Sabres Vídeň – Bracknell 8:1 (kon.) | Osvětim – Karviná - ženy 2:5 (kon.)
konec
EHV Sabres Vídeň
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
Bracknell Queen Bees
Sobota 18.10.2014, 14:00 • Zimní stadion STaRS Karviná • Liga mistryň
Partner:
    MEIXNEROVÁ - 8:1
     
    51:40
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná kanonáda v podání Šavlí neubírá na svém tempu, už je to 8:1! Od Regan Boultonové přebrala puk rozjetá ANNA MEIXNEROVÁ, v samostatném úniku si najela až před brankoviště a ze své oblíbené palebné pozice puk ještě odrazem o záda brankářky Bonathanové šťastně poslala do brány, čímž završila hattrick! Asistence: Regan Boultonová.
    KANTOROVÁ - 7:1
     
    44:38
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Hokejistky z hlavního města Rakouska znovu udeřily, když využily přesilovou hru! Vyplatil se jim důraz na brankovišti, kde se k puku dostala po Katharině Hyblerové kapitánka ESTHER KANTOROVÁ a zblízka uklidila puk do sítě! Asistence: Katharina Hyblerová.
    MEIXNEROVÁ - 6:1
     
    32:23
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Jednoznačná územní převaha Šavlí s sebou přinesla už pošesté gólový efekt! Po Pie Prenové se v pravém puku chopila puku ANNA MEIXNEROVÁ a naplno potvrdila, proč je členkou rakouské reprezentace, když krásnou střelou zavěsila nad rameno gólmanky Bonathanové do bližšího horní rohu brány! Asistence: Pia Prenová.
    SPURLINGOVÁ - 5:1
     
    26:22
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Viděli jsme hodně divokou pasáž hry, kdy se oba soupeři dostávali do vyložených příležitostí! Nakonec se může znovu radovat Vídeň, když Venla Hoviová našla mezi kruhy dobře najetou KAITLIN SPURLINGOVOU, jež se s tím vůbec nepárala a prudkou ranou doslova propálila brankářku Bonathanovou! Asistence: Venla Hoviová.
    GANNEYOVÁ - 4:1
     
    23:22
    Bracknell právě vstřelil branku!
    A pozor, Včely se dočkaly čestného zásahu! Kimberley Laneová poslala hezkou nahrávku do jízdy LEANNE GANNEYOVÉ, jež dosprintovala až před brankoviště a přízemní ranou s pořádnou dávkou štěstí procedila puk přes výstroj brankářky Vigilantiové! Asistence: Kimberley Laneová.
    SPURLINGOVÁ - 4:0
     
    22:08
    Vídeň právě vstřelila branku!
    I když Bracknell teď začal vystrkovat útočné růžky, Šavle ho rychle zchladily pátým vstřeleným gólem! Asistenci si připisuje brankářka Victoria Vigilantiová, jež nahrála puk KAITLIN SPURLINGOVÉ, která předvedla krásné sólo, když si najela s pukem až mezi kruhy a hezkou ranou poslala kotouč nad beton bezmocné gólmanky Bonathanové! Asistence: Victoria Vigilantiová.
    HANSEROVÁ - 3:0
     
    06:47
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné! Bracknell opět zahodil šanci, když u toho i tentokrát byla aktivní Veronique Laramee-Paquetteová a Rakušanky vedou 3:0! Při rychlém protiútoku putoval puk od Regan Boultonové ke Katharině Hyblerové, jež vysunula do samostatného úniku ANNU HANSEROVOU, jež si sjela až před branku, naznačila střelu a bekhendem uklidila puk podél brankářky Bonathanové do sítě! Asistence: Katharina Hyblerová, Regan Boultonová.
    MEIXNEROVÁ - 2:0
     
    04:19
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Pavučinami obetkané přísloví nedáš – dostaneš navštívilo Karvinou a potrestalo Včely, jež prohrávají už 0:2! V obrovské šanci selhala před gólmankou Vigilantiovou Veronique Laramee-Paquetteová, Vídeň získala puk a založila rychlý kontr, při němž Kaitlin Spurlingová vyslala vpřed podél pravého mantinelu ANNU MEIXNEROVOU, jež si to namířila k bráně a z mírného úhlu na pravé straně vymetla bližší šibenici! Asistence: Kaitlin Spurlingová.
    HYBLEROVÁ - 1:0
     
    01:52
    Vídeň právě vstřelila branku!
    Šavle si vytvořily neskutečný tlak, a i když se jejich snaha dlouho rozbíjela o skvělé zákroky gólmanky Bonathanové, ujaly se vedení! Kotouč putoval po ose Pia Prenová – Anna Meixnerová – KATHARINA HYBLEROVÁ, přičemž posledně jmenovaná hráčka převzala puk a na hranici brankoviště využila toho, že gólmanka Bonathanová byla po předešlém zákroku dezorientovaná! Asistence: Anna Meixnerová, Pia Prenová.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 2. Hyblerová (Meixnerová, Prenová), 5. Meixnerová (Spurlingová), 7. Hanserová (Hyblerová, Boultonová), 23. Spurlingová (Vigilantiová), 27. Spurlingová (Hoviová), 33. Meixnerová (Prenová), 45. Kantorová (Hyblerová), 52. Meixnerová (Boultonová) – 24. Ganneyová (Laneová)


    EHV Sabres Vídeň: Vigilantiová (od 31. Arnbergerová) – Boultonová, Hyblerová "A", Bettariniová "A", Wittichová, Granitzová, Kropfová – Kantorová "C", Prenová, Meixnerová – Spurlingová, Hanserová, Hoviová – Killisch von Hornová, Ullrichová, Schemmerlová – Vlceková.
    Bracknell Queen Bees: Bonathanová – Lambová, Highgateová, Summersová "A", Handisidesová, Graichen-Cunninghamová "C", Curtisová – Laramee-Paquetteová, Adamsová, Girdlerová – Newmanová "A", Overtonová, Eppsová – Ganneyová, Laneová, Aldridgeová – McCluskeyová.

    Rozhodčí: Maria Zemiaková (SVK) – Barbora Bednářová (CZE), Michaela Štefková (CZE)

    Diváci: 100
    bahis siteleri