Illertissen – W. Brémy 2:3 (po pr.) | Paloma – Hoffenheim 0:9 (kon.) | Münster – Bayern 1:4 (kon.)
Trier – Freiburg 0:2 (kon.) | Magdeburg – Augsburg 1:0 (kon.) | RB Lipsko – Paderborn 2:1 (po pr.)
Darmstadt – Wolfsburg 0:0 (4:5 po pen.)
konec
USC Paloma
0:9 (0:7)
TSG 1899 Hoffenheim
Neděle 17.08.2014, 14:30 • Stadion Hoheluft, Hamburg • Německý pohár
Předzápasové kurzy
     
    90
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Na levé straně se skvěle uvolnil ANTHONY MODESTE, jenž si připravil míč na pravačku a poté technickou střelou nedal Jonasovi šanci.
     
    88
    Smith se dostal do dobré pozice, navedl si míč na střelu a vystřelil asi z 30 metrů, avšak brankář Baumann byl připraven a prudkou střelu nadvakrát zneškodnil.
     
    78
    Deepers vybojoval míč a podnikl sólo akci, avšak prezentoval se pouze nepřesnou střelou, která branku o metr minula.
     
    77
    Sven Drews poslal svého protihráče k zemi a od rozhodčího vyfasoval žlutý kartónek.
     
    71
    Jan Frithjof Kramer se provinil faulem a za svůj prohřešek vyfasoval žlutou kartu.
     
    70
    Hrací plochu opustil Kevin Volland, místo něj přišel Steven Zuber.
     
    63
    Ze hřiště odchází střelec pěti branek Sven Schipplock, na trávníku ho nahrazuje Anthony Modeste.
     
    60
    Máme tu avizované střídání: hrací plochu opustili Schiemann a Gersch, na trávníku je nahradili Smith a Deepers.
     
    54
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Ve vápně vyskočil ze všech hráčů nejvýše SVEN SCHIPPLOCK a prezentoval se parádní hlavičkou, proti které Jonas nestihl zareagovat. SCHIPPLOCK se tak raduje už z pátého gólu.
     
    47
    Brankář Jonas si hned v úvodu druhého poločasu připsal zákrok a zabránil osmému gólu. Jonas proti střele vystoupil a zblokoval ji na rohový kop.
     
    46
    Ve druhém poločase se už neobjeví Visar Galica, kterého vystřídal Alexander Graf.
     
    45
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Volný přímý kop si vzal na starost Kim, který se prezentoval parádní střelou k pravé tyči, ale brankář Jonas se blýskl skvělým zákrokem a nebezpečný pokus zneškodnil. Fotbalisté Hoffenheimu u míče vydrželi, a tak byli domácí pod tlakem, který opět neustáli a inkasovali další gól. SVEN SCHIPPLOCK se prezentoval prudkou střelou a tentokrát už Jonas zasáhnout nestačil.
     
    40
    Máme tu první střídání: hrací plochu opouští Pirmin Schwegler, kterého nahrazuje Sebastian Rudy.
     
    34
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Do velkého vápna přilétl zajímavý centr, ke kterému se dostal ADAM SZALAI, jenž si ukázkově zpracoval balon a poté překonal bezmocného Jonase.
     
    33
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Brankář Jonas si nejprve připsal skvělý zákrok, když vychytal jedovatou střelu, kterou se prezentoval Szalai. Nicméně Jonas míč pouze vyrazil, a to přesně do těch míst, kde se nacházel SVEN SCHIPPLOCK, jenž přesnou trefou zkompletoval hattrick.
     
    31
    Tarik Elyounoussi poslal svého protihráče k zemi a rozhodčí mu udělil žlutou kartu. Elyounoussi se omluvil a neprotestuje. Rozehrávat bude domácí Paloma.
     
    28
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hosté rozjeli parádní akci a opět se radují z gólu. Elyounoussi se dostal za obranu, obdržel přihrávku a postupoval sám na Jonase. Do pokutového území se rozběhl ještě SVEN SCHIPPLOCK, kterého si Elyounoussi všiml, nebyl sobecký a přihrál mu. SVEN SCHIPPLOCK to měl jednoduché, protože pálil do odkryté branky a připsal si svůj druhý gól.
     
    22
    Kim nastartoval své rychlé nohy, předběhl bránícího protihráče a dostal se do velkého vápna, kam mu spoluhráč adresoval přihrávku. Kim zkusil vystřelit ke vzdálenější tyči, ale jeho pokusu scházela přesnost. Před brankou byl ještě Elyounoussi, který mohl tečovat míč do odkryté brány, ale nevyšel mu krok.
     
    18
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hosté založili útočnou akci podél pravé postranní čáry a ze své aktivity vytěžili už 3. gól. Do vápna přilétl zajímavý balon, ke kterému se dostal SVEN SCHIPPLOCK, jenž ze své kopačky vyslal elegantní střelu, proti které byl Jonas bez šance.
     
    17
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Kim poslal dobrou přihrávku do pokutového území, kde se ke střele dostal Schwegler, ale protihráč mu jeho pokus zblokoval na rohový kop. Hoffenheimu se standardní situace podařila a vytěžil z ní druhý gól, o který se postaral hlavičkující ERMIN BIČAKČIĆ.
     
    11
    Elyounoussi se ocitl znovu ve velké šanci, ale tentokrát ji proměnit nedokázal, a i kdyby se mu to náhodou podařilo tak by branka neplatila, protože si nedokázal pohlídat ofsajd. Nicméně musím pochválit brankáře Jonase, který stihl rychle zareagovat a nepříjemnou střelu vyrazil nohou do bezpečí.
     
    9
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Fotbalisté ve žlutých dresech dostali výhodu standardní situace a okamžitě rozehráli. Paloma nestihla rychle zareagovat a za svoji nepozornost byla potrestána inkasovaným gólem. Své rychlé nohy nastartoval TARIK ELYOUNOUSSI, jenž obdržel přihrávku, obehrál jednoho bránícího protihráče a poté překonal i brankáře Jonase.

    Lucie Rapantová

    Branky: 9. Elyounoussi, 17. Bičakčić, 18. Schipplock, 28. Schipplock, 33. Schipplock, 34. Szalai, 45. Schipplock, 54. Schipplock, 90. Modeste

    Karty:   71. Kramer (PAM), 77. Drews (PAM) – 31. Elyounoussi (HOF)


    USC Paloma: Jonas – Kramer, Gersch (60. Deepers), Drews, Lohfeldt (C) – Brückner, Wegner – Hindersmann, Schiemann (60. Smith), Krause – Galica (46. Graf).
    Náhradníci: Graf, Grönsel, Depers, Voss, Kummerfeldt, Trapp, Smith.

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Strobl, Bičakčić, Süle, Kim – Volland (70. Zuber), Schwegler (40. Rudy), Polanski (C), Elyounoussi – Szalai, Schipplock (63. Modeste).
    Náhradníci: Abraham, Grahl, Hamad, Rudy, Zuber, Modeste, Vestergaard.

    Rozhodčí: Storks – Sevinc, Börner
    bahis siteleri