jenomže zvolil zcela nepochopitelně ještě jednu zpětnou kličku, po které mu Britos ustřelil míč od nohou.
     
    26
    Je to sice jen žlutá karta, pro Neapol ale má cenu zlata. Palacio už se dostával za posledního bránícího Miguela Britose a šel by sám na branku, v tom však bek hostí zatáhl za záchrannou brzdu a zcela jasně domácího útočníka stáhl za dres.
     
    22
    Callejón zadupal obrovskou šanci! Tříčlenná obrana Interu na něj naprosto zapomněla na pravé straně, Callejón ale místo cesty přímo na branku zvolil směr rovno a pak musel přihrávat. Nikdo z jeho kamarádů ale zakončit nedokázal.
     
    18
    Palacio to mohl napravit hned z další akce! Tentokrát naprosto katastrofální rozehrávkou u půlící čáry ztratil míč Jorgingho, Palacio převzal míč a místo přihrávky Icardimu zvolil individuální postup, který zakončil střelou těsně vedle pravé Reinovy tyče.
     
    13
    Callejón si skvěle naběhl za obranu Interu, po Mertensově obloučku už stačilo jen trknout do míče, avšak hostující záložník zvolil umístěnou ránu z voleje, kterou těsně minul pravou tyč prakticky bezmocného Handanoviče!
     
    11
    Zatím sledujeme skvělý výkon Interu, který je navíc podpořen další záludnou střelou! Tentokrát z dvaceti metrů pálil Kovačić a Reina tentokrát zasáhl na rohový kop.
     
    10
    Zřejmě nejzářivější okamžik utkání jde na účet Hernanesovi! Ten se rozhodl nějakých třicet metrů od branky vystřelit a Reina se musel pořádně natáhnout ke své pravé tyči. Skvělá střela a také skvělý zákrok.

    Daniel Polách

    Branky:

    Karty:   61. Hernanes (INM) – 26. Britos (NEA), 37. Henrique (NEA), 83. Ghoulam (NEA)


    Inter Milán: Handanovič – Campagnaro, Ranocchia, Andreolli – D'Ambrosio (68. Zanetti), Hernanes (74. Guarín), Cambiasso, Kovačić, Nagatomo – Palacio, Icardi (81. Kuzmanović).
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – Zanetti, Guarín, Kuzmanović, Botta, Taïder, Milito.

    SSC Neapol: Reina – Ghoulam, Henrique, Albiol, Britos – Callejón, Inler, Insigne, Jorginho, Mertens (70. Hamšík) – Higuaín (87. Panděv).
    Náhradníci: Colombo, Doblas Santana – Réveillére, Mesto, Zúñiga, Džemaili, Radošević, Behrami, Panděv, Hamšík, Zapata.

    Rozhodčí: Rizzoli
    bahis siteleri