Bordeaux – Bastia 1:1 (kon.) | Méty – Lyon 2:1 (kon.) | PSG – Saint-Étienne 5:0 (kon.)
konec
FC Méty
2:1 (0:0)
Olympique Lyon
Neděle 31.08.2014, 17:00Francouzská Ligue 1 Uber Eats
Předzápasové kurzy
     
    86
    Metz právě vstřelilo branku!
    Skvělý obrat domácích je tu! Sarr vypálil z hranice velkého vápna na což dokázal Lopes zareagovat. Jenže míč vytěsnil tak nešťastně, že se odrazil přímo k JUANU MANUELI FALCONOVI, který elegantní rybičkou poslal míč s přehledem za záda bezmocného brankaře.
     
    82
    Metz právě vstřelilo branku!
    Míč si na kopačku postavil YENI NGBAKOTO, který bez problému penaltu proměnil nechytatelnou střelou do horní části k levé straně.
    Alexandre LACAZETTE - 0:1
     
    69
    Lyon právě vstřelil branku!
    Jenže za aktivitu jsou domácí potrestáni tím nejhorším možným způsobem. Po nepovedeném rohu se Olympiuque dostal do protiútoku. Ghezzal napálil ostrou ranou domácího brankaře od kterého se poté míč odrazil zpět k hostujícímu útočníkovi. Ten nezpanikařil a předložil balón do míst, kde zůstal úplně sám ALEXANDRE LACAZZETE, který míč usměrnil do prázdné branky.

    Martin Doležal

    Branky: 82. Ngbakoto (pen.), 86. Falcon – 69. Lacazette

    Karty:   47. N'Daw (MTZ)


    FC Méty: J. Carrasso – Milan, Métanire, Choplin, Bussmann – Rocchi (74. B. Sarr), Lejeune, Ngbakoto, N´Daw – Kryvec (68. Andrada), Maïga (64. Falcon).
    Náhradníci: Mfa – Marchal, Philipps, Palomino, Andrada, Falcon, B. Sarr.

    Olympique Lyon: Lopes – Zeffane, Koné, Jallet, Ghezzal – Ferri (89. Bahlouli), Gonalons, Tolisso, Mvuemba – Lacazette, Njie.
    Náhradníci: Gorgelin – Dabo, Rose, Malbranque, Danic, Bahlouli, Labidi.
    bahis siteleri