Sereď – Nové Mesto n/V 2:0 (kon.) | MFK Košice B – R. Sobota 2:0 (kon.)
konec
MFK Košice B
2:0 (1:0)
MŠK Rimavská Sobota
sk Neděle 31.08.2014, 16:00MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil triumfom domáceho tímu 2:0, a tak všetky tri body ostávajú v metropole východu. S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok víkendu. (17:45:04)
     
    90+1
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Rozhodca síce nadstavovať nechce, ale na zemi je aj jeden z hostí. V tomto prípade ale skutočne nejde o nič vážne a Petrán môže pokračovať.
     
    90
    Hosťom sa podarilo konečne rozvlniť sieť, no to iba po ofsajde. Bránka Košíc je pre nich dnes úplne zakliata.
     
    90
    Zraneným hráčom je domáci Trebuňák, čiže hráč, ktorý mal veľké problémy aj pred chvíľou. Z trávnika ho odniesli na nosidlách a okamžite sa mu venujú aj prítomní záchranári. S určitosťou ide o nejaké zranenie nohy. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    89
    Na klzkom trávniku je to dnes poriadne nebezpečné. na trávniku ostal ležať ďalší hráč, a to je opäť nepríjemná práca pre lekárov.
     
    88
    Trebuňák síce s problémami, ale predsa len pokračuje v hre. Skvelá správa, pretože výraz v jeho tvári bol poriadne bolestivý. Napokon ale tvrdý chlapík situáciu rozchodil.
     
    87
    Na trávnik museli prísť aj lekári, ktorí pomáhajú zranenému Trebuňákovi po zrážke s gólmanom. Po vlastných už odkráčal mimo hracej plochy a my veríme, že bude v poriadku.
     
    86
    Medzičasom sa síce pokračuje v hre, ale Trebuňák stále leží pred bránkou súpera. Hra sa presunula na opačnú polovicu, kde sa MŠK snaží o kontaktný gól a Prošovský sa medzičasom venuje zranenému hráčovi.
     
    85
    Košičania mohli svoj náskok ešte zvýšiť! Trebuňák sa v samostatnom nájazde pokúšal prekonať brankára, s ktorým sa ale zrazil a zakončiť nedokázal.
     
    84
    MFK Košice B dáva gól!
    Po rýchlom protiútoku je rozhodnuté. ĽUBOMÍR SLINČÁK s veľkým prehľadom využil zaváhanie obrany i gólmana a strelou z veľkej vzdialenosti poslal loptu do odkrytej siete.
     
    83
    Toto vôbec nevyzeralo zle! Center letel z ľavej strany priamo pred bránku, kde bol Lupták, no hlavičkový súboj s obrancom nevyhral.
     
    82
    Do konca riadnej hracej doby už ostáva iba necelých desať minút a pre hostí je práve teraz najvyšší čas, aby ešte zabojovali o vyrovnanie. Snaha sa im zatiaľ uprieť nedá.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Boris Gáll, prichádza Ľubomír Slinčák.
     
    80
    Naopak, po rýchlom brejku mohli Košičania svoj náskok ešte zvýšiť. Rozhodca v tejto chvíli neodmával úplne jasný ofsajd, no napokon to Košice nevyužili ani na strelu.
     
    79
    Hostia sa stále pokúšajú niečo vymyslieť. Dobre to myslel Gálik, ktorý z vlastnej obrannej polovice pekným centrom našiel spoluhráča, ktorý ale loptu neudržal. Takto MŠK určite nevyrovná.
     
    78
    Po vzdušnom súboji v strede trávnika ostal na hracej ploche ležať domáci Gáll a výraz v jeho tvári naznačoval veľkú bolesť, Napokon ale všetko predýchal a našťastie to nebude nič vážne.
     
    77
    Hosťujúci Köböl urobil na útočnej polovici veľa práce. Loptu vybojoval, udržal i prihral, no jeho spoluhráči ju už zachytiť nedokázali a útok nepokračoval.
     
    76
    V týchto chvíľach sledujeme skôr viacero nepresností na oboch stranách. Ani jednému z celkov sa nedarí presne vystreliť a ohroziť bránku súpera.
     
    75
    Hosťom sa aktivita rozhodne uprieť nedá. Futbalisti Rimavskej Soboty sa aj teraz pustili do protiútoku, ktorý ťahal Popovič, no na jeho konci o loptu prišiel a prihrávať nemohol.
     
    74
    Rozhodca za dva predchádzajúce fauly kartu udelil, ale za pomerne tvrdý zákrok hostí v strede poľa teraz už nie. Domáci hráči si to s hlavným rozhodcom ešte musia odkonzultovať, no na jeho verdikte sa nič meniť nebude.
     
    73
    Žltú kartu dostáva aj hosťujúci Čertík, ktorý stiahol súpera k zemi.
     
    72
    Žltú kartu dostává Benetka (MFK Košice B).
     
    71
    Hosťujúci gólman loptu rozohral na opačnú polovicu a Rimavská Sobota sa pokúsi vyrovnať. Hosťom už skutočne neostáva veľa času.
     
    70
    Na opačnej polovici sme videli samostatný nájazd na Prošovského, ktorý ale Trebuňák strelou zakončiť nedokázal. Hosťujúci gólman kuážkovo vybehol a hráči sa zrazili. Trebuňák ako i Prošovský ostali ešte ležať na zemi, no rozhodca nereaguje.
     
    69
    Táto situácie už ale vyzerala sľubnejšie! Striedajúci Lupták to skúsil strelou spoza šestnástky, ktorá bola poriadne prudká a mala gólové parametre. Brankár Ružinský ale pozorne prečítal jej dráhu a situáciu v páde vyriešil.
     
    68
    Po dlhom čase sa lopta dostala k brankárovi Ružinskému. Ten však vôbec nebol v náročnej pozícii, pretože pokus o strelu hostí skončil iba mimo bránky.
     
    67
    Dnešné stretnutie sleduje 310 divákov.
     
    66
    Rimavská Sobota za pomoci svojho brankára ihneď rozohrala a pokúsila sa dostať do rýchleho brejku. Na jeho konci bol ale iba jediný hráč, ktorý proti dvojici obrancov nemal šancu na strelu.
     
    65
    Po rohovom kope letel center priamo pred bránku, kde na neho ale nik z domáceho tímu nedosiahol. Všetko totiž vyriešil razantný Prošovský, ktorý si vo výskoku s loptou poradil.
     
    64
    Striedajúci Vansa z domáceho tímu sa pokúsil zakončiť hlavou a jeho pokus narobil Prošovskému menšie problémy. Nasledovať bude rohový kop Košíc.
     
    63
    Košičania preniesli loptu na útočnú polovicu a pokúšajú sa tam niečo vymyslieť. Pozorná defenzíva hostí si už ale zaváhanie pripustiť nechce a Prošovskému prácu nevyrába.
     
    62
    Striedanie v tíme MŠK Rimavská Sobota: z ihriska odchádza Andriy Zahranychnyy, prichádza Lukáš Lupták.
     
    61
    Rimavská Sobota si po čase strávenom pred vlastnou bránkou prevzala loptu na svoje kopačky a pustila sa do útoku. Snaha sa uprieť nedá najmä Chovancovi, ktorý ale vystreliť cez pozornú defenzívu súpera nedokázal.
     
    60
    Hodina hry je za nami a v Barci sa rozhodne nenudíme. Aj keď dobré situácie strieda slabší herný prejav oboch tímov, celkový dojem nedeľňajšieho futbalového popoludnia je pre prítomných divákov zatiaľ pozitívny.
     
    59
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Lazar Dordevič, prichádza Patrik Vansa.
     
    58
    Košičania z vlasntej obrannej polovice podnikli rýchly protiútok, na ktorého konci sa striedajúci Trebuňák pokúsil napraviť svoje zaváhanie, no bombou z väčšej vzdialenosti minul priestor troch žrdí.
     
    57
    Košickí futbalisti dokonca vybojovali rohový kop. Po ňom síce snahu vidieť bolo, ale presnosť opäť chýbala.
     
    56
    Naopak, Košičania si loptu opäť predkopli do útoku, ale napokon ju už nedostihli. Prošovský predviedol skvelé vybehnutie, ktorým zabránil ďalšiemu inkasovaniu.
     
    55
    Rimavská Sobota odvrátila loptu na opačnú polovicu trávnika a pokúsila sa zaváhanie súpera potrestať. To sa jej ale vôbec nedarí a strelu nevidíme.
     
    54
    Košice v útoku naďalej ostali a teraz poriadne rozosmiali svojich fanúšikov! Výbuch smiechu na tribúne spôsobil striedajúci Trebuňák, ktorý stojac niekoľko desiatok centimetrov pred bránkou hlavičkou poslal loptu úplne mimo. Rozhodca navyše signalizuje aj ofsajd, no komentáre prítomných divákov sú na nezaplatenie.
     
    53
    Košickí futbalisti presunuli loptu na opačnú polovicu trávnika a vybojovali rohový kop. Po ňom letela lopta priamo pred bránku na kopačku Dimuna, ktorý ale pri bližšej žrdi nepochopiteľne minul svätyňu Rimavskej Soboty.
     
    52
    Pred Ružinským bolo poriadne horúco! Hostia sa z ničoho nič nasťahovali do šestnástky domáceho tímu, no na odraz guľatého predmetu neboli pripravení a zakončiť nedokázali. Bezpochyby rozmočený trávnik im situáciu pri útočení vôbec neuľahčil.
     
    51
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Erik Pačinda, prichádza Mojmír Trebuňák.
     
    50
    Košičania v ďalšej stopercentnej pozícii, no ani v tomto prípade si neporadili. Dordevič centroval z ľava, ale opäť sme videli iba ofsajd.
     
    49
    Druhý polčas sa nám teda začal výraznou aktivitou domáceho tímu. Aj keď to v úvodných sekundách vyzeralo, že sa hostia prebojujú do útoku, nepodarilo sa im to a teraz sa loptu iba márne pokúšajú získať.
     
    48
    Domáci mohli vzápätí opäť skórovať, teraz by už ale ich presný zásah platil. Bol to zrejme Pačinda, kto sa vo vápne hodil po lopte, no jeho prudká rana bola zblokovaná.
     
    47
    Košičania sa už radovali z gólu! No ten napokon pre ofsajd platiť nemôže. Loptu do siete dostal Gáll, no iba z nedovolenej pozície. Pokračujeme za stavu 1:0.
     
    46
    Druhý polčas sa začal výkopom domáceho tímu. Ani jeden z trénerov počas prestávky nestriedal, a tak pokračujeme v zložení z prvého polčasu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas sa skončil. Videli sme v ňom zaujímavý futbal,ktorý ale priniesol iba jediný presný zásah hneď z úvodnej minúty. Ostatné šance oboch tímov ostali nepotrestané, a tak budeme čakať, čo prinesie druhá štyridsaťpäťminútovka.

    Druhý polčas sa začne približne o 16:57.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Domáci hráči sa stále nevedia presadiť a diváci majú na Pačindu poriadne ťažké srdce. Ten nepochodil ani v tomto prípade, Prošovský teda stále drží svoj tím v hre o body.
     
    44
    Košičania aj v závere prvého polčasu ostávajú na útočnej polovici, kde sa pokúšajú niečo vymyslieť. Medzičasom sa dostali k ďalšiemu zakončeniu z diaľky, no s tým si Prošovský bez zaváhania poradil.
     
    43
    Košickí futbalisti ale po štandardke od zástavky vôbec nepochodili. Niektorí diváci sa preto začínajú sťahovať do bufetu.
     
    42
    Skvelá šanca Košičanov na druhý gól v zápase! Domáci tím sa pomerne nenápadne dostal na útočnú polovicu, loptu mal na kopačke Pačinda, no Prošovský sa skutočne vyznamenal. Proti útočiacemu hráčovi vzorne vybehol a jeho tvrdú strelu telom zrazil na rohový kop.
     
    41
    Rimavská Sobota to skúšala prihrávkou do útoku, kde si na ňu nabiehal Morháč. Tomu síce nechýbalo veľa, ale napokon na loptu nedosiahol.
     
    40
    Medzičasom sa nám opäť rozpršalo a hráčom situáciu vôbec nezávidíme. Hostia sú aj napriek tomu veľmi aktívni a pokúšajú sa vyrovnať.
     
    39
    Hosťujúci Popovič veľmi aktívne napádal rozohrávku súpera, ktorého napokon donútil až k prihrávke vlastnému brankárovi. Ružinský musí byť neustále v strehu.
     
    38
    Ani Košiciam sa ale v útoku nedarilo. V ostatných minútach sme presné zakončenie nevideli a Prošovský sa musí poriadne nudiť. Košičania ho neohrozili už dosť dlho.
     
    37
    Ťažko povedať, čo teraz Zachranychnyy svojou prihrávkou do priestoru, kde nebol vôbec nik myslel. Hostia teda poľahky a vlastnou chybou stratili loptu na útočnej polovici.
     
    36
    Košičania ale v útoku opäť nič nevymysleli. Zdá sa, že hostia výrazne zlepšili svoj výkon a domácich k ničomu nepúšťajú.
     
    35
    Ani tretí rohový kop v krátkom čase hosťujúcemu tímu nevyšiel. Domáci futbalisti sa proti tejto štandardke aj v tomto prípade ubránili a vyrážajú do útoku.
     
    34
    Bezprostredne po rohu ešte nebezpečenstvo neprišlo, no o pár sekúnd neskôr už áno! Hosťujúci Hladík zakončoval spoza šestnástky hlavou, no jeho lopta smerovala zrejme iba tesne vedľa bránky. Ružinského ale prekvapila, mal s ňou veľké problémy a napokon ju vyrazil iba na ďalší roh.
     
    33
    Center hostí letel až pred Ružinského, kde ale najlepšie zakročil Benetka a loptu súperovi nedovolil získať. MŠK ale aj napriek tomu na útočnej polovici ostal a získal ďalší roh.
     
    32
    Hostia sa v záverečnej pätnásťminútovke zjavne odhodlávajú k veľkému tlaku. Loptu už preniesli na vlastnú útočnú polovicu, kde sa aj usadili a dokonca vybojovali rohový kop.
     
    30
    Polhodina hry je už za nami a o zaujímavosti na trávniku núdza nie je. Objektívne musíme uznať, že Košice sú lepším tímom a darí sa im ohrozovať Prošovského, no hostia vďaka svojej bojovnosti ešte môžu niečo vymyslieť.
     
    29
    Košičania mohli zvýšiť svoj náskok! S loptu na kopačke sa do útoku rútil zrejme Gáll, no v rýchlosti z uhla priestor troch žrdí tesne minul.
     
    28
    Hosťujúci hráči chceli ísť do útoku. Loptu sa tam pokúšali dostať popri pravej postrannej čiare, ale ich aktivitu prerušil iba hvizd rozhodcu, ktorý videl útočný faul. Po ňom síce ostal jeden z Košičanov ležať na zemi, no našťastie to nie je nič vážne a môže pokračovať.
     
    27
    Košičania teraz využili svoje skúsenosti a vymysleli peknú útočnú akciu. Horodník z pravej strany hľadal centrom Dordeviča, no pred ním hosťujúci obranca loptu zblokoval. Musíme teda pochváliť aj defenzívu MŠK.
     
    26
    Košičania zahrali rohový kop priamo do vápna, no tam nič nedokázali vymyslieť. Hostia z Rimavskej Soboty boli veľmi pozorní a loptu odvrátili.
     
    25
    Hirjak to urobil pre svoj tím veľmi dobre. Sám sa s loptou na kopačke po ľavej strane predral až pred bránku, no tam stroskotal na posledných obrancoch. Aj napriek tomu ale vybojoval pre Košice rohový kop.
     
    24
    Viac ako polovica polčasu je už za nami a stav je stále 1:0 v prospech domáceho tímu. Košičania sú aj v týchto chvíľach veľmi aktívni a pokúšajú sa zvýšiť svoj náskok.
     
    23
    Pačinda zaviedol loptu na útočnú polovicu, no nič tam s ňou nevmyslel. Košičania ju síce dostali až do šestnástky, no tam sa v dobrej pozícii nikto nezorientoval a zakončenie ani neprišlo.
     
    21
    Hostia ale situáciu vôbec nezvládli. Loptu si vysoko predkopli s cieľom jej neskoršieho dobehnutia, no poslali ju až za čiaru mimo priestoru troch žrdí. Rozohrávať bude Ružinský.
     
    21
    Košičania sa stále držia na útočnej polovici. Pri čiare sa tam loptu pokúšal vybojovať úspešný strelec Horodník, ale nevyšlo mu to, a tak sa jeho tím bude musieť brániť.
     
    20
    Dve desiatky minút sú už za nami a hra na trávniku sa opäť rozbieha. V tejto chvíli už sledujeme útočnú aktivitu na oboch poloviciach trávnika, no chýba nám zakončenie.
     
    19
    Brankár Ružinský si konečne siahol na loptu. S/per ju totiž poslal úplne mimo bránky, a tak domáci gólman rozohrával, no to mu vôbec nevyšlo. Prekopol viac ako polovicu ihriska, no mieril iba za postrannú autovú čiaru.
     
    18
    Opäť ďalší pokus hostí o prechod k šestnástke súpera. Po pravej strane si za loptou šprintoval Popovič, no v poslednej chvíli bol čistým spôsobom zastavený a k lopte sa ani nedostal.
     
    17
    Hosťujúci kapitán Čertík sa pokúsil dostať do útoku a ohroziť Ružinského bránku. Loptu tam síce predral, no spomedzi obrancov už vypáliť nedokázal.
     
    16
    Medzičasom tu opäť prší, no na trávniku sa tým nič nemení. Pri lopte sú síce opäť domáci hráči, no ani tým sa nedarí vystreliť.
     
    14
    Hostia sa stále snažia, ale strela stále neprichádza. Tentokrát to skúsili centrom z ľavej strany, no ten domáci hráči pohodlne odvrátili.
     
    13
    Rimavská Sobota predvádza veľkú bojovnosť. Hosťujúci hráči síce ešte presne nevystrelili, ale stále sa snažia o to, aby sa pred bránku Ružinského aspoň prebojovali.
     
    12
    Košičania sa ale takisto ďaleko nedostali. V strede trávnika ich prerušil vlastný útočný faul. Hra je teraz poriadne rozhádzaná.
     
    11
    Hráčom MŠK to ale nevyšlo ani tentokrát. Loptu dostali len za útočnú polovicu, kde vybojovali štandardku po menšom faule, ale po jej realizovaní sa príliš neposunuli. Košičania loptu zrazili a pokúsia sa opäť útočiť.
     
    10
    Rimavská Sobota sa na moment dokázala ubrániť a loptu odvrátila od svojej bránky. Hostia sa okamžite pokúšajú založiť útočnú akciu, pretože dnes ešte Ružinského vôbec neohrozili.
     
    9
    Domáci hráči mohli dokonca svoje vedenie ešte navýšiť! Huk dostal prihrávku v rohu šestnástky, obtočil sa okolo súpera, no napokon zakončil iba presne do rukavíc Prošovského.
     
    8
    Košickí futbalisti stále ostávajú na útočnej polovici. Pred chvíľou vybojovali aj rohový kop, po ktorom síce nezakončili, no priestor pred šestnástkou súpera obliehajú aj naďalej.
     
    7
    V Košiciach sa striedajú chvíle s dažďom a chvíle bez neho. Hráčom to na trávniku musí robiť problémy, no zatiaľ sa im s touto situáciou statočne darí bojovať.
     
    6
    Košičania si ale loptu od bojujúceho súpera prevzali a pustili sa do útočenia. Do útoku ich dostal Benetka, ktorý guľatý predmet po prechode cez stred odovzdal spoluhráčom.
     
    5
    Hráči z Rimavskej Soboty sa konečne usadili na útočnej polovici. Loptu si tam ponúkali jeden medzi druhým. ale nikomu sa vystreliť nepodarilo. Snahu ale rozhodne uprieť nemôžeme.
     
    4
    Košickí futbalisti sa azda prvýkrát museli stiahnuť na vlastnú polovicu. O nijakej výnimočnej defenzíve sa ale z ich strany ani nedá hovoriť, pretože loptu majú plne pod kontrolou
     
    3
    Košičania stále útočia. Po ľavej strane loptu potiahol Dordevič, aj keď trochu nezmyselne sa pokúšal prihrávať do vápna. Tam žiadneho zo spoluhráčov nemal.
     
    2
    Košičania sú aj naďalej veľmi aktívni. Domáci futbalisti sú stále na útočnej polovici, no teraz sa im zakončiť nedarí.
     
    1
    MFK Košice B dáva gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Okamžite po výkope súpera si Košičania prevzali loptu, ponúkli ju šprintujúcemu MICHALOVI HORODNÍKOVI, a ten strelou do ľavej šibenice otvára skóre zápasu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -10
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. V košickej Barci síce počasie najobľúbenejšiemu kolektívnemu športu vôbec nepraje, ale Onlajny.eu na štadióne nechýbajú. Začíname už o pár minút.
     
    -23
    Úvodné zostavy:

    MFK Košice B: Ružinský – Huk, Pačinda, Pavúk (K), Gáll, Dordević, Benetka, Vancák, Hrijak, Dimun, Horodník
    Náhradníci: Afouxenidis – Urban, Jano, Trebuňák, Ndiaye, Slinčák, Vansa

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Gálik, Morháč, Köböl, Chovanec, Popović, Čertík, Kotľar, Hladík, Petrán, Zahranychnyy
    Náhradníci: Michálek – Lupták, Andráši, Bial

    Rozhodca: Perašin – Jánošík, Ličko, Čiernik.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní ďalšieho pokračovania našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. Doxxbetligové šieste kolo sa na východe Slovenska ukončí posledným zápasom, v ktorom Košické "béčko" doma privíta Rimavskú Sobotu a vám z tohto prenosu vďaka nášmu podrobnému textovému prenosu určite neunikne nič podstatné.

    V metropole východu nás čaká súboj siedmeho celku tabuľky s jej predposledným tímom. Práve domáci futbalisti sú na tom podstatne horšie, pretože im patrí jedenásta priečka z dvanástich. Na svojom konte majú Košičania po piatich zápasoch iba 4 body, ktoré získali za jediný triumf a jedinú remízu. Ich celkové skóre je doposiaľ negatívne 7:9.

    Hosťujúcemu celku patrí spomínaná siedma pozícia. Rimavská Sobota ju získala za 7 bodov v piatich zápasoch, ktoré vybojovala za dva triumfy a jednu remízu. Celkové skóre MŠK je doposiaľ neutrálne 5:5.


    Posledné tri ligové zápasy:

    MFK Košice B:
    5. kolo Bardejov – MFK KE B 2:1
    4. kolo MFK KE B – Prešov 1:1
    3.kolo MFK KE B – L. Mikuláš 0:2

    MŠK Rimavská Sobota:
    5. kolo R. Sobota – Michalovce 2:1
    4. kolo D. Kubín – R. Sobota 2:1
    3.kolo R. Sobota – Poprad 1:1


    Zápas sa odohrá v košickej Barci a úvodný výkop je naplánovaný na 16:00. Ak sa stretnutia nemôžete osobne zúčastniť, nezúfajte. Vďaka tomuto podrobnému textovému prenosu webu Onlajny.eu vám z neho neunikne nič podstatné.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 1. Horodník, 84. Slinčák

    Karty:   72. Benetka (KEB), 73. Čertík (KEB)


    MFK Košice B: Ružinský – Huk, Pačinda, Pavúk (K), Gáll, Dordević, Benetka, Vancák, Hrijak, Dimun, Horodník
    Náhradníci: Afouxenidis – Urban, Jano, Trebuňák, Ndiaye, Slinčák, Vansa

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Gálik, Morháč, Köböl, Chovanec, Popović, Čertík, Kotľar, Hladík, Petrán, Zahranychnyy
    Náhradníci: Michálek – Lupták, Andráši, Bial

    Rozhodčí: Perašin – Jánošík, Ličko, Čiernik

    Diváci: 310
    bahis siteleri